Ja sam jucer bila na Vuk Vrhovcu zbog GUK profila pa sam dobila rezim prehrane i pribor za vadenje krvi pa sam sad sva u tome.. i stalno se pribojavam da ne pocnem krvarit zbog hematoma.. iscekujen pregled za dva tjedna..
Nisam jela ciklu..tu i tamo mi je jos koja tockica na papiru nakpn mokrenja tako da mislim da je ono stvarno bilo od pregleda pa se jos cisti..da nije bilo od pregleda vjerojatno bi nastavilo i cak se pogorsalo
Ja sam jucer bila na Vuk Vrhovcu zbog GUK profila pa sam dobila rezim prehrane i pribor za vadenje krvi pa sam sad sva u tome.. i stalno se pribojavam da ne pocnem krvarit zbog hematoma.. iscekujen pregled za dva tjedna..
Ivancica u kojem si tjednu..ja sve cekam to a nista jos..cula sam da je to prestrasno za popiti
Hey cure,
Meni nema iscjedka, vec dva tri dana mislim....pa.meni to dodje pa ode ! Znate i sami vise, lupala bi glavom u zid, ali ne trenutno ! Haha😵
Cijelu noc nisam spavala, jucer navecer, ali potpuno slucajno sam procitala u jednoj grupi objavu cure koja je imala spontani u 11 + 6, a komentare ostalih i u 12 tt i preko 12 tt ! Znaci to me toliko uznemirilo ! Trebala sam dns ici vaditi guk nataste, ali posto cijelu noc nisam spavala nisam na kraju otisla....
Mislim jasno je meni da se dogadjaju spontani tako " kasno " , ali sam bila nekako mirnija jer sam presla neku svoju granicu ! Znaci...uzasno se osjecam !
Elvira,
A.da odes urin samo dati?? Makar ako si na antibioticima, biti ce los nalaz, ali ako je crvenkast moguce da ima krvi unutra...mislim.ne mora znaciti,
Hahahahah, ja kad sam pila sok od cikle za zadebljanje endometrija, urin bi mi bio rozi, ali.potpuno rozi !.
Sretno cure na pregledima !
Kako si ti Ikyri?
Ivancica,
Neki put kazu da je bolje da hematom iskrvari nego da raste i povecava se...nemoj se zabrinuti ako dobijes neki iscjedak, smedji moze biti...
Mislim netko nikad ne krvari od hematoma, nego se on sam razgradi, a netko cak ima velike izljeve krvi...
Odmaraj koliko mozes !
O jao. Si na kraju saznala koliko još moraš radit?
Moj hematom se povukao. Tj.nije bio vidljiv iako mi je rekla da nebi bilo ništa neobično i da ga imam, da ona odmah vidi da nije blizu bebe i posteljice te kao takav nije opasan i da je negdje. Mislim da je do ar z ak što ne krvariš.
Elvira popij puno vode pa se popišaj u čašu pa pogledaj. Ako si popila prenatalne vitamine navečer zanemari boju urina.
Hey cure,
Meni nema iscjedka, vec dva tri dana mislim….pa.meni to dodje pa ode ! Znate i sami vise, lupala bi glavom u zid, ali ne trenutno ! Haha😵
Cijelu noc nisam spavala, jucer navecer, ali potpuno slucajno sam procitala u jednoj grupi objavu cure koja je imala spontani u 11 + 6, a komentare ostalih i u 12 tt i preko 12 tt ! Znaci to me toliko uznemirilo ! Trebala sam dns ici vaditi guk nataste, ali posto cijelu noc nisam spavala nisam na kraju otisla….
Mislim jasno je meni da se dogadjaju spontani tako " kasno " , ali sam bila nekako mirnija jer sam presla neku svoju granicu ! Znaci…uzasno se osjecam !
Elvira,
A.da odes urin samo dati?? Makar ako si na antibioticima, biti ce los nalaz, ali ako je crvenkast moguce da ima krvi unutra…mislim.ne mora znaciti,
Hahahahah, ja kad sam pila sok od cikle za zadebljanje endometrija, urin bi mi bio rozi, ali.potpuno rozi !.
Sretno cure na pregledima !
Kako si ti Ikyri?
Mono u svakom tj. su žene imale spontani i rodile prerano i beba je umrla itd. U 40.tj. su dolazile na ultrazvuk i rekli bi im da beba ne daje znakove života.
Dakle moraš se pomirit da te granice nema.... dok ne dobiješ bebu u ruke postoji rizik da se nešto s trudnocom dogodi. Morat ces kad tad maknut nogu s kočnice i znat da ako se nešto kasnije desi da će te ubit ko i svih nas.
Iz mene baš curi danas. Imam jak sluzavi iscjeda i pritisak bez nekih grčeva.
Mono ja sam cula svakakve price..zato toliko i strahujem..ali jednostavno vise necu razmisljati o tome .svakome se moze desiti i mi ne mozemo nista napraviti po tom pitanju..ali rizik za spontani iza 12 tjedna stvarno pada na kojih 10 posto ako i toliko
Mono ja sam cula svakakve price..zato toliko i strahujem..ali jednostavno vise necu razmisljati o tome .svakome se moze desiti i mi ne mozemo nista napraviti po tom pitanju..ali rizik za spontani iza 12 tjedna stvarno pada na kojih 10 posto ako i toliko
Pada na oko 1-3% a najviše se javlja kod starijih majki te kroničnih bolesnika koji moraju uzimat neke lijekove te kod rizičnog ponašanja( pušenje, alkohol, droge) i kod blažih kromosomskih greška. Ali statistila je bezveze. 10% je jako puno...to bi bila jedna od deset. Pa ja se nebi baš opustila :(
Jao da..znaci nije 10 posto nego manje..sad mi je lakse..osim ovog dijela za lijekove jer sam pila vec klavocin i sad sam na antibiotiku..ali bolove uvijek trpim jer se ne usudim nista popiti
Sortiraj odgovore
Najstariji