Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    08. Kolovoz 2017. 16:09

Ma bit ce nam lakse. Nece bit panike oko jedne zelenkaste stolice ili zbog bljucanja u kojem smo sigurne da je bas sve povratila a nije... Bit cemo preumorne da se budimo i gledamo da li beba dise i da panicarimo sto je proslo čak 4h i neće da doji. Nece mo se zabrinjavat sto beba spava 4h nakon izlaska iz rodilista ili sto s 4mj nije se dignula na rukice. Necemo forsirat bebu da spava na boku ili leđima jer eto to patronaza silom inzistira i to je zadnji trend ili da bas stalno moramo motat 3 pelene zbog kukica ili moramo li... Uvodit cemo prehranu s puno manje atraha od alergija, glutena i ostalih čuda... Biti ce nam lakse!

Jane_Doe
    08. Kolovoz 2017. 16:28

ikyri potpisujem! 😊

Sofia88
    08. Kolovoz 2017. 16:30

Nina imam 12 mj staža od 9mj '15. do 9mj '16. + 2 mj 2007, neznam jel se to računa. Help! :*

Everything happens for a reason.

Sofia88
    08. Kolovoz 2017. 16:31

Zvala sam danas ginekologa, jer vratio se s godišnjeg. Naravno sestra se ne javlja na tel pa sam išla tamo -.-'' Naručila me 15.8. Tko će to dočekat!!! 

ikyri
    08. Kolovoz 2017. 16:38

Od trenutka otvaranja porodiljnog dakle minmalno 28 dana prije termina moras imat  12 mj staza u komadu ili 18mj staza u dvije godine.

ikyri
    08. Kolovoz 2017. 16:39

Za komplikacije oko 9mj u komadu ili 12mj u dvije godine... ali za to nisam 100% sigurna

ikyri
    08. Kolovoz 2017. 16:41

Komplikacije se broje pod staz! A mame koje imaju trudnocu za trudnocom moraju imat 3 place... dakle 1mj godisnji odmor i bar dva radit da bi ostvarile pravo 100% place do 6.mj djetetovog zivota.

Sofia88
    08. Kolovoz 2017. 16:50

A dobro kad zagusti ćemo vidjeti. Nadam se da neće. Ali kako bude. Još jedno pitanje, plaća bi mi bila minimalac što znači da bih kroz cijeli porodiljni dopust imala toliko ili prvih 6 mj 2660 a drugi 3991kn? Ili sanjam? :D

• Elviramagistic
    08. Kolovoz 2017. 17:20

Za komplikacije za 100 posto placu treba imati 9 mj.staza u komadu ili 12 u zadnje dvije godine ukupno..za porodiljni je po novom prvih 6 mj.100 posto place a drugih 6 mj.onih famoznih 3900 i nesto :)

• Elviramagistic
    08. Kolovoz 2017. 17:24

Ja ne znam kako izdrzati do 23.8 do slj.pregleda..a to ce mi biti i najbitniji pregled posto sam zadnji imala prije nego je ginic otisao na godisnji cisto da me vidi a to je bilo kad sam bila 6 +4...slj.pregled cu biti 10 +4..to je puna 4 tjedna cekanja dal je sve ok..dal ce srce kucati itd..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.