Ah...hvala cure ! Sve bi dala da mi je ovo prva T i da nista ne znam....voljela bi da me uspavaju i probude na proljece, mislim da je i to Elvira napisala...😂
Ne znam kako cu izdrzati, mislila sam da sam je " najgore " proslo, oni prvi uzv....i sve to ranije...ali mislim da se nikad necu moci opustiti...
E ja sam ogtt prosli put vadila odmah, isto mi je bilo poviseno, pa sam samo guk ponavljala i 4.9 je bio.
Ta glukoza je ODVRATNA, bar meni ! Inace volim slatko, ali ovo je preslatkoo !
Jos u labu kad mi je zena dala da popijem, vikala na mene, ajde brze malo to popijte, nemojte pijuckati....i ne smije ni slucajno ostati na dnu jos toga, nego sam trebala pomijesati jos s vodom...😲😲😲, znaci jedva sam popila...
Jos je to toliko gusto bilo, isssss kad se sjetim ppet mucnine dobijem 😂😂😂..
Prvi put kad sam vadila, nisam tad bila T, u Vinogradskoj, bije bilo lose, ovisi valjda kako ti smjesaju....
Elvira,
Nikako da ti odg....da li ti na triple ides taj dan na uzv i ides vaditi krv ?? U Petrovoj za vadjenje krvi se ne narucujes....samo odes u lab iza onaj od 7 do 9 h...nakon toga ides u podrum na uzv...
Znaci meni moja dokt.koja me vodi u Petrovoj nece raditi taj uzv, doduse meni u 12 tt nego jedna druga...onda su me poslali u podrum da se javim da cu doci taj jedan petak, za dva tjedna...pa su rekli da se ne narucuje, nego samo taj dan se prije uzv izvadi krv i onda samo dodjem na uzv...
Medjutim, kako mi nisu dole u podrumu htjeli dati internu uputnicu za vadjenje krvi ( inace imam D1 koja vrijedi godinu dana i oni mi izdaju interne ) otisla sam na svoj odjel, onda su se moji na odjelu naljutili na ove u podrumu, da zasto mi nisu dali uputnicu, da su bezobrazni...i onda u dogg s dokt.su mi rekli da dodjem u srijedu na moj odjel i da cu tu napraviti uzv....ugl.ne znam koliko si sad skuzila, hahah. Jer sam se i ja skroz zbunila....ali mislim da ne bi trebala narudjba za uzv u podrumu, ali mozda na nazz i.pitas...jer sam ja ciljano pitala za uzv kod dokt.Banovic, koja takodjer radi na mom odjelu, ali petkom radi uzv i u podrumu...
Ah…hvala cure ! Sve bi dala da mi je ovo prva T i da nista ne znam….voljela bi da me uspavaju i probude na proljece, mislim da je i to Elvira napisala…😂
Ne znam kako cu izdrzati, mislila sam da sam je " najgore " proslo, oni prvi uzv….i sve to ranije…ali mislim da se nikad necu moci opustiti…
E ja sam ogtt prosli put vadila odmah, isto mi je bilo poviseno, pa sam samo guk ponavljala i 4.9 je bio.
Ta glukoza je ODVRATNA, bar meni ! Inace volim slatko, ali ovo je preslatkoo !
Jos u labu kad mi je zena dala da popijem, vikala na mene, ajde brze malo to popijte, nemojte pijuckati….i ne smije ni slucajno ostati na dnu jos toga, nego sam trebala pomijesati jos s vodom…😲😲😲, znaci jedva sam popila…
Jos je to toliko gusto bilo, isssss kad se sjetim ppet mucnine dobijem 😂😂😂..
Prvi put kad sam vadila, nisam tad bila T, u Vinogradskoj, bije bilo lose, ovisi valjda kako ti smjesaju….
