Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivanaa33
    14. Rujan 2017. 20:09

Okej,hvala :)
    U kojem se tjednu moze otkriti spol?

ikyri
    14. Rujan 2017. 20:14

Tamo oko 17tj. najčešće. Ponekad se skrivaju dulje. 

Ivanaa33
    14. Rujan 2017. 20:21

Nadam se da se nece skrivati :)
    I opet hvala puno i oprosti ako sam ti puno dosađivala.. 

14. Rujan 2017. 20:46

Ivana 0404

Nadam se da se nece skrivati :)
    I opet hvala puno i oprosti ako sam ti puno dosađivala..

Ivana mislin da bi tribala imat besplatne preglede jer u trudnoci je sve vezano za trudnocu besplatno (nebitno jel se radi o domu zdravlja ili bilo kojem socijalnom gin). Isto tako te svaki ginekolog mora po zakonu primit. Mislin da za pocetak tribas razg s mamom ili prijateljicom koja te moze posavjetovat s izborom ginekologa. S obzirom da nisi radila nikakve pretrage, trebala bi pozurit s tim jer moze bit opasno ako imas neke bakterije i sl... folnu kupujes u ljekarni, to odmah kupi jer je jako bitno za razvoj ploda. Poslije ces lako pric na vitamine. Podrzavan odluku da ne prekidas trudnocu.. Sretno ;)

• Elviramagistic
    14. Rujan 2017. 20:47

Ja sam stavila prije vaginaletu i sada mi je s njom jos malo iscjetka smedeg doslo..vjerojatno ono sto je ostalo od jucer..posto su rekli da ne panicarim ako nije obilnije krvarenje sa ugruscima onda cu ostati smirena

ikyri
    14. Rujan 2017. 20:49

Elviramagistic

Ja sam stavila prije vaginaletu i sada mi je s njom jos malo iscjetka smedeg doslo..vjerojatno ono sto je ostalo od jucer..posto su rekli da ne panicarim ako nije obilnije krvarenje sa ugruscima onda cu ostati smirena

Ostani smirena ako možeš. Smeđe je stara krv...tako da je sigurno samo ostatak od jučer.

• Elviramagistic
    14. Rujan 2017. 20:52

I to samo kod brisanja papirom jedanput..drugi puta vise nista..ali ici cu sada provjeravati svako malo opet

mono1111
    14. Rujan 2017. 21:49

Dazi,
    Aaaaa❤❤❤❤, bas si me razveselila svojim postom ! Hvala ti punooo !!
    Makar, od mene mozes procitati samo strah i ludost moju, hahah😵😵😵 ali slobodno ti tu pisiii !
    Vidim da si na sredini T negdje....jos malooo znaci ! 😘
    Ivana,
    Dobrodosla i cestitam ! Cure su sve napisale, kao prvo odi kod ginekologa obavezno, izaberi nekoga, i odi cim prije ! Takodjer, kupi si folnu kiselinu, makar se ona pije do 12 tt a kasnije se u biti prelazi na prenatale, pa mozes odmah i prenatale kupiti...
    Ikyri, uzv se placa po Domovima zdravlja??? Tj.cula sam vec za to jos prije, ali to mi je apsurdno, ali stvarno ! Pa ako gin.radi preko HZZO, ili ima ugovor s njima a vodi se kao primarni gin..ne znam kako se to smije ! Ja imam socijalnog gin.u Domu zdravlja, nova ordinacija s potpuno novim aparatima i nista se ne naplacuje...mislim ni ne idem kod njega nikad, bila sam svega dva puta ali jedino ako nemam dopunsko bi trebala platiti onu participaciju od 10 kn ili koliko....
    A da, kao sto je Dalmatinka napisala, u T je sve besplatno. I bez dopunskog osiguranja !
    Mislim isto tako sam cula da ciscenje kamenca kod odredjenih zubara se naplacuje isto, oko 80 kn....ali to nisu privatni stomatolozi...pa ne kuzim kako je to zakonom izregulirano....jos sam bas usla bila u neku diskusiju oko toga, jer ja uredni svakih 6 mjeseci idem na ciscenje kamenca i nikad nisam platila ni kunu...
    Elvira,
    Sigurna sam da je to stara krv neka, i da je to od pregleda ! Znam kako ti je, ja sam se vec navikla na to krvarenje, ali se uvijek prestrasim....a ta bol je od tih glupih instrumenata sigurno....trebalo bi ti sutra biti bolje...probaj sto vise odmarati...sve ce biti dobro !

• Elviramagistic
    14. Rujan 2017. 21:56

mono1111

Dazi,
    Aaaaa❤❤❤❤, bas si me razveselila svojim postom ! Hvala ti punooo !!
    Makar, od mene mozes procitati samo strah i ludost moju, hahah😵😵😵 ali slobodno ti tu pisiii !
    Vidim da si na sredini T negdje….jos malooo znaci ! 😘
    Ivana,
    Dobrodosla i cestitam ! Cure su sve napisale, kao prvo odi kod ginekologa obavezno, izaberi nekoga, i odi cim prije ! Takodjer, kupi si folnu kiselinu, makar se ona pije do 12 tt a kasnije se u biti prelazi na prenatale, pa mozes odmah i prenatale kupiti…
    Ikyri, uzv se placa po Domovima zdravlja??? Tj.cula sam vec za to jos prije, ali to mi je apsurdno, ali stvarno ! Pa ako gin.radi preko HZZO, ili ima ugovor s njima a vodi se kao primarni gin..ne znam kako se to smije ! Ja imam socijalnog gin.u Domu zdravlja, nova ordinacija s potpuno novim aparatima i nista se ne naplacuje…mislim ni ne idem kod njega nikad, bila sam svega dva puta ali jedino ako nemam dopunsko bi trebala platiti onu participaciju od 10 kn ili koliko….
    A da, kao sto je Dalmatinka napisala, u T je sve besplatno. I bez dopunskog osiguranja !
    Mislim isto tako sam cula da ciscenje kamenca kod odredjenih zubara se naplacuje isto, oko 80 kn….ali to nisu privatni stomatolozi…pa ne kuzim kako je to zakonom izregulirano….jos sam bas usla bila u neku diskusiju oko toga, jer ja uredni svakih 6 mjeseci idem na ciscenje kamenca i nikad nisam platila ni kunu…
    Elvira,
    Sigurna sam da je to stara krv neka, i da je to od pregleda ! Znam kako ti je, ja sam se vec navikla na to krvarenje, ali se uvijek prestrasim….a ta bol je od tih glupih instrumenata sigurno….trebalo bi ti sutra biti bolje…probaj sto vise odmarati…sve ce biti dobro !

Hvala ti..danas lezim cijeli dan i nadam se da ce mi biti bolje

ikyri
    14. Rujan 2017. 22:01

Praksa je 100kn ultrazvuk u cijeloj Rijeci, sad su krenuli se bojat kontrola i sl. pa nitko tko ima stariji ultrazvuk ne naplacuje. Priča je da dom zdravlja vecinom u Rijeci ne oprema ništa ali ništa...što je i istina. I onda ginekolozi sami na kredit nabave ultrazvuk i naplacuju preglede u suprotnom ti mogu dat uputnicu za isti u bolnicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.