Neka Honey, ti guraj plavu za cure, a cu crvenu za decke 😉
Ma neka ga malo na festi, 2 tjedna nije iz stana izasao pa nek se malo izgusta. I ja cu kad rodim 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure moje…
Evo mi na nekoj veceri/druzenju povodom useljenja u stan od prijatelja. Divno su sve sredili, manji stancic u centru, bas imaju stila, skupilo se nas 20ak od kojih valjda 15 pusi, i svi puse u stanu. Uzas. Meni osobno ne smeta, ali gazde su nepusaci, valjda nisu ni sami svjesni koji smrad ih ceka. A sve novo, od tepiha, zavjesa, kutne, sve sve
A zene sve samo pricaju o trudnoci i djeci, a ja si mislim Boze blagi, de neku drugu temu haha..
Ja sam malo grozna sto se toga tice, kod mene se ne pusi i ne dam nikom da zapali, nema iznimke. Svi idu na balkon, i ja sam isla na balkon dok sam pusila. Kome ne pase jbg! To fakat uzasno smrdi u uvuce se u sve zivo, ma nema sanse.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav cure moje…
Evo mi na nekoj veceri/druzenju povodom useljenja u stan od prijatelja. Divno su sve sredili, manji stancic u centru, bas imaju stila, skupilo se nas 20ak od kojih valjda 15 pusi, i svi puse u stanu. Uzas. Meni osobno ne smeta, ali gazde su nepusaci, valjda nisu ni sami svjesni koji smrad ih ceka. A sve novo, od tepiha, zavjesa, kutne, sve sve
A zene sve samo pricaju o trudnoci i djeci, a ja si mislim Boze blagi, de neku drugu temu haha..
Ja sam malo grozna sto se toga tice, kod mene se ne pusi i ne dam nikom da zapali, nema iznimke. Svi idu na balkon, i ja sam isla na balkon dok sam pusila. Kome ne pase jbg! To fakat uzasno smrdi u uvuce se u sve zivo, ma nema sanse.
Pa da, kazem nisu ni samo svjesni sta ih ujutro ceka. Moj muz je pusac i pusi na balkonu, i ja dok sam prije prve t znala zapalit to je bilo na balkonu.
Ne smeta mi biti u zadimljenom, al ak to nije moj stan :)
A pogotovo prostori u kojima se stalno pusi, recimo kuhinja kod mojih svekrica, bas grozan smrad poprimi
Pozdrav cure moje…
Pa da, kazem nisu ni samo svjesni sta ih ujutro ceka. Moj muz je pusac i pusi na balkonu, i ja dok sam prije prve t znala zapalit to je bilo na balkonu.
Ne smeta mi biti u zadimljenom, al ak to nije moj stan :)
A pogotovo prostori u kojima se stalno pusi, recimo kuhinja kod mojih svekrica, bas grozan smrad poprimi
Bome ne bi im bila u kozi sutra kad ustanu 😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy ma bas to, neka ga, znaci da je ozdravio hb!
Ni ja nedam pusit, aj vanka sorry. Moj dom moja pravila. I ja sam pusila prije pa sam uvijek isla sto kazes na balkon ili pred vrata. Nema mi gore od usmrdenih zavjesa i namjestaja onaj ustajali nikotin, omg 😫
Hahaha Gumbek i ti onda pobjegla na klokanicu da pobjegnes od teme 😂 jer ovdje se prica o hrani, u kombinaciji sa uredenjem hehe Ja otkrila Subway u Areni, pa kad se to otvorilooo?? Pojela pola sendvica, sad mi zao sta nisam cijeli, jos sam gladna 😋
Moj muz je pusac i to bas strastveni, pa nema pusenja unutri. U kuhinji jos da, ali to ujutro uz kavu, sve poslije ide na balkon. Cak ni kad nam netko dode ne da zapaliti unutra. I sama sam uvijek isla van zapaliti kad sam pusila.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Proudy ma bas to, neka ga, znaci da je ozdravio hb!
Ni ja nedam pusit, aj vanka sorry. Moj dom moja pravila. I ja sam pusila prije pa sam uvijek isla sto kazes na balkon ili pred vrata. Nema mi gore od usmrdenih zavjesa i namjestaja onaj ustajali nikotin, omg 😫
Hahaha Gumbek i ti onda pobjegla na klokanicu da pobjegnes od teme 😂 jer ovdje se prica o hrani, u kombinaciji sa uredenjem hehe Ja otkrila Subway u Areni, pa kad se to otvorilooo?? Pojela pola sendvica, sad mi zao sta nisam cijeli, jos sam gladna 😋
A bas su dosadne, svi se znamo 500 godina i neke price u ureaplazmi sam cula vec 8 puta i kako ko klince odgaja, koga cuva baka, ko je prvi skinuo pelenu i sl
Joj, ni ja ne volim zadimljeno. Danas bila na kavi pola sata i odmah prala kosu kad sam dosla doma. Jos u kaficu nije ni bilo jako zadimljeno, poluotvorena terasa.
Danas obavila i pravi shopping, kupila si u women secret spavacicu za dojilje za 50kn, snizena s 239 i dva grudnjaka za dojilje po 45kn isto snizeni.. ako kome treba prođite. Bas sam bila iznenađena s cijenom. I naravno, u baby centru sam kupila carapice za svoju curu. Prvo sto sam kupila. Led je probijen, sad krece pravi shopping
Znači