Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2018. 11:15

Proudy zasto odustajes od Merkura? 

• ita87
    04. Travanj 2018. 11:26

pikica3

Tko nam je sad prvi? Ita? Ajmo draga…lijepo je vrijeme…malo da se poveselimo novoj bebici
    Puse svim majkama i nemajkama😘😘😘😘😘

Yra, takutaka i ja isti dan termin. Do jucer sam htjela ovaj tjedan vise rijesit to, sad je muz iduci tjedan dobio godisnji pa mi pase vikend ili iduci tjedan 😀
    Bila sam sad na pregledu, stanje nepromijenjeno, 1 prst jos uvijek. Kaze gin da sad cekam dok me ne zaboli, a kaze muz ma mozda tebe nece bolit hahaha budala. 10.4. TA pa cemo vidjet sta dalje.

• ita87
    04. Travanj 2018. 11:33

Moj se trbuh nista ne spusta. Stalno na istoj visini 😂
    Dosadni ljudi su vec poceli sa glupim forama jesi jos u komadu itd. Kazem svima da me to mogu nakon 10.4. tek pocet gnjavit ako bas moraju, a najbolje da mi se nitko je javlja iducih 10 dana. Saznat ce sve na vrijeme. 
    Kolegica jucer vidjela auto slican nasem u 6 ujutro da je isao prema Rijeci i prosirila da sam isla rodit. Danas sam otisla do njih poslije pregleda da se uvjere da nisam rodila 😁

04. Travanj 2018. 11:42

Gumbek

Proudy zasto odustajes od Merkura?

Ne svojevoljno 😂😂😂
    Ispalo je tako da sam pala u blizini petrove,  pa mi je bilo najblizr tamo otic na hitnu i onda sam morala kod njih u TA na kontrolu i sad me i dalje tamo narucuju,  pa nema smisla da sad kazem,  e sad bi ja ipak malo isla na Merkur.
    Kazem ti,  Aleksandar si je izabrao bolnicu 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 11:44

ita87

Dosadni ljudi su vec poceli sa glupim forama jesi jos u komadu itd. Kazem svima da me to mogu nakon 10.4. tek pocet gnjavit ako bas moraju, a najbolje da mi se nitko je javlja iducih 10 dana. Saznat ce sve na vrijeme.
    Kolegica jucer vidjela auto slican nasem u 6 ujutro da je isao prema Rijeci i prosirila da sam isla rodit. Danas sam otisla do njih poslije pregleda da se uvjere da nisam rodila 😁

Ita tvoja ce se spustit na porodu,  ko moj Maks,  do kraja je bio pod cicama 😂😂😂
    Lijepa velika busa 😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    04. Travanj 2018. 11:49

Gumbek hvala na info za h&m! Taman sam razmišljala gdje naći veličinu 50. Tu nemam gotovo nikakav izbor, a dalje ne mogu nigdje. Tako da sam iskoristila to i naručila par stvari. 
    A trebala bi dobiti paket sa djecjim stvarima iz Australije, od tete. Ustvari, mamine tete. Žena je uzbuđena kao da je njeno i kaže da svaki odlazak u trgovinu uzme nešto 😂 Jedino nemam pojma hoće li to poslati baki, pa će moji dovesti kada budu dolazili (kad rodim) ili će slati meni. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

04. Travanj 2018. 11:50

ita87

Ajme uzas. Ja pizdim na takve stvari, svakoj sam svojoj frendici rekla da joj se necu javljat zadnjih tjedana, ako se zeli cut/ vidjet nek se javi, da ja necu gnjavit. 
    Na uskrs meni sveki kaze sva zalosna da ona sigurno nece znat kad mi krenemo u rodiliste, kaze joj muz a sta i da ne znas, ko da joj mozes pomoc. Pa se zamislila. 
    A kaze ona na to, a dobro, pa ima jos mjesec dana do termina. A meni punih 38 bilo. Toliko o tome, ni ne zna kad je termin. Sta reci. 

Honey
    04. Travanj 2018. 11:50

Panda ne danas, sutra je dejt hahaha sve si mi pomiješala  Ja uopće ne pijem taj magnezij nešto, samo kad osjetim neko stezanje dolje, možda bi trebala? hm. Proudy znači stignem, hvala ti na umirujućim riječima, u pravu si. Tako mi je i kolegica rekla, kupim sve u jednom danu, a to je i istina. Onda ću odmah oprat, ispeglat i spremit u ormare i torbu, i bok. Stvarno sam krepana poslije posla, a ima i do ovog proljetnog umora čini mi se! Zrinchy i Ita, lijepe buške  Ita tebi držim fige da onda krene u petak da rodiš i u ponedjeljak da ste kući A gdje nam je Takutaka nije se javljala?ili sam ja fulala. Nina držim fige da su trombociti debelo iznad 100!!!!! Ove cure šta su rodile su sve zaposlene oko bebica, nadam se da su svi dobro, da uživaju i da im sve ide od ruke.

Honey
    04. Travanj 2018. 11:53

Hahaha Gumbek, da bar moja zaboravi na termin  Ja se još uvijek bojim da iznenadi i dođe.

panda102
    04. Travanj 2018. 11:56

Mi imamo te uloške i gaćice u bolnici ali za svaki slučaj ću kupiti paket i jednih i drugih pa staviti koji komad u torbu. Posevno ću kupiti za kuću. A šta mi nosimo te mrežaste gaće umjesto običnih ili šta, koja im je uloga :D hahaha nemajka
    Za pupak pojma nemam šta i kako, to će mi valjda reći u bolnici pa ću onda kupiti.
    Dudu imam jednu reklamnu ahhahahaa nemajka opet.... Katuška će mi poslat jednu.
    A u koju torbu ću spakovat, pojma nemam, možda onu što smo naručile preko aliexpresa??? jer jučer je rekla da nam ne treba ništa jedino ako baš želimo našu spavaćicu, i čarape. i papuče.
    Prijateljica mi radi na prvom spratu u administraciji, porodilište je na drugoj.
    Nama je tečaj mnogo značio samo zato što ja ne poznajem olnicu, i da tačno znam gdje da idem, kud kako i šta mi treba. gdje pozvoniti kad dođeš nakon 19 h. i slične stvari.
    Yra putuje li ta do Novog mesta ahhahaa
    Pikica mah mah i nemoj dzaba Iti govoriti da joj je vrijeme, ništa to ona ne konta, sigurno ima avionske karte za Maldive :D
    Zrinchy divna, koje sapunice gledas?? hahaha
    NINA bice sve ok s trombocitima :D 
    Dudu ću joj ugurat nekako hahaha zalijepit ću je samo da ne plače hahahaa
    Gumbek ne govori o popustima, sve sam potrošila hahahah
    Sestra od mog muža je izjavila danas da jedva čeka da rodim da napiše status na fejsu hahaha rekla sam joj da ću je se javno odreći a moj muž posebno ahhahaa on je alergičan na to....tipa rodila se naša princeza hahahhaha
    Honey ne peglaj me i napiši datum kad je dejt hehehehee ovo je gore od onog je li sutra petak aahhahaa
    post pišem već pola sata
    Ita divna :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.