Sarita, za alergiju u trudnoći ne znam što bih ti preporučila, osim da piješ velike količine vode da razrijediš sluz i ubrzaš izmjenu tvari u organizmu. Plus šumeće tablete kalcija.
Uskršnji stol ti je prekrasan, stvarno si se potrudila!
Čiji je ono stol sa bijelim stolnjakom i zekanima?
Isto je prekrasan!!!
PROUDY, svaka čast mužu, baš mu je lijepo ispao kruh. I hdB da imaš tako divnu mamu zlata vrijednu!
Ita, nekaj sam htjela i tebi reći…ne mogu se sjetiti…
Aha! I ja se planiram par puta popeti uza štenge i spustiti dolje u srijedu…živimo u kući, ali u potkrovnom stanu, to je kao na cca trećem katu. Taman!
Poslije stavim slike.
Danas smo ušle u 39. Tt.
Umorna sam već od trudnoće. Jedva čekam da moje tijelo opet bude samo moje i koliko toliko fit.
Jesi krenula na Sv.Duh sa pregledima? ja idem sutra. Jučer me lažnjeci malo rasturali,u prve dvije trudnoće ništa ali i probava mi zaštekala pa možda to skupa u kombinaciji.
Jesam, jesam, već dva puta sam bila, u čet opet. A, ti?
Bila već jednom, sutra idem opet, mene do sad nitko nije pregledao da vide jesam li otvorena. Moja gin mi samo mjerila cerviks, prosli put na Sv.Duhu samo ctg i uzv. Baš me zanima što će sutra
Meni to isto be gledaju i drago mi je da me ne cackaju brzveze. To je bitno prije, u terminu je stvarno beskorisna informacija. Neke su otvorene prst, dva tjednima, a netko ujutro bude skroz zatvoren, a do veceri rodi…
Da ja sam u drugoj trudnoći 3 tjedna prije poroda bila otvorena 2 prsta...i svaki pregled u Petrovoj oni mene gledali....više sam sama sebi išla na živce sa tim čačkanjem
Meni je prvi pregled bio vaginalni + uzv, u 9 tjednu. Poslje toga vaginalni ultrazvuk u 13 tt, jos su mi dva puta kasnije mjerili cerviks vaginalnim ultrazvukom i to je to, nitko me nije cackao vec mjesecima. Cak je i bris na streptokok bio da ga nisam osjetila, samo stapicem, a tog me malo bilo frka
Ej ja sam dobro. Ne znam ni ko je pitao kako sam.
Jucer smo dosta setali. Pa svratili kod prijatelja na pivo, sjedili ispred kuce bas lijepo, sunce. Ja sam popila vodu hahaha jedva sam usla u njihov wc od stomak 🤭🤭🤭
Jutros smo isto oko 10 isli u setnju. Razmisljam sta za rucak... sutra posao do 12 i onda u 13 imam predavanje o epiduralnoj pa u 16 idemo u skolu za roditelje.
Ina ni mene niko ne gleda, samo muz 😜😜😜
Sad odoh da se kupam.
Katuska pixie kad prdne od tih jaja ima da se pogusite hahahahahaahhh
Proudy ima zlatne momke 🎀 jos kad Alex stigne, ti ces samo kao kraljica da lezis.
Citam malo ove zimske bebe i kad vidim ove grceve osipe inhalacije dojenje- sta nas sve ceka hahaha
Ali neka. Ne mozemo biti vjecno trudne.
Yra kako je bilo kod kuce za Uskrs. Uzivancija ❤️❤️
Pandice, baš je bila prekrasna atmosfera! Poslije smo se malo i prošetali oko kuće, koliko sam mogla. Prekrasno je započelo proljeće tu u našem kraju...
Meni je prvi pregled bio vaginalni + uzv, u 9 tjednu. Poslje toga vaginalni ultrazvuk u 13 tt, jos su mi dva puta kasnije mjerili cerviks vaginalnim ultrazvukom i to je to, nitko me nije cackao vec mjesecima. Cak je i bris na streptokok bio da ga nisam osjetila, samo stapicem, a tog me malo bilo frka
Da ja isto bris na streptokok nisam ni osjetila, samo štapićem mi je naoravila. Ma joj uglavnom puno draže mi ovo...nego kad se svi nagledavaju
Ej ja sam dobro. Ne znam ni ko je pitao kako sam.
Jucer smo dosta setali. Pa svratili kod prijatelja na pivo, sjedili ispred kuce bas lijepo, sunce. Ja sam popila vodu hahaha jedva sam usla u njihov wc od stomak 🤭🤭🤭
Jutros smo isto oko 10 isli u setnju. Razmisljam sta za rucak… sutra posao do 12 i onda u 13 imam predavanje o epiduralnoj pa u 16 idemo u skolu za roditelje.
Ina ni mene niko ne gleda, samo muz 😜😜😜
Sad odoh da se kupam.
Katuska pixie kad prdne od tih jaja ima da se pogusite hahahahahaahhh
Proudy ima zlatne momke 🎀 jos kad Alex stigne, ti ces samo kao kraljica da lezis.
Citam malo ove zimske bebe i kad vidim ove grceve osipe inhalacije dojenje- sta nas sve ceka hahaha
Ali neka. Ne mozemo biti vjecno trudne.
Yra kako je bilo kod kuce za Uskrs. Uzivancija ❤️❤️
Muž zna najbolje
Pozz! 😍😍
Ja se tek sad prikljucujem...kada me pocela hvatati panika! 🤣🙈🤣
Termin mi je 7.6. ali nazalost ce biti dogovoren ranije carskim rezom zbog moje mreznice, ocne retine..
Vidim da ima mamica s tim i ranijim terminom i ovdje i na Ljetnim bebama...ocito cu morat pratit obje 🙈😛
👶💙🍀
IvanaIvaaa, dobro došla!
Bez brige, mi smo ti ovdje sve tako cool i smirene, ma čista opuštenost...odmah će te pustiti panika od čitanja naših poduljih postova.
Daj nam malo više info o sebi: koliko god imaš, što nosiš- c/d, gdje planiraš roditi...
IvanaIvaaa dobro dosla! Ma kakva panika? Dobro ti Yra kaze, nema tu mjesta panici, samo pozitiva 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ivana dobrodosla :)
Danas iskoristen suncan dan. Malo setnjica uz more, kavica pa rucak. Sad odmor
Mene je vaginalno pregledao na pocetku prva 3mj, a kasnije svaki drugi put, znaci svakih 8 tjedana. Cerviks ne spominje nista, samo mi kaze da sam zatvorena.
Panda ti se to vec unaprijed pripremas sa zimskim bebama. Ja se tjesim da moja nece imati grceve hahaha.
Sortiraj odgovore
Najstariji