Sad ovi sa boljim ultrazvukom ti lijepo izdaju račun i imaju pravo. Zdravstvo je u banani. Da vi znate s čime se radi i što ti odbijaju dat jer štede.
Ooo sto reci??
Stvarno ne znam !
Po meni to niie ok, zasto, zato jer placamo cijeli zivot zdravstveno, em placamo dopunsko, em je lista cekanja svugdje ogromna i jos da se ovakve stvari placaju??
Mislim kuzim, ne krivim gin.koji kupe svoj uredjaj i otplacuju ga, kuzim, ali da zdravstvo ne osigura potrebnu opremu, to mi je suludo ! Znam da su svi u dugovima, milijuni kuna....ali onda bi radje novce od zdravstvenog koji placamo mi, tj.nas poslodavac citav zivot, spremala u dzep svaki mjesec i onda bi si privatno priustila!!
A što da kažem. Radim u zdravstvu i znam da se iz vlastitog džepa kupuju lijekovi i infuzije u sezoni jer dođes radit i otvoriš ambulantu a nemaš ništa. Da ne kažem da ginekolozi sami si placaju od onih kondomica sta stave na vaginalni ultrazvuk, do gela za ultrazvuk, podloga na koje ti mjenjaju dok sjedneš, papira za ctg, do alkohola za uzimanje pape i stakalca, do tlakomjera i stolnog kompjutera.... od doma zdravlja dobivaš minimum svega. Ja sam.se često pitala na što liče neke ambulante što si nemogu priuštit novu farbu ili novi linoleum na podu i sl... Ali kad shvatiš koliko te je... u pojam odustaneš.
A što da kažem. Radim u zdravstvu i znam da se iz vlastitog džepa kupuju lijekovi i infuzije u sezoni jer dođes radit i otvoriš ambulantu a nemaš ništa. Da ne kažem da ginekolozi sami si placaju od onih kondomica sta stave na vaginalni ultrazvuk, do gela za ultrazvuk, podloga na koje ti mjenjaju dok sjedneš, papira za ctg, do alkohola za uzimanje pape i stakalca, do tlakomjera i stolnog kompjutera…. od doma zdravlja dobivaš minimum svega. Ja sam.se često pitala na što liče neke ambulante što si nemogu priuštit novu farbu ili novi linoleum na podu i sl… Ali kad shvatiš koliko te je… u pojam odustaneš.
Ja im bas ne virujen u to. U Splitu i okolici 90 posto soc gin naplacuje uzv 50 i papu 100 kn. Izlika za uzv je da otplacuju uredjaj (star cca 20 god 😂)
Takvima samo zatrazis racun i samo gledas trista boja koje promijenu u licu.
Uostalom sta nas briga sta kupuju svojim, a sta novcem iz proracuna? Ne moramo vjecito bit glupe ovce. Mi se tribamo izborit za svoja prava koja imamo, a oni nek se bore za svoja. Sta bi mi tribali placat dopunsko i onda sve ono sta nam dopunsko pokriva?!
Mono i ja san doletila u vasu temu da vidin jel napredujes posto san citala tvoju pricu i bas mi je drago sta si uspila. Nadan se da ce do kraja sve proc u najboljem redu. I ostalim zenama takoder 😗
Ne znam sto bi rekla za zdravstvo uopce ! Uzas !
Dalmatinka, hvala ti !❤ jos sam u neizvjesnosti, cekam taj famozni 12 tt da napokon prodjee, a dani se cine kao cijela vjecnost !!!!
Dobro jutro cure. Kako smo?
Elvira kako iscjedak?
Mono kako tvoj?
Danas netko ima pregled pa sretno!!!
Dobro jutro cure. Kako smo?
Elvira kako iscjedak?
Mono kako tvoj?
Danas netko ima pregled pa sretno!!!
Za sada ok..mokraca mi je bila jako tamna ali to moze biti jer se lijecim od bakterija i nisam mokrila od 2 sata ujutro pa do nedavno..
Ne znam dal sam si umislila ali ucinila mi se nekako i crvenkastom..
Sortiraj odgovore
Najstariji