Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    09. Kolovoz 2017. 12:02

mono1111

Jana, i ja sam prokrvarila isto, i bas mi je jednu noc bila crvena krv, doduse svjeza bez ugrusaka ali to nista ne mora znaciti stvarno ! Normalna su krvarenja u ranoj T, gotovo normalna.
    Isto tako, nazalost moze biti i biokemijska T, ali drzim figeee da ne budeee ! Javljajjjj
    A kod mene, jojjj dns sam bolje, cicke me bole kao i prije par dana, ne znam sto je to jucer i prekjucer bilo….ma ja sam svjesna apsolutno svega…i znam da to nista ne mora znaciti, ali nakon svega ima trenutaka da si ne mogu pomoci, istraumatizirana sam !
    U pon mi je uzv ! Ne znam kako cu docekati ponedjeljak a kamoli 4 mjesec !!!
    Bas grozno !!!!

Ma ja te totalno razumijem..meni je isto tako..cijele dane se osluskujem i u brizi sam..a da ne govorim da svaki put nakon pisanja gledam papir jer sam paranoicna a ovo mi je prva t...ne znam kako bi bilo da sam imala vec losih iskustava

• Jana
    09. Kolovoz 2017. 13:02

Cure moje, evo mene od doktora..
    Kaže da ne vidi trudnoću, da je dosta krvi i da bi prema zadebljanju maternice rekao da je to mjesečnica koja je zakasnila. Isto tako kaže da neće u potpunosti isključiti trudnoću obzriom da su mi testovi bili pozitivni i da sam tek 4+2 (kaže da je još pre rano da se išta vidi), ali da njemu sve ovo liči na klasično menstrualno krvarenje i da se mnogim ženama to dogodi ali da one još ni ne znaju možda da su trudne pa se ne razočaraju..
    Za svaki slučaj me je poslao vaditi betu, za dva sata bi mi trebao stići nalaz na mail pa se čujemo onda..

Jane_Doe
    09. Kolovoz 2017. 13:54

Jana nadam se da ce biti sve ok i da je ipak prerano da se ista vidi, zelim ti srecu i javi nam betu 😘

Sofia88
    09. Kolovoz 2017. 14:34

Jana

Cure moje, evo mene od doktora..
    Kaže da ne vidi trudnoću, da je dosta krvi i da bi prema zadebljanju maternice rekao da je to mjesečnica koja je zakasnila. Isto tako kaže da neće u potpunosti isključiti trudnoću obzriom da su mi testovi bili pozitivni i da sam tek 4+2 (kaže da je još pre rano da se išta vidi), ali da njemu sve ovo liči na klasično menstrualno krvarenje i da se mnogim ženama to dogodi ali da one još ni ne znaju možda da su trudne pa se ne razočaraju..
    Za svaki slučaj me je poslao vaditi betu, za dva sata bi mi trebao stići nalaz na mail pa se čujemo onda..

Nadam se da će sve biti u redu. Javi nam. 

Everything happens for a reason.

• Jana
    09. Kolovoz 2017. 14:39

Drage moje beta 7,5 ..

09. Kolovoz 2017. 15:16

Uff, bas mi je zao Jana :((

mono1111
    09. Kolovoz 2017. 15:38

Jana,
    Odgovorila sam ti na drugoj temi ! Bas mi je zaoooo ! Nazalost to je biokemijsla !
    Evo da te utjesim...kod biokemijske T dolazi do implantacije ali je plod genetski los i odumire ubrzo nakon implantacije....sto bi znacilo da bolje da ovako rano ode da nije potrebna kiretaza a super je isto to sto se implantacija dogodila i sigurno ce brzo doci zdrava T !! 

Jane_Doe
    09. Kolovoz 2017. 15:54

ajme, zao mi je 😢

Sofia88
    09. Kolovoz 2017. 16:39

Baš mi je žao draga  

Everything happens for a reason.

mincica
    09. Kolovoz 2017. 20:31

Zao mi je bas znam kako je tesko al sto Mono kaze bolje da je tako odma otislo ako vec nesto nije bilo uredu...eto tebe opet nama za koji mjesec sa plusicem😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.