Ja mislim da sigurno ne znam koliko mi taj plusic znaci i koliko sam ulozena sa srcem i tjelom i sa planovima i nadanjima tren dok se + pojavi na testicu.
Ako dođe do kiretaže preporucila bi da tražis da te uspavaju ako slučajno ne uspavljuju.
I ja ti preporucujem da te uspavaju ako nedaj Boze dodje do tog..bar tu traumu da ne prolazis..ne brini za bolove ja bar nisam imala nesto malo boluckanje jedino bol u dusi...eh to je druga i duga prica😭
Jane,
Mislim da ce morati kiretaza. Mislim imas opciju i medikamentoznim putem prekinuti, npr.to ti rade neki privatnici, moja prijateljica je isla na to. Ali to nije garancija da ce sve izaci, neki put je potrebna i kiretaza jer ostane dio..pa to svakako nije sigurno.
Ako si iz Zg, u Petrovoj ti uspavaju, na Merkuru isto.. u Vg ne jer si rodila vec pa to onda na zivo rade, na Sv.duhu kako kad, ali svakako trazi opcu anesteziju.
sad sam bas od mog gin. kaze da je to po njemu previsoka beta da se nebi nista vidjelo. dao mi je uputnicu da u pon opet vadim betu i s tim nalazom da se javim na ginekologiju i da ce me oni cistiti. kaze da nebi htio brzati sa zakljuccima i da nema konkretnih osnova za to ali on misli da je vanmatericna s obzirom na visoku betu..
sta sad? sta se radi u slucaju vanmatericne? koliko je to opasno za sljedece trudnoce?
nista ga nisam pitala jer da sam otvorila usta pocela bi plakat..
Jane cak i vanmatericna da bude na vrijeme ce se otkrit,nije odmakla trudnoca...to se da rjesit bez ikakvih posljedica...od mog muza tetka imala isti dan kad i ja kiretazu(ne znam jel se i to zove kiretaza) kod nje bila vanmatericna...cekala 6mj opet zatrudnila i eno deckic ziv i zdrav...jako mi je zao...budi jaka 😘😘
Samo mi nije jasno kako ce bit vanmatericna ako se vidi GV u maternici
ma on meni nije rekao da se vidi GV, on mi je samo.pokazao i rekao da je to mjesto gdje bi se trebao vidjeti plod..
ja se ipak nadam da nije vanmatericna..
vidi se GV (pretpostavljam da je to iako nije rekao) a unutra nista samo crno prazno. znaci rekao je da je to mjesto na kojem bi trebali vidjeti plod. 100 posto sam sigurna da nije kasnije doslo do zaceca i da nije trudnoca manja, znam kad sam imala O i tocno znam koji odnos je bio kljucni. vec dva dana me boli desni jajnik i bas me detaljno pregledao i zadrzao se dosta dugo na toj desnoj strani prije nego mi je ista pokazao i rekao.
koliko sam uspjela istrazit moglo bi biti blighted ovum ili?
u ovom tjednu u kojem sam bi se vec srce trebalo vidjet, znam jer sam u prvoj T bila i istom tjednu na ultrazvuku i tocno znam sta sam ocekivala da cu vidjeti i ovaj put..
Tu si napisala pa zato mi nije bilo jasno...a jel se vidio ikakav baloncic pa ti njeg pokazivao da tu unutra treba biti...ili bas nista?
Sortiraj odgovore
Najstariji