Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 09:41

sad dal je to GV ili ne? nigdje ne pise i nije mi rekao nego sam ja pretpostavila da je to to..

mincica
    11. Kolovoz 2017. 09:45

Bas je nejasno jel to GV izgleda kao da jeste....bas mi je zao...jojj cekanje je najgore

• Elviramagistic
    11. Kolovoz 2017. 09:53

Jane bas mi je zao ako je tako..cekamo jos ponedjeljak..bas me to potrese ja eto sa strahom cekam ultrazvuk..na kraju idem 21.8 i onda cu biti 10+2..zadnji put sam bila sa 6+4..

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 09:54

sad mi je krivo sto nisam pitala, al sam bas zablokirala. ja svom doktoru vjerujem i nadam se da ce se ispostaviti da je blighted.. rekao mi je u slucaju krvarenja ili bolova odmah da se javim na ginekologiju.

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 09:58

Elvira nemoj se nervirati bezveze. uzivaj u svojoj trudnoci jer nema nista ljepse :) bit ce sta bude, samo treba to kao takvo prihvatiti 😘

mincica
    11. Kolovoz 2017. 10:01

Tako i ja  kad se meni desilo nisam pitala apsolutno nista....kasnje mi je bilo krivo sto mi odma nije rekla da je velika sansa da se plod nece ni pojavit da se psihicki pripremim...ona je bila sasvim ok bez ikakvog cudjenja sto nema nista u GV i to mi uljevalo veliku nadu...mislila sam da cu umrijet kad sam na slj.pregledu vidjela da opet nema nista...
    Elvira ja prvi pregled sa 6+1 i sad 15.8 bit cu 8+5 i mene je jako strah

ikyri
    11. Kolovoz 2017. 10:08

Maternica normalno nema lumen. Meni se cini da je to u maternici... samo nema ploda. A mozda je zaista jako rano a imat ces npr. blizance pa je beta visoka... Ja to malo optimistično sanjarim. 

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 10:44

ikyri znaci ti mislis da je u maternici?? ja znam da nece bit nista od toga pa ni ne sanjarim da se razocaram poslije jer mi je i ovaj sok dovoljan..
    mislis da u slucaju da nije vanmatericna beta je visoka jer su bili blizanci u pitanju?

ikyri
    11. Kolovoz 2017. 10:51

... jedini razlog zasto se nista nebi vidjelo a beta je visoka je da je jako jako rana trudnoća ali blizanačka. Ali to bi značilo da ti neznas kad si ovulirala i da je oplodnja bila bar oko 10 dana kasnije. Ali to je jako jako nategnuta teorija koja jedva moze drzat vodu. To ja sanjatim. Ali u matrnici postoji supljina kojr normalno nema... to se desi na mjestu inplantacije koliko ja znam. Mislim da je matrnicna ali onda zaista neznam zasto bi ginekolog rekao suprotno a on je ipak stručnjak. 

ikyri
    11. Kolovoz 2017. 10:56

Najbolje ne špekulirat. Pokušaj sto smirenije dočekat sutra. Ovo će ti bit jako dugačak dan...A sutra će bit što će bit. Ja se nadam najboljem. Drži se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.