Elvira,
Nikako da ti odg….da li ti na triple ides taj dan na uzv i ides vaditi krv ?? U Petrovoj za vadjenje krvi se ne narucujes….samo odes u lab iza onaj od 7 do 9 h…nakon toga ides u podrum na uzv…
Znaci meni moja dokt.koja me vodi u Petrovoj nece raditi taj uzv, doduse meni u 12 tt nego jedna druga…onda su me poslali u podrum da se javim da cu doci taj jedan petak, za dva tjedna…pa su rekli da se ne narucuje, nego samo taj dan se prije uzv izvadi krv i onda samo dodjem na uzv…
Medjutim, kako mi nisu dole u podrumu htjeli dati internu uputnicu za vadjenje krvi ( inace imam D1 koja vrijedi godinu dana i oni mi izdaju interne ) otisla sam na svoj odjel, onda su se moji na odjelu naljutili na ove u podrumu, da zasto mi nisu dali uputnicu, da su bezobrazni…i onda u dogg s dokt.su mi rekli da dodjem u srijedu na moj odjel i da cu tu napraviti uzv….ugl.ne znam koliko si sad skuzila, hahah. Jer sam se i ja skroz zbunila….ali mislim da ne bi trebala narudjba za uzv u podrumu, ali mozda na nazz i.pitas…jer sam ja ciljano pitala za uzv kod dokt.Banovic, koja takodjer radi na mom odjelu, ali petkom radi uzv i u podrumu…
Da..da..prvo na vadenje krvi pa na uzv se ide..isto kao i kod kombiniranog probira..svakako cu ja nazvati i pitati..nisam nikad bila tamo pa cu malo traziti..nisam bila ni u jednoj bolnici Hvala Bogu jer mi nije trebalo pa mi je sve to novo
Ja idem piskit valjda svakih 20 min. I nikad neznam koliko mi se piski. I onda odem i sigurna sam da cu po obicaju ispiskit par kapi a ono more toga izađe. Baš me to nervira.
Evo me. Sve je super. Dobro napredujemo ....u 7 tjednu smo bili 90mm- 0,5 g a sad 3,70cm- 4 g. a ja sam dobila kilu i pol. Sad sam 11+3. Naručena za 16.10. evo slikice ...izgledamo ko majmunče.
Everything happens for a reason.
Evo me. Sve je super. Dobro napredujemo ….u 7 tjednu smo bili 90mm- 0,5 g a sad 3,70cm- 4 g. a ja sam dobila kilu i pol. Sad sam 11+3. Naručena za 16.10. evo slikice …izgledamo ko majmunče.
Super slikice Sofia :)
Ikyri tako i ja danas ali i puno pijem..
Sofija bas mi je drago da je sve super :) a slikica lica je ista kao i moja od 11+4 😀😀
Sofia,
Super !!!!
Elvira,
Znaci lab u Petrovoj ti je iza te glavne zgrade, pitaj, pa ce ti sve reci...a na uzv udjes u glavnu zgradu i ides dole u podrum, ma pitaj, sve ce ti objansniti....da ti sad ja ne objasnjavam jer neces skuziti....nije komplicirano !
Ne znam sto bi rekla za zdravstvo uopce ! Uzas !
Dalmatinka, hvala ti !❤ jos sam u neizvjesnosti, cekam taj famozni 12 tt da napokon prodjee, a dani se cine kao cijela vjecnost !!!!
Ma opusti se... znam da je teze rec nego napravit al kad se opustis brze prodje.. i meni su prvih 12 bili ko vjecnost.. al zabavis se necim, skrenes misli i tako brze prode. Ja virujen da ce ovaj put bit uspjesno 😗😗
Ne znam sto bi rekla za zdravstvo uopce ! Uzas !
Dalmatinka, hvala ti !❤ jos sam u neizvjesnosti, cekam taj famozni 12 tt da napokon prodjee, a dani se cine kao cijela vjecnost !!!!
Ma opusti se… znam da je teze rec nego napravit al kad se opustis brze prodje.. i meni su prvih 12 bili ko vjecnost.. al zabavis se necim, skrenes misli i tako brze prode. Ja virujen da ce ovaj put bit uspjesno 😗😗
Nadam seeee❤
Sortiraj odgovore
Najstariji