Mi imamo goste i hvala Bogu niko ne pusi. A Karuska hmmmm Panda nepismena 🔫🔫🔫🤭🤭🤭
Prijatelj se rastao prije dvije godine, inace je cini mi se najstariji od njih, malo imucniji, i eto nasao on sebi novu partnericu, hmm draga je, vrlo mlada, i nema djece a ni nema iskustva apsolutno nikakvog s djecom, pa ona onda meni prica kako ne smijem sjedit na kaucu da jednu nogu podvucem pod guzicu, da to potice otvaranje , da nebi smjela bas svasta ni jest haha radi bebe.. Uglavnom. Ko price moje babe, al glavno da njoj cipkaste tange vire iz traperica, tj nisu ni tange nego spaga
Prijatelj se rastao prije dvije godine, inace je cini mi se najstariji od njih, malo imucniji, i eto nasao on sebi novu partnericu, hmm draga je, vrlo mlada, i nema djece a ni nema iskustva apsolutno nikakvog s djecom, pa ona onda meni prica kako ne smijem sjedit na kaucu da jednu nogu podvucem pod guzicu, da to potice otvaranje, da nebi smjela bas svasta ni jest haha radi bebe.. Uglavnom. Ko price moje babe, al glavno da njoj cipkaste tange vire iz traperica, tj nisu ni tange nego spaga
😂😂😂😂😂😂😂
Jako volim savijete koje nisam trazila od zena koje nikad trudne nisu bile. 😂😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da, obozavam i inace savjete koje nisam trazila i misljenja koja me ne zanimaju, pa makar neko imao 10 puta vise iskustva, a ovakvi biseri su mi iznimno dragi.
Na putu prema kuci smo hvala bogu
Meni su sinoc pricali o bolestima, a nisu ni znali kako se koja bolest zove. Multipla skleroza je po njima mononukleoza, a ciroza je bolest poljupca... Izmedu ostalog je postavljeno pitanje zasto ne planiram roditi drugdje. I to od zene koja uopce nije bila ni blizu te bolnice gdje mislim ici, a kamoli rodila tamo.
Kad sam vec spomenula bolnicu gdje planiram roditi... Nazvala me nedavno moja baka i izjavila da jr ona mislila da cu doci roditi u bolnicu gdje sam ja rodena i to kod istog doktora. Jer eto, tamo sam rodena... Ostala sam poprilicno sokirana tom izjavom pogotovo jer trenutno zivim 500 km dalje od te bolnice, a moguce je i da je doktor vec u mirovini. Nije mi dosadno ni najmanje 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro curke... ja kao sova.. nista od spavanja..
Sarita bas si me nasmijala s bakom- iako, da moju pitaš vjerovatno bi sličan odgovor dobila🤣 hehe
Kad smo kod prica o odgoju- strina mi je rekla da ona ne zna kao kako cu ja to sve s malom bebom- ona mene ne moze zamisliti da ja imam bebu... ono wtf.. hvala dezurni dusebriznici 🙈 . I da, kad sam joj rekla da sam se udebljala 8 kg od pocetka trudnoce sto ne smatrat uopce puno( niti moj dr) - rekla mi je da sam u njenom gradu da bi me smjestili u bolnicu... aaaa. Umirem.
Da se razumijemo- svima oko mene je digla tlak- tako da narednih sat dva sam jos slusala o njoj😆😂
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Jutro svima,bas volim kad se raspišete da imam sta za čitati😁 Katuska prekransa sobica za malecku,voljela bi i ja tamo spavati😂😂 iako smo terminuse,divim se kak si ti sve tako brzo sredila,ja od sobe ni s jos nisam napravila. Pozdravljam i sve bušice slatke.Jucer sam vazno isla obavit shoping kozmetike u dm u,sjela na bus,dosla tamo da bi mi tete na blagajni rekle da mi nije aktiviran babybonus i nemam one kupone😭 planirala sam potrositi para i para,kupiti sve za bolnicu i za bebu kremice itd.,a na kraju figa,sad moram u pon zvati sluzbu tu njihovu da vidim kaj su zabrljali,pa onda opet drndanje do zagreba.Od jada sam s dragim brzo otisla u macdonalds da se malo utjesim 😆
Dobro jutro!
Evo odmah pitanje... Kakve snove imate? Ponavlja li vam se nesto cesto ili su svi nepovezani?
Ja redovito (i pod redovito mislim svake 2-3 noci) sanjam da sam u skoli. Nekad budem samo ucenica, a nekad sam dio vremena ucenica, a dio nastavnica, a nekad sam samo nastavnica koja ne moze izaci na kraj sa ucenicima. Pretpostavljam da to ima veze s tim sto i jesam nastavnica. Ako sam ucenica, ubacim tu one koji su stvarno isli samnom u skolu, ali ubacim i ucenike kojima sam predavala. Ako ne sanjam skolu, onda sanjam da hodam, ali me noge strasno bole i da se krecem s ogromnim naporom. Sinoc sam cak i letila, ali sam opet osjecala bol u nogama.
Nadam se da vama ne pada kisa i da imate ljepsi dan nego ja 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji