Curke pratim Vas :)
Mono mojoj je prijateljici bilo tako, zabrinula se i pitala ginekologa a ovaj joj je odbrusio da kao što mi žene očekujemo, kada imamo simptome onda se žalimo na sve i svasta a kada ih nemamo da opet nije dobro
Evo i moje situacije.. Napravila još nekoliko testova i svi pokazuju +, neki jači neki slabijiali +.. Dođem ujutro na posao i imam šta vidjeti, prokrvarila samNe mogu Vam opisati ovu tugu
Da li još krvariš? Ajde skokni do ginekologa malo na hitni neki(u bolnicu)ako možeš. Ako je samo par kapi krvi ne mora značit ništa.
Mono mojoj je prijateljici bilo tako, zabrinula se i pitala ginekologa a ovaj joj je odbrusio da kao što mi žene očekujemo, kada imamo simptome onda se žalimo na sve i svasta a kada ih nemamo da opet nije dobro
Evo i moje situacije.. Napravila još nekoliko testova i svi pokazuju +, neki jači neki slabijiali +.. Dođem ujutro na posao i imam šta vidjeti, prokrvarila samNe mogu Vam opisati ovu tugu
Da li još krvariš? Ajde skokni do ginekologa malo na hitni neki(u bolnicu)ako možeš. Ako je samo par kapi krvi ne mora značit ništa.
Ne mogu trenutno nikamo Očajna sam, kolegice na godišnjem, ja sama u službi, moram odraditi izvanredni nadzorni odbor danas i još nekolicinu sastanaka koji se ne mogu odgoditi.. A sve bi najradije poslala u ........
Kad se obrišem vidim onako tamno crveno-smeđu ali kao vodicu, ne onako sluz kao kad imaš m (oprosti na detaljnom opisu).. A svoju ginekologicu ne bi dobila na telefon nikada..
Jana i meni je tako bilo oko 7tt u prosloj T krv pa poslje smedje i bilo je uredu sve...drzim fige da i kod tebe tako bude...idi cim prije ginekologu...imas li jake bolove ?
Jana i meni je tako bilo oko 7tt u prosloj T krv pa poslje smedje i bilo je uredu sve…drzim fige da i kod tebe tako bude…idi cim prije ginekologu…imas li jake bolove ?
Nadam se da će i kod mene sve biti u redu.. Odgodila sam ipak sastanke i odlučila otići na pregled.. u privatnoj poliklinici me mogu primiti tako da uopće ne fermam sastanke.. Hvala Bogu na razumnoj šefici
Bolove imam ne jake ali onako prave menstrualne.. Nije mi jasno.. I jučer sam ponavljala testove.. Ma zapravo svaki dan unazad tjedan dana i bili su pozitivni (na nekima se slabije vidjela crtica ali digitalni su lijepo pokazivali +) i sad ovo
Na 6+4 sam.vidjela cirkulaciju i onako sve je titralo ali ginic mi nije nis rekao dal je to srceko samo je rekao da je sve u redu i da je cirkulaciija tu..mono meni ti je stalno tako..jedan dan me sve ubija a drugi dan nista..brinem se kad me sve ziga a onda kad nijr nista zabrinem se ponovo zasto nije nista..tako da ja se svaki dan brinem oko necega i jedva cekam da barem tih 3 mj produ rizicna da se barem trunku opustim
Dobro jutro cure!
Jana drago mi je da si otisla doktoru, to je ipak najvaznije! Javi se cim stignes!
Mene danas glava ubija i sva sam malaksala pa manje radim po kuci.. Oci i sinusi me bole kao onako inace kad sam bolesna pa cu malo leci.
Kako ste vi danas?
Jeste s mora, kopna, van Hr?
Jana, i ja sam prokrvarila isto, i bas mi je jednu noc bila crvena krv, doduse svjeza bez ugrusaka ali to nista ne mora znaciti stvarno ! Normalna su krvarenja u ranoj T, gotovo normalna.
Isto tako, nazalost moze biti i biokemijska T, ali drzim figeee da ne budeee ! Javljajjjj
A kod mene, jojjj dns sam bolje, cicke me bole kao i prije par dana, ne znam sto je to jucer i prekjucer bilo....ma ja sam svjesna apsolutno svega...i znam da to nista ne mora znaciti, ali nakon svega ima trenutaka da si ne mogu pomoci, istraumatizirana sam !
U pon mi je uzv ! Ne znam kako cu docekati ponedjeljak a kamoli 4 mjesec !!!
Bas grozno !!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji