Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    10. Kolovoz 2017. 22:47

Ja mislim da sigurno ne znam koliko mi taj plusic znaci i koliko sam ulozena sa srcem i tjelom i sa planovima i nadanjima tren dok se + pojavi na testicu.
    Ako dođe do kiretaže preporucila bi da tražis da te uspavaju ako slučajno ne uspavljuju. 

mincica
    10. Kolovoz 2017. 23:08

I ja ti preporucujem da te uspavaju ako nedaj Boze dodje do tog..bar tu traumu da ne  prolazis..ne brini za bolove ja bar nisam imala nesto malo boluckanje jedino bol u dusi...eh to je druga i duga prica😭 

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 08:39

Jane,
    Mislim da ce morati kiretaza. Mislim imas opciju i medikamentoznim putem prekinuti, npr.to ti rade neki privatnici, moja prijateljica je isla na to. Ali to nije garancija da ce sve izaci, neki put je potrebna i kiretaza jer ostane dio..pa to svakako nije sigurno.
    Ako si iz Zg, u Petrovoj ti uspavaju, na Merkuru isto.. u Vg ne jer si rodila vec pa to onda na zivo rade, na Sv.duhu kako kad, ali svakako trazi opcu anesteziju.

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 08:47

sad sam bas od mog gin. kaze da je to po njemu previsoka beta da se nebi nista vidjelo. dao mi je uputnicu da u pon opet vadim betu i s tim nalazom da se javim na ginekologiju i da ce me oni cistiti. kaze da nebi htio brzati sa zakljuccima i da nema konkretnih osnova za to ali on misli da je vanmatericna s obzirom na visoku betu..
    sta sad? sta se radi u slucaju vanmatericne? koliko je to opasno za sljedece trudnoce? 
    nista ga nisam pitala jer da sam otvorila usta pocela bi plakat..

mincica
    11. Kolovoz 2017. 09:00

Jane cak i vanmatericna da bude na vrijeme ce se otkrit,nije odmakla trudnoca...to se da rjesit bez ikakvih posljedica...od mog muza tetka imala isti dan kad i ja kiretazu(ne znam jel se i to zove kiretaza) kod nje bila vanmatericna...cekala 6mj opet zatrudnila i eno deckic ziv i zdrav...jako mi je zao...budi jaka 😘😘

mincica
    11. Kolovoz 2017. 09:05

Samo mi nije jasno kako ce bit vanmatericna ako se vidi GV u maternici 

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 09:10

ma on meni nije rekao da se vidi GV, on mi je samo.pokazao i rekao da je to mjesto gdje bi se trebao vidjeti plod..
    ja se ipak nadam da nije vanmatericna..

mincica
    11. Kolovoz 2017. 09:29

Jane_Doe

vidi se GV (pretpostavljam da je to iako nije rekao) a unutra nista samo crno prazno. znaci rekao je da je to mjesto na kojem bi trebali vidjeti plod. 100 posto sam sigurna da nije kasnije doslo do zaceca i da nije trudnoca manja, znam kad sam imala O i tocno znam koji odnos je bio kljucni. vec dva dana me boli desni jajnik i bas me detaljno pregledao i zadrzao se dosta dugo na toj desnoj strani prije nego mi je ista pokazao i rekao.
    koliko sam uspjela istrazit moglo bi biti blighted ovum ili?
    u ovom tjednu u kojem sam bi se vec srce trebalo vidjet, znam jer sam u prvoj T bila i istom tjednu na ultrazvuku i tocno znam sta sam ocekivala da cu vidjeti i ovaj put..

Tu si napisala pa zato mi nije bilo jasno...a jel se vidio ikakav baloncic pa ti njeg pokazivao da tu unutra treba biti...ili bas nista?

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 09:38
    evo ovo se vidi i to mi je pokazao, ali je i rekao da je skroz nepravilno
    evo ovo se vidi i to mi je pokazao, ali je i rekao da je skroz nepravilno

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 09:40

ovo je nalaz od jucer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.