Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    17. Veljača 2018. 17:33

Evo i kimbica 

Jos fali curka mala i to je to🤣💕🙈

17. Veljača 2018. 17:48

Sarita divna 😍
    Panda nemoj peovocirat,  pokucat cu ti na vrata.
    Kod mene danas cufte bile za rucak,  muz kuhao. Obozavam ih,  najela se,  al pametno,  2 puta po malo da mi ne bude zlo.
    Katuska 😍😍😍😍 sve je spremno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    17. Veljača 2018. 17:55

Jao katuskaa ja bi sve ovo sa slike, a imam samo madrac i volancice za krevet
    😀😀😆
    Preslatko je, slike na zidu 😍😍 ma sve!! 

• ita87
    17. Veljača 2018. 17:57

Panda na mom novom mobu je ovaj burek cak zamirisao😆😆

panda102
    17. Veljača 2018. 18:00

Karuska pa gdje nadjes ove slike ovako slatke?! Toliko sam nekreativna da ih ne bih znala ni naci hahahahah
    Jos malo pa nesto da place u kreveticu 😘😘😍😍😍

Sarita_00
    17. Veljača 2018. 18:05

Katuska predivno je 😍😍
    Panda ja se premisljam hocu li praviti pitu sa sirom, ali mi se nekako neda 😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    17. Veljača 2018. 18:15

Panda vidi ovo, ove dvije slike su prve stranice nekih biljeznica, kupila sam za desetak kuna 😀
    Cvijece je iz ikee.

17. Veljača 2018. 20:23

Veli Panda Karuska 😂😂😂😂😂 placem 😂😂😂😂
    Meni muz otisao na festu,  ja doma gledam crtic s Maksom,  kaj mislite kome je bolje? 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    17. Veljača 2018. 21:16

Proudy pa naravno da je tebi bolje 😉 Njemu je sigirno dooosadnooo sada.. 
    Katuska bas si to lijepo sredila 😍😍😍 
    Panda svida mi se krevetic ❤ al mi se krumpirusa vise svida !!! Daj kefira da se ubijem  😆 ja pitu neznam pametno jest ko Proudy cufte 🙈 
    Ita odvalila sam na ovaj tvoj komentar sa novim mobitelom hahaha 
    Mi danas odlucili obojati i dimnjak od kamina, u sivo, da upotpunimo dnevni, i kupili neku malu slatku lampicu. Izgleda da ce ćerkina soba biti babyblue, tj neka cloud blue, kupili boju, bas za curice 🙂😍🎀😁

17. Veljača 2018. 21:22

Pozdrav cure moje... 
    Evo mi na nekoj veceri/druzenju povodom useljenja u stan od prijatelja. Divno su sve sredili, manji stancic u centru, bas imaju stila, skupilo se nas 20ak od kojih valjda 15 pusi, i svi puse u stanu. Uzas. Meni osobno ne smeta, ali gazde su nepusaci, valjda nisu ni sami svjesni koji smrad ih ceka. A sve novo, od tepiha, zavjesa, kutne, sve sve
    A zene sve samo pricaju o trudnoci i djeci, a ja si mislim Boze blagi, de neku drugu temu haha..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.