Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    14. Rujan 2017. 18:51

Ma super nalaz..i vise nego super :))

Ivanaa33
    14. Rujan 2017. 18:51

I da htjela sam jos upitati kod kojega gin idete? Najradije bi kod privatnog,ali nazalost nisam u mogucnosti ici sada,pa neznam sta da radim. Ne zivim gdje i vi ali valjda je sve to tu negdje,da odem u dom zdravlja? Dali se placa i koliko? Sta vi preporucujete?

ikyri
    14. Rujan 2017. 18:56

Ivana 2309

I da htjela sam jos upitati kod kojega gin idete? Najradije bi kod privatnog,ali nazalost nisam u mogucnosti ici sada,pa neznam sta da radim. Ne zivim gdje i vi ali valjda je sve to tu negdje,da odem u dom zdravlja? Dali se placa i koliko? Sta vi preporucujete?

Gdje živiš? U domu zdravlja ovisno o ginekologu platiš ultrazvuk 100-200kn, za neke znam da ne naplacuju ali imaju stare aparate. Nađi ginekologa pod hitno. Koliko.si sad trudna? Da li si ikad prije bila na pregledu, radila papa test i sl?

Ivanaa33
    14. Rujan 2017. 19:05

BiH,Capljina. Bolje je koliko toliko nego da sad idem u privatnog.. Znam da moram,nikome se starijem i iskusnijem nemogu obratiti pa sam zbunjena. Mislim da sam 11 tj,nisam radila papa test niti ista sl, prije godinu ipo kad sam bila u bolnici radi drugih problema me samo doktorica formalno pregledala nisam nista vadila.

ikyri
    14. Rujan 2017. 19:28

Za BiH ne znam. Pogledaj koje ginekologe imaš u blizini ... pokušaj malo googlat informacije o njima online i brzo odmah izaberi nekog. Pogledaj kad sutra radi i nacrtaj se tamo osobno i zamoli da te primi kao pacijenta i kao trudnicu. Trebao bi te primit isti dan i ako je sve ok s trudnoćom odmah javi svojima. Što dulje šutiš oni ce to teže primit. Piješ li folnu kiselinu ili ikakve vitamine? 

ikyri
    14. Rujan 2017. 19:34

Ako želiš bit mama moraš jako brzo odrast i preuzet odgovornost za sve sta radiš i poduzet sve da zaštitiš svoju bebu. Nema skrivanja, nema srama, moraš stat iza toga što se dešava jer u suprotnom ćeš samo naštetit sebi i bebi.

Ivanaa33
    14. Rujan 2017. 19:56

Jesam i procitala sam da su dva ginekologa u domu zdravlja.. Hocu obavezno. Ne pijem jer nisam nista htjela uzimati na svoju ruku dok mi dokt ne propise,koje mogu? Samo da odem na pregled i skupit cu hrabrosti pa im reci,iako me strah njihove reakcije,ali nista nije vrijednije od tog malog bica.. Nadam se da ce bebica biti uredu,hvala ti puno

ikyri
    14. Rujan 2017. 19:59

Ivana 0404

Jesam i procitala sam da su dva ginekologa u domu zdravlja.. Hocu obavezno. Ne pijem jer nisam nista htjela uzimati na svoju ruku dok mi dokt ne propise,koje mogu? Samo da odem na pregled i skupit cu hrabrosti pa im reci,iako me strah njihove reakcije,ali nista nije vrijednije od tog malog bica.. Nadam se da ce bebica biti uredu,hvala ti puno

Folnu kiselinu ali sad vec bi trebala uzet prenatalne vitamine koje bi trebala pit svaki dan

Ivanaa33
    14. Rujan 2017. 20:01

Gdje bi ih mogla uzeti i koliko kostaju?

ikyri
    14. Rujan 2017. 20:05

Apoteka/ljekarna jeftinije varijante u DM-u i sl. Cijene idu od 50-150kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.