Elvira,
Dapace, pozeljno je uzimati magnezij tijekom T....slobodno mozes jednu sumecu ovu dnevno, ja neki put i dvije popijem...
Elvira,
Vidis ja sam jako malo citala o tom double, triple ili kako se vec zove....jer sam bila uvjerena da cu si moci platiti Ninfty ili Harmony...odi u 16 tt, to je negdje izmedju a i vecinom sam jos prije procitala da u tom tjednu idu...
Pa tako sam i mislila da za tri tjedna idem..iza 16 tjedna..samo moram nazvati da pitam dal se trebam naruciti..inace od onda nema ni krvi ni nocega ali me svako malo probode po sredini rodnice i trbuha..nekako si mislim da je to od pregleda sa onim instrumentom jer mi ga je bas daleko stavio i u dva navrata pa si mislim sa sad zbog toga imam bolove..nadam se da ce i to proci
Hej,evo i ja vam se pridruzujem,pratim vas vec neko vrijeme.. Neplanirana,ali jako zeljena prva trudnoca,nadam se da cu od vas prikupiti dosta korisnih informacija i da cestitam vam i sve najbolje :)
Joj cure oprostite,znam da moja beba nije proljetna,ali bas vas volim pratiti jer vidim da imate dosta informacija,a i mono mi je tako prirasla srcu,a niti ju ne poznajem,ali su mi misli stalno uz tebe mono i drzim ti sve fige ovoga svijeta da na proljece postanes mamicaaa 😘😘😘😘😘
Hej,evo i ja vam se pridruzujem,pratim vas vec neko vrijeme.. Neplanirana,ali jako zeljena prva trudnoca,nadam se da cu od vas prikupiti dosta korisnih informacija i da cestitam vam i sve najbolje :)
Cestitke 😀😀zelim ti skolsku trudnocu :)
Hvala,jako sam zabrinuta zbog toga.. Zadnja mi je godina i dogodi se. Znamo samo ja i decko,mojima jos nisam rekla i neznam kako to izvesti
Sortiraj odgovore
Najstariji