Mono jos samo malo i doci ces do 12 tjedna..koliko ti jos fali??
Osim što sam vadila krv za krvnu grupu i željezo, nisam ništa drugo. Jel' nekom slabo željezo? Meni je 4. Iako se osjećam super. Pijem pronatal elevit, heferol i floradix sirup.
Everything happens for a reason.
Ja iskreno ni ne znam vise za sta sam sve vadila krv..kod mene je najveci problem urin odn.bakterije u urinu a nikako saznati koje su 😑
Elvira,
Znas...ti tjedan i pol do 12 tt mi se cine kao cijela vjecnost...a mislim da u mojoj glavi nista nece znaciti i kad prodjem taj 12 tt, gledajuci sad na to !
Jesi popila antibiotik za urin??
Sofia,
Ja inace imam poviseno zeljezo, pa ne znam iskreno. Ali ako pijes Elevit koji je pun zeljeza i, Heferol misllim da si mirna sto se toga tice.
Ah ima puno teorija oko željeza u krvi u trudnoci. Neki misle da je davanje željeza kod normalno ne anemičnih žena bespotrebno. Koliki ti je hemoglobin i hematokrit ? Vrlo rano.u trudnoci poveca se.volumen krvi ali velikom količinom prvobitno se nadomjesti vodom a onda se.postepeno stvaraju zalihe krvi... Trudnice mogu iskrvarit preko 1l krvi pri porodu bez problema dok kod normalne osobe 1l krv =koma=smrt. Tako da su sve promjene normalne. Uzimanje željeza ne može odmoć osim ako nisi jako opstipirana od njega.
Elvira u urinu ako imaš samo bakterije a ništa pametno se ne izlira često su prenesene ili si nepravilno dala urin( dat srednji mlaz ili su se otplavile s okolne kože a koža nikad nije sterilna).
Ako se javi infekcija znaju trajat dugo i potrebno je koristit antbiotik dulji period vremena. U trudnoci imunitet je oslabljen pa te infekcije često teže prolaze.
Dajem srednji mlaz i sve ispravno..pijem vec drugu turu antibiotika
Danas sam popila zadnje dvije tablete cefaleksina..svakih 12 sati 2 tablete i tako 8 dana..i sada 5 dana iza te ture idem na urinokulturu ponovno..ne znam imam osjecaj da imam upalu mjehura..jako puno pijem da to sve istjeram ali ako neidem odmah na wc pocne me boljeti sve i isto tako imam osjecaj cijelo vrijeme da mi se piski
Ja imam isti filing. Sve me dolje boli kad je malo pun mjehur. Mislim da mi je nisko maternica u prijašnjoj trudnoci je sve bilo visoko. I vaginalno mi se nikako nije mogao radit ultrazvuk na kombiniranom. Ako.mi je pun mjehur doslovni boli dok dođem do wc-a ali me ne pecka dok mokrim i sl...
Ikyri hemoglobin 106 a hematokrit 0,323
Everything happens for a reason.
Sortiraj odgovore
Najstariji