Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Veljača 2018. 20:58

Zovem frendicu u pol 1 i kaze da nije jos ni usla u radjaonu,  guzva ceka red.
    Na kraju je kraljica rodila u 16.40. Trece dete samo ispada van ili?!? 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Leica2603
    17. Veljača 2018. 08:17

Jutro curke!! Jos smo 2 u 1, 34+5 🙏🙏 Ctg nam dobar zasad 😍
    Na sv.duhu je baby boom! Prekjucer 17 beba jucer 14!! Dio mama je s bebicama kod nas na patologiji jer je valjda prekrcano svugdje 😬
    Nas dvije cekamo utorak jer nam tad nas doktor ima ambulantu pa cemo ga lakse uhvatiti jer je inace stalno leteci. Malo sam se smirila nakon razgovora s primarijusom jucer koji je rekao da nece biti vecih poteskoca ni ako se danas rodi bezobzira sto je male gramaze. Iako, bas je cura jedna s odjela jucer rodila u 35tt i sve je super, beba cak ne treba ni inkubator ni krevetic grijani, ali to je pravi frajer od 2700g😍
    Kak vi provodite dane?? Ja ovdje dolazim u napast online shoppinga 😀 Iako vec doma imam i vise od onog sto mi sve "eventualno" moze zatrebat 😂 Kaze muz da mogu baby ducan otvoriti 😂😂

Frajla
    17. Veljača 2018. 08:48

Leica bas mi je drago da si danas bolje volje i pozitivnija.  Bome, pravi baby boom, cak sam isla gledati da nije pun mjesec, al nije ni blizu
    Jooooj, i ja volim online shopping, neznam sta ce biti kad prestanem raditi 💰
    Ako vec imas sve ti pocni gledati ono za kasnije, kad beba malo poraste 😉

Honey
    17. Veljača 2018. 09:02

Jutro!!! Panda di si? Ubila se u krumpirusi jucer haha 
    Dare predivni su, ma nisam ni sumnjala da nemaju oni svoje ocale! 😉 jos ssd kad dode ovaj mali u sredinu 😍 
    Proudy pa kazem ja da ce vama sta ste rodile bit lakse, vec je sve to razradeno 😂 super za frendicu, bas je brzo rijesila! Dobro su? Bas si mislim kak je negdje lijepo rodit tak u to vrijeme a ne da se po noci mucis. Leica jako me veseli tvoja pozitiva jutros 🎉🎉🎉 dobro je to i za Lenu 🎀🤗 bas kako Frajla kaze, uvijek treba nesto sta ce nosit za 6mj, godinu dana, ukrasi za glavu, masnice, slinceki, nema kraja 😂 Frajla ne prizivaj pun mjesec, treba mi sna! 
    Ja sam lose spavala jer me jucer jako bliska zenska osoba povrijedila i uzrujala, neznam uopce kako joj oprostiti. Al to me nije sprijecilo da sredim dnevni boravak, stavljam sliku 💪

Honey
    17. Veljača 2018. 09:09

Mamita si je kupila garnituru 👑👑👑

I tepih i sad nam je lijepo 😍 

Honey
    17. Veljača 2018. 09:11

Panda gle ga 🐼🐼🐼  Presladak mi je 😍

17. Veljača 2018. 09:35

Jutro svima!
    Bravo Leica,  samo pozitiva 😘 sve ce biti super. I moja prijateljica je jucer na sv.duhu rodila. Bas je rekla da im je veeelika guzva. Od jutra je cekala indukciju.
    Honey,  nadam se da bu mi bilo brze ovaj puta. Evo nek boli isto,  i nek bude recimo 2 sata krace i ja sretna. Lijepa ti je garnitura i cijeli boravak 😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    17. Veljača 2018. 09:46

Jutro. 
    Bas sam se pitala gdje je Sarita, danas slavimo hahahaha 🎉🎉🎉🎉💕❤️💕❤️
    Kod nas neko vrijeme bljaaaak 😲
    Proudy super za prijateljicu. Od muza sestra ih je zezala kad je radjala trece ejjjj vidim joj glavicu uzmite me. Jer su imali guzvu pa odgadjali njen porod haahhaah
    Nadam se sa se sve dobro danas osjecate. U Leicinom postu vidim mnogo pozitive, sto me posebno veseli. 
    Ja sam jucer se zaljubila da vise ne mogu... u moju debelu 😢😢😢😢 kako mi je medena. Ja ne mogu docekat da je pomirisem i zagrlim. 
    Honey tako je nazalost. Ono kazemo si ajde necemo biti toliko kriticni vjerovat cemo ljudima. I eto sta se dogodi. Uvijek i ponovo nas uniste. Bas mi je zao da si to dozivjela. Zato danas fino uzivaj u svom novom sivnom dnevnom 💞💞💞🎉💕💕
    Evo i nas debelih 

• ita87
    17. Veljača 2018. 09:51

Eto proudy, trece samo izleti a ti stajes na drugom 😉
    Leica super, samo pozitivno!
    Honey e to je prava garnitura, taman za izvaliti se, moj kauc se vec formirao od mog lezanja
    😃😃

17. Veljača 2018. 09:53

Leice, drzi se i samo da znas da cu curice ince puno puno zilavije i puno veci borci od prvog dana. Iako sve te sitne pikulice iznenade svojom borbenoscu. 
    To su rijeci jedne stare neonatologice s rebra ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI