Sarita sve mi fino izgleda, svaka ti cast! Keksice s marmeladom obozavam 😊
Hvala! 😊 Taman da ti pošaljem jedan paket keksića jer ih imam puuuno...
A sad se bacam na večeru, baš sam nekako ogladnila 😄
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj Ita kriminalna si hahahahaha 😍😜😍😜
Sarita svaka cast. Takve slike se traze 😍
Panda najgore je sta me nije ni sram 😁 muz napravio sunku u tijestu, brat pincu, ja skuhala jaja i to je to. E da, i ogulila sam jaja 😂😂
Dorucak i rucak je bio kod sestre, a ona se bas potrudila, uskrsni dorucak mi je oduvijek omiljeni dorucak 😍
Prva tetminusa rodilaaa😍😍 Ivana cestitam ti od srca i zelim brz oporavak!!
Sritan vam Uskrs svima! 🐰🐣
Ita potpisujen sve sta si napisala...ja niti jaja nisan bojala za ovaj Uskrs, a inace mi je sve to gust oko blagdana i bas uzivam u tome...toliko san troma i sve me boli da nisan imala volje za nista..srica pa je mama puna razumjevanja 😂😂
Ita ako se već drugi nude da naprave, zašto ne 😉 Ja nebi ništa radila sam kod svekrve jer mi neda da išta radim, a da sam kod mame bi upetljala prste u bar nešta jer me ona pusti s obzirom da zna koliko to volim. A doručak... To mi je oduvijek omiljeni dio Uskrsa. 😁 Nije bitan ni ručak ni ništa drugo, samo daj šunke, hrena i mladog luka ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bome Ita nisam ni ja nista radila prisilno 😂😂😂😂
Muz rijesio sunku i ofarbao jaja s malim. Mama mi je bila danas i donijela mi francusku i kolace da imamo i to. Muz je skuhao juhu i isekao piletinu i mlince za rucak. Ne mogu se zalit, sve su mi napravili.
A mama mi je cak danas i ispeglala sav ves koji mi se vuce mjesecima vec. Veli ona znam da nije dan za to, al moram ti to napravit. To ja zovem ljuvaf 😍😍😍
Sarita sve ti je divnoooo 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy kako bi to mm rekao: ništa bez mame 😊 Tko će uskočiti ako neće mama ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Proudy kako bi to mm rekao: ništa bez mame 😊 Tko će uskočiti ako neće mama ❤
A fakat sam imala hrpetine, ne peglam vec 5 mj. Veli ona daj da to danas rijesimo, pa kad operes sve za bebu, zovi me da dodjem to rijesiti. Pa kaj bi ja bez nje? Peglala bi kad bi dosla iz rodilista 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy moji su otisli na put prije 10ak dana, rekli samo nek javim kad krenem u rodiliste, da se oni vracaju isti dan. Udaljeni su 1000km ahhahaha jao nitko ne voli srednje dijete 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji