Hvala,jako sam zabrinuta zbog toga.. Zadnja mi je godina i dogodi se. Znamo samo ja i decko,mojima jos nisam rekla i neznam kako to izvesti
Ma samo budi iskrena..vjerujem da ce se na kraju jako veseliti :) cim prije kazes tim bolje
Znam..ali uvijek do dan danas sam slusala njihove negativne price o ovakvim trudnocama,nisu toliko strogi,ali opet me nekako strah.. Imam podrsku od decka i njegove obitelji,a 4 razred mislim zavrsiti vanredno jer mi nema druge..
Znam..ali uvijek do dan danas sam slusala njihove negativne price o ovakvim trudnocama,nisu toliko strogi,ali opet me nekako strah.. Imam podrsku od decka i njegove obitelji,a 4 razred mislim zavrsiti vanredno jer mi nema druge..
4 razred srednje škole??
Da,4 razred srednje skole.. Ne ponosim se bas tim. Sa deckom sam 2 godine,volimo se i zelimo to djete i nisam ni pomislila na abortus.. Sta je tu je
Da,4 razred srednje skole.. Ne ponosim se bas tim. Sa deckom sam 2 godine,volimo se i zelimo to djete i nisam ni pomislila na abortus.. Sta je tu je
Skupi snage i reci roditeljima jer ce ti trebat njihova potpora. Želim ti svu sreću. Nadam se da ćeš dobit svu potporu koju trebaš.
Ivana mlada jesi ali drago mi je da ne pomisljas na abortus.. zelim ti svu srecu ovog svijeta..
Hvala vam puno stvarno.. Da trebat ce mi njihova potpora ,ali ponajvise od decka i njegove obitelji jer zive u drugoj drzavi i bit cu daleko od svojih.Desilo se.. Ali oduvijek sam mastala imati bebicu i sretnu obitelj,tako da to stvarno zelim iako mi je 18 godina..
Na drugom nalazu bi trebala bit 12+5 ali dobro.
Fora kako su nalazi u isto vrijeme a ipak različiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji