Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    08. Kolovoz 2017. 17:39

Moj prvi pregled je bio 03.08.kad sam bila po UTZ 6+5 a sljedeci je 12.09. kad cu radit kombinirani probir. Da li je srce kucalo na 6+4?

mono1111
    08. Kolovoz 2017. 18:04

Cure,
    Ja imam dns velike strahove, vidis vrlo razlicite nego vi ali cu ipak postaviti pitanje.
    Mene dns i jucer cicke manje bole, isto kao i ne osjecam vise bol u donjem dijelu trbuha..poceo me zigati lijevi jajnik sto mi je bilo i zadnja dva puta....
    Da li se nekome to od vas dogodilo a da je ipak sve bilo ok?? Imam osjecaj kao da gubim simptome?
    Moram napomenti da sam dns 5 tt ravno, IVF T i 14 dpt mi je dns....

Sofia88
    08. Kolovoz 2017. 18:15

Elviramagistic

Za komplikacije za 100 posto placu treba imati 9 mj.staza u komadu ili 12 u zadnje dvije godine ukupno..za porodiljni je po novom prvih 6 mj.100 posto place a drugih 6 mj.onih famoznih 3900 i nesto :)

Onda je to to. Imam 9 mj u 2016., Ili mora biti 9 mj od otvaranja komplikacija? :) Hvalaaaa

Everything happens for a reason.

ikyri
    08. Kolovoz 2017. 18:26

mono1111

Cure,
    Ja imam dns velike strahove, vidis vrlo razlicite nego vi ali cu ipak postaviti pitanje.
    Mene dns i jucer cicke manje bole, isto kao i ne osjecam vise bol u donjem dijelu trbuha..poceo me zigati lijevi jajnik sto mi je bilo i zadnja dva puta….
    Da li se nekome to od vas dogodilo a da je ipak sve bilo ok?? Imam osjecaj kao da gubim simptome?
    Moram napomenti da sam dns 5 tt ravno, IVF T i 14 dpt mi je dns….

Meni je prestala bol u donjem dijelu trbuha nedavno a cice me u ovoj trudnoći nisu ni krenule bolit. Bit će što će bit. Radiš sve što možeš. 

08. Kolovoz 2017. 19:46

Meni su dosli nalazi krvi i urina. Imam malo bakterija u urinu, nadam se da je sve ok. Imam pregled 14.8., pa cu pitati. Joooj, jedva cekam!
    Danas sam 8+0!
    Sofia, cisto napomena, 15.8. je neradni dan..

Sofia88
    08. Kolovoz 2017. 20:15

Teta55

Meni su dosli nalazi krvi i urina. Imam malo bakterija u urinu, nadam se da je sve ok. Imam pregled 14.8., pa cu pitati. Joooj, jedva cekam!
    Danas sam 8+0!
    Sofia, cisto napomena, 15.8. je neradni dan..

Joooj u pravu si. Ipak je 16. :)

Everything happens for a reason.

mincica
    08. Kolovoz 2017. 21:29

mono1111

Cure,
    Mene dns i jucer cicke manje bole, isto kao i ne osjecam vise bol u donjem dijelu trbuha..poceo me zigati lijevi jajnik sto mi je bilo i zadnja dva puta….
    Moram napomenti da sam dns 5 tt ravno, IVF T i 14 dpt mi je dns….

Ne bi trebala da brines i meni su tako naglo prestali simptomi dva dana bas sam tu pisala i opet se vratili..a cicke me ne bole uopste...imam i ja te zigove u desnom jajniku povremeno od pocetka trudnoce...nista to ne mora da znaci...ja recimo prvu trudnocu nikakve bolove nisam imala a zavrsila je kiretazom a drugu bolovi svako malo hitna krvarenje a dosla curica evo ziva i zdrava.Drzim fige da sve bude ok..samo bez stresa...nadam se da ti je ubrzo kontrola
    Ikiry onaj post i ja potpisujem!

mono1111
    08. Kolovoz 2017. 22:40

Tnx ! Jako je tesko !!! 

Jane_Doe
    08. Kolovoz 2017. 22:47

mono ne znam sta bi ti rekla, nemam takvog iskustva. ali razumijem da se brines i skaces na svaku makar i sitnu promjenu. zelim ti da prodje sve u najboljem redu. glupo mi je uopce napisati da se opustis jer kad citam sta si sve prosla nebi se ni ja mogla opustiti na tvom mjestu. u svakom slucaju sretno 😘

• Jana
    09. Kolovoz 2017. 07:43

Curke pratim Vas :)
    Mono mojoj je prijateljici bilo tako, zabrinula se i pitala ginekologa a ovaj joj je odbrusio da kao što mi žene očekujemo, kada imamo simptome onda se žalimo na sve i svasta a kada ih nemamo da opet nije dobro

Evo i moje situacije.. Napravila još nekoliko testova i svi pokazuju +, neki jači neki slabiji ali +.. Dođem  ujutro na posao i imam šta vidjeti, prokrvarila sam  Ne mogu Vam opisati ovu tugu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.