Sarita divna 😍
Panda nemoj peovocirat, pokucat cu ti na vrata.
Kod mene danas cufte bile za rucak, muz kuhao. Obozavam ih, najela se, al pametno, 2 puta po malo da mi ne bude zlo.
Katuska 😍😍😍😍 sve je spremno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jao katuskaa ja bi sve ovo sa slike, a imam samo madrac i volancice za krevet
😀😀😆
Preslatko je, slike na zidu 😍😍 ma sve!!
Karuska pa gdje nadjes ove slike ovako slatke?! Toliko sam nekreativna da ih ne bih znala ni naci hahahahah
Jos malo pa nesto da place u kreveticu 😘😘😍😍😍
Katuska predivno je 😍😍
Panda ja se premisljam hocu li praviti pitu sa sirom, ali mi se nekako neda 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda vidi ovo, ove dvije slike su prve stranice nekih biljeznica, kupila sam za desetak kuna 😀
Cvijece je iz ikee.
Veli Panda Karuska 😂😂😂😂😂 placem 😂😂😂😂
Meni muz otisao na festu, ja doma gledam crtic s Maksom, kaj mislite kome je bolje? 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy pa naravno da je tebi bolje 😉 Njemu je sigirno dooosadnooo sada..
Katuska bas si to lijepo sredila 😍😍😍
Panda svida mi se krevetic ❤ al mi se krumpirusa vise svida !!! Daj kefira da se ubijem 😆 ja pitu neznam pametno jest ko Proudy cufte 🙈
Ita odvalila sam na ovaj tvoj komentar sa novim mobitelom hahaha
Mi danas odlucili obojati i dimnjak od kamina, u sivo, da upotpunimo dnevni, i kupili neku malu slatku lampicu. Izgleda da ce ćerkina soba biti babyblue, tj neka cloud blue, kupili boju, bas za curice 🙂😍🎀😁
Pozdrav cure moje...
Evo mi na nekoj veceri/druzenju povodom useljenja u stan od prijatelja. Divno su sve sredili, manji stancic u centru, bas imaju stila, skupilo se nas 20ak od kojih valjda 15 pusi, i svi puse u stanu. Uzas. Meni osobno ne smeta, ali gazde su nepusaci, valjda nisu ni sami svjesni koji smrad ih ceka. A sve novo, od tepiha, zavjesa, kutne, sve sve
A zene sve samo pricaju o trudnoci i djeci, a ja si mislim Boze blagi, de neku drugu temu haha..
Sortiraj odgovore
Najstariji