Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    17. Veljača 2018. 10:24

Joj krasan je krevetic, ja sam na kraju odustala skroz od njega, krevetic mi ide pod kosi krov...bit ce stuva ili gonatt iz ikee. Imam dvije bijele malm komode. Ormaric je hensvik i predivan je 😍😍
    Samo mi je soba bezvezna sama po sebi.

Katuska99
    17. Veljača 2018. 10:30

Jutro curke 🙌🏼 
    Honey i panda joj buse su vam divne,i vi ste tak vitke😍 ima da obje dodjete u samobor s kolicima sa guramo, ja sam taman izmedju vas pa tako morate🤣 
    Zrinchy meni je frendica kupila tu ogradicu u titi ducanu, tj narucila. Sljedeci tj dolazi pa vam mogu slikat. Super je sto bude ogradica, a kad neces rastavis ju i imas jastucice 

Dare deckici su ti divni 😍
    Leica sretno 
    Ita super ce soba bit 100%

Katuska99
    17. Veljača 2018. 10:38

Panda diiivan krevetic😍 kolko je na kraju ispao? Kad ce nase nuuuune stic🤔🤣

Sarita_00
    17. Veljača 2018. 10:59

Dobro jutro
    Muž je jučer zaključio da sam se preko noći zaokružila sva. A i jučer sam se osjećala barem 15 kg teže nego prekjučer. Sinoć me toliko noge bolile da sam jedva zaspala. Probudila se noćas na wc i jedva nekako otišla. U obje noge me od guza prema dolje probadalo kako bi stala na tu nogu. Jutros mi je tako samo sa lijevom nogom 😕 Ali lijevoj nije prvi puta. 
    Puni nam je tjedan 😍😍 Doći će i sličica, hvala panda na podsjetniku 😉

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    17. Veljača 2018. 11:02

Oj evo me. Rekla je ako ne nazove u petak i u pon da je sve ok. I krv i ogtt. Inace rezz mogu samo kod nje provjeriti. Tj.sljedeci pregled. 
    Bio je 389€ i dostava. 
    Nuna je pisala moja da nemaju na stanju i kad dobiju da ce mi poslati mail. Do 20 dana je pisalo. Samo easy hhahaha
    Doci ce kad dodje. To bi rekao moj otac hhahaha i iznervirao me svaki put kad bi to rekao hahahaha
    Hvala cure ne smijem ni probati haljine za svadbu. Sta ako mi ne moze 🤭🤭🤭🤭

Sarita_00
    17. Veljača 2018. 11:48

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

TockicaT.
    17. Veljača 2018. 14:00

Moje traume s poroda su nastavile 2 mj nakon poroda... Nekako se nadam da ne može bit 2x toliko loše. Ali dobro to je jedan dan... Onih 7 nakon nisu bili ništa bolji .... Nadam se da ce zaista ić lakše malo ovaj put.

Moj krevetic je samo skupljao prašinu …
    Pojma nemam šta imam …

Meni je porod kakav god da je bio, u svakom slučaju bio lakši od svega šta je kasnije uslijedilo, jel točno to- to je samo jedan dan. Tak se i ja nadam da bu ovaj put lakše sve, i porod i dojenje i ostalo😁 Bitno da je beba dobro i zdrava a ostalo se sve istrpi i zaboravi. 

Blago vama cure, meni MM zabranio sopingiranje do daljnjeg što se tiče ičega za bebu 😁  osim većih stvari bez kojih nemozemo. 

Sad sam se sjetila kad sam bila na hitnoj u prvoj trudnoći, došla neka žena s trudovima, to joj je bilo 5. djete. I usla samo na pregled u ambulantu i tamo je za manje od minutu rodila 😁😁 

Super su vam trbice svima i uživajte u sunčanoj suboti 😊😊

Moj mali medo🐻

panda102
    17. Veljača 2018. 14:15

Tockica dobrodosla u nasu svakodnevnicu 💞💞💞
     Sarita divna si 😍😍😘😘😘 pocele smo rast. Nema vise sale. Sta tebi bi s onim bolim u bubregu ili U struku. Joj mene ubi. Jel to ona me udara, il je maternica? Bas boli... sad krecu bolovi raznorazni svaki dan hahahaha
    Evo ja sve sredila po stanu, pa cekam muza. Pojela red cokolade hocu umrijet od zgaravice. Ali nekad mi tako treba slatko, bas osjetim kako opadne. 
    Kod nas je pravo lijep dan ali sumnjam da cu igdje. Bas me boli kad hodam. 
    Uzivajte u vikendu ❤️❤️❤️💕💕💕

Sarita_00
    17. Veljača 2018. 14:28

Panda, ja osjecam kao da me vjecno nesto boli. Nek duze stojim boli donji dio leda. Nek lezim, boli me ili jedan ili drugi bok. Za sjedit se ne mogu namjestiti bas nikako. Zadnjih dana me prepone bole, kaze doktorica da se cura nabila dosta nisko i da me od toga boli... A da rastemo, rastemo. Pomalo mi majice postaju sve uze 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    17. Veljača 2018. 17:28

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.