ikyri meni je tako bilo i prvoj i nisam imala apetita nikako, dobila sam 10 kg. nadam se da ovaj put nece bit puno vise jer vec imam visak, ali sada imam manje kg nego prije prve trudnoce :)
Kod mene ce biti jako mala razlika godina i 8 mjeseci...malo me strah kako cu to ja sve organizovat i nosit se sa svim kad nemam nikog u blizini osim muza 😐
Desava se i meni da osjetim kao da se nesto mice u trbuhu al to su crijeva sigurno
Kod mene ce biti jako mala razlika godina i 8 mjeseci…malo me strah kako cu to ja sve organizovat i nosit se sa svim kad nemam nikog u blizini osim muza 😐
Desava se i meni da osjetim kao da se nesto mice u trbuhu al to su crijeva sigurno
Razumijem te potpuno, mi smo pričali o drugom i krenuli radit na tome. Rekli smo sad ili nikad. Kad mi je test bio pozitivan pokisnula sam, samo sam brige na pameti imala... ponovno sve, porod, brige, nespavanje, dojenje(prestala sam dojit prije 1 mj i to teškom mukom). Muž još negdje nije shvatio tu moju trudnoću, ma nisam sigurna da sam ja prihvatila to još. Ali zaljubit ću se u tu bebicu kao i u prvu i ništa lijepše neće postojat i sve će bit vrijedno toga. Puno je to brige i posla i naspavanja i izludit ćemo malo...
Ikyri ko da sma ja pisala upravo se tako osjecam...s tim da je kod mene ovo bilo bas neplanirano pa mi je bas sok bio...i mi smo planirali da ubrzo krenemo radit na drugoj bebi al negdje u zimu ovo mi bas preblizu al desilo se i da samo bude uredu..nekako cu se nac..al bas kao da jos nisam svjesna svega
cure, kod mene isto iako je planirano ali je bilo neocekivano iz prve. al strah je prisutan i najvise mi je sto se bojim da ce mi starija ostat zakinuta za paznju s moje strane. stalno muzu govorim da ce mi ona ipak biti draza i da se bojim da drugo necu voliti ni blizu kao nju..
mogla bi plakat satima kad krenem razmisljat o tome..
Ma ja kad kukam i onda citam price s foruma i zaista pomislim kako sam sebična i kako sam zapravo blagoslovljena. Zaista neznamo sto imamo dok nam se to ne oduzme. Svaka čast svim curama sta se bore s raznim problemima i strahovima koje mi nemozemo ni zamislit. Nasi problemi s nespavanjem i doljenjem su njihovi najlijepsi snovi i zelje. Jane-Do voljet ces ih jednako...ljubav se mnozi a ne dijeli!!! :)
Kad sam došla i prvi i drugi put na UTZ čak mi je kucanje srca bila sekundarna stvar... najbitnije mi je bilo da nisu blizanci.
Biti mama je teško. Prije trudnoće/poroda sam gledala mame s kolicima koje ne rade godinu dana i mislila kako im je divno... bezbrižno se šeću okolo. Sad kad ja i muž sami odemo negdje jer baka servis proradi.... gledamo ljude s kolicima i veselimo se kako smo mi bez. To može zvučat ružno mamama koje čekaju svoje prvo ali nadam se da ce te shvatiti ubrzo.
ajme ja sam isto mislila samo da nisu blizanci, al sad bi voljela da sam prvi put ostala trudna s blizancima jer tek sad ih ne zelim pored jedne koja je sama po sebi kao da ih je troje :) a imam brata i sestru blizance :)
sve je to predivno, ali koliko mi fali sjest na wc bez da netko vice mamaaaaa si gotova? a sta radis? a sta se to cuje? a mogu vidjet sta si napravila? i onda si mislim sta kad ju jednog dana ne bude zanimalo pa ja vise necu znat ic na wc u tisini 😂😂😂
Sad mi je lakse nakon vasih postova...vidim da nisam jedina sa svim tim strahovima i pitanjima...i ja sam tek prije 20 dana prestala dojit i malo se naspavala i opustila,kilazu sredila,vratila nekako u ritam da mogu sve stici al evo sad sve iznova krece i idemo se borit s tim..
Jane-Doe potpuno te razumijem to da izadjes malo bez djeteta aaa i ja jedva cekam godisnji da odem svekrvi i malu joj utrpam i malo se ispalim pa u miru kupim komad odjece a da ga imam vremena isprobat...
ja sam prestala dojiti prije 6 mj i tek sad prije mozda mj dana me pukla tuga zbog toga jer moja beba raste i vise nema onih pogleda zaljubljenih dok sisa a sad sve ispocetka, tome se najvise veselim 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji