Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    17. Veljača 2018. 22:05

Mi imamo goste i hvala Bogu niko ne pusi. A Karuska hmmmm Panda nepismena 🔫🔫🔫🤭🤭🤭

17. Veljača 2018. 22:26

Prijatelj se rastao prije dvije godine, inace je cini mi se najstariji od njih, malo imucniji, i eto nasao on sebi novu partnericu, hmm draga je, vrlo mlada, i nema djece a ni nema iskustva apsolutno nikakvog s djecom, pa ona onda meni prica kako ne smijem sjedit na kaucu da jednu nogu podvucem pod guzicu, da to potice otvaranje , da nebi smjela bas svasta ni jest haha radi bebe.. Uglavnom. Ko price moje babe, al glavno da njoj cipkaste tange vire iz traperica, tj nisu ni tange nego spaga

• Litta
    17. Veljača 2018. 22:37

Hahaha spaga 
    Koje savjete ce tek dijeliti kad se beba rodi.

17. Veljača 2018. 22:38

Gumbek

Prijatelj se rastao prije dvije godine, inace je cini mi se najstariji od njih, malo imucniji, i eto nasao on sebi novu partnericu, hmm draga je, vrlo mlada, i nema djece a ni nema iskustva apsolutno nikakvog s djecom, pa ona onda meni prica kako ne smijem sjedit na kaucu da jednu nogu podvucem pod guzicu, da to potice otvaranje , da nebi smjela bas svasta ni jest haha radi bebe.. Uglavnom. Ko price moje babe, al glavno da njoj cipkaste tange vire iz traperica, tj nisu ni tange nego spaga

😂😂😂😂😂😂😂
    Jako volim savijete koje nisam trazila od zena koje nikad trudne nisu bile. 😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

17. Veljača 2018. 22:42

Da, obozavam  i inace savjete koje nisam trazila i misljenja koja me ne zanimaju, pa makar neko imao 10 puta vise iskustva, a ovakvi biseri su mi iznimno dragi.
    Na putu prema kuci smo hvala bogu

Sarita_00
    17. Veljača 2018. 23:03

Meni su sinoc pricali o bolestima, a nisu ni znali kako se koja bolest zove. Multipla skleroza je po njima mononukleoza, a ciroza je bolest poljupca... Izmedu ostalog je postavljeno pitanje zasto ne planiram roditi drugdje. I to od zene koja uopce nije bila ni blizu te bolnice gdje mislim ici, a kamoli rodila tamo. 
    Kad sam vec spomenula bolnicu gdje planiram roditi... Nazvala me nedavno moja baka i izjavila da jr ona mislila da cu doci roditi u bolnicu gdje sam ja rodena i to kod istog doktora. Jer eto, tamo sam rodena... Ostala sam poprilicno sokirana tom izjavom pogotovo jer trenutno zivim 500 km dalje od te bolnice, a moguce je i da je doktor vec u mirovini. Nije mi dosadno ni najmanje 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

EveM
    18. Veljača 2018. 06:34

Jutro curke... ja kao sova.. nista od spavanja..
    Sarita bas si me nasmijala s bakom- iako, da moju pitaš vjerovatno bi sličan odgovor dobila🤣 hehe
    Kad smo kod prica o odgoju- strina mi je rekla da ona ne zna kao kako cu ja to sve s malom bebom- ona mene ne moze zamisliti da ja imam bebu... ono wtf.. hvala dezurni dusebriznici 🙈 . I da, kad sam joj rekla da sam se udebljala 8 kg od pocetka trudnoce sto ne smatrat uopce puno( niti moj dr) - rekla mi je da sam u njenom gradu da bi me smjestili u bolnicu... aaaa. Umirem. 
    Da se razumijemo- svima oko mene je digla tlak- tako da narednih sat dva sam jos slusala o njoj😆😂

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

EveM
    18. Veljača 2018. 06:41

Katuska- sobica je prekrasna😍

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Marchy12
    18. Veljača 2018. 09:05

Jutro svima,bas volim kad se raspišete da imam sta za čitati😁 Katuska prekransa sobica za malecku,voljela bi i ja tamo spavati😂😂 iako smo terminuse,divim se kak si ti sve tako brzo sredila,ja od sobe ni s jos nisam napravila. Pozdravljam i sve bušice slatke.Jucer sam vazno isla obavit shoping kozmetike u dm u,sjela  na bus,dosla tamo da bi mi tete na blagajni rekle da mi nije aktiviran babybonus i nemam one kupone😭 planirala sam potrositi para i para,kupiti sve za bolnicu i za bebu kremice itd.,a na kraju figa,sad moram u pon zvati sluzbu tu njihovu da vidim kaj su zabrljali,pa onda opet drndanje do zagreba.Od jada sam s dragim brzo otisla u macdonalds da se malo utjesim 😆

Sarita_00
    18. Veljača 2018. 09:48

Dobro jutro!
    Evo odmah pitanje... Kakve snove imate? Ponavlja li vam se nesto cesto ili su svi nepovezani?
    Ja redovito (i pod redovito mislim svake 2-3 noci) sanjam da sam u skoli. Nekad budem samo ucenica, a nekad sam dio vremena ucenica, a dio nastavnica, a nekad sam samo nastavnica koja ne moze izaci na kraj sa ucenicima. Pretpostavljam da to ima veze s tim sto i jesam nastavnica. Ako sam ucenica, ubacim tu one koji su stvarno isli samnom u skolu, ali ubacim i ucenike kojima sam predavala. Ako ne sanjam skolu, onda sanjam da hodam, ali me noge strasno bole i da se krecem s ogromnim naporom. Sinoc sam cak i letila, ali sam opet osjecala bol u nogama. 
    Nadam se da vama ne pada kisa i da imate ljepsi dan nego ja 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.