Proudy moji su otisli na put prije 10ak dana, rekli samo nek javim kad krenem u rodiliste, da se oni vracaju isti dan. Udaljeni su 1000km ahhahaha jao nitko ne voli srednje dijete 😂😂😂
Zasto me to ne cudi? Pa tvoji su 😂😂😂 Sve se stigne, kaj ne? 😂😂😂
Ja sam danas svojim objasnila plan, kako ce se pobrinuti za moje starije dijete dok ja budem radjala drugo, kako bi muz mogao bit sa mnom. 😂😂
U problemu sam ako me stisne u sred noci jer onda nemam plan.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy moji su otisli na put prije 10ak dana, rekli samo nek javim kad krenem u rodiliste, da se oni vracaju isti dan. Udaljeni su 1000km ahhahaha jao nitko ne voli srednje dijete 😂😂😂
Hahaha a imas pravo, dobro si ovo rekla 😁😁😁
Lako nama sto smo sve isplanirale kako cemo i sta cemo, samo nek nas ne zeznu bebe 😂
Proudy rako je i moja kad san zavrsila na mirovanju ispeglala sve ono s cin san ja otezala iz linosti, danas cu, sutra cu 😂😂 ali ipak samo je jedna mama 😍
Ita bas si me nasmijala...srica pa se u rodilistu stoji 3 dana, stic ce dok izades 😁
Hahaha a imas pravo, dobro si ovo rekla 😁😁😁
Lako nama sto smo sve isplanirale kako cemo i sta cemo, samo nek nas ne zeznu bebe 😂
Vec vidim kak cu stiskat noge do 7 ujutro, ako me krene rokat u 2. 😂😂😂 pa ne mogu budit ljude usred noci 😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro!
Gladna sam i sve me boli. Probudila se u 6 i jedva zaspala od gladi. Probudila se opet u 8:15, ne znam koji bok me više boli, leđa isto... Spavali smo 2 sata duže i očito mi je bilo previše. Sad polako kava, doručak, pa natrag na krevet. Jedva čekam sutra da se sve vrati u neku normalu i da nastavim sa pranjem i peglanjem.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I mene jutros sve rasturalo, kukovi, leđa, cak me i stomak malo bolucko, a kad sam se ustala evo vise nist ne boli 🤔
Bas bi htjela biti jedna od onih trudnica kojima se stalno spava pred porod jer mi je veci dio dana dosadno, ali ocito nisam....
I mene jutros sve rasturalo, kukovi, leđa, cak me i stomak malo bolucko, a kad sam se ustala evo vise nist ne boli 🤔
Bas bi htjela biti jedna od onih trudnica kojima se stalno spava pred porod jer mi je veci dio dana dosadno, ali ocito nisam….
Ja imam još malo vremena do toga, ali čini mi se da ni kod mene neće bit toga da mi se spava. Mm kaže da sad radim više nego kad nisam bila trudna 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro cure!
Evo ja danas nekak depresivna, tako divan dan, najradije bi na kavu na nekoj terasici, a ne smijem, pa sam malo potonula. Al kaj je tu je! 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ima li išta za alergiju što bi smjela uzeti? Otkako znam za sebe muku mučim s alergijom, a na ispitivanju mi nikad ne nađu ništa i onda mi doktorica nema na temelju čega dati ikakvu terapiju. Mama je dobivala Claritine koji nije pila, pa sam ga ja koristila povremeno, a sad ni ona više ne dobiva. A i pretpostavljam da nam je kao i sa svim drugim ljekovima...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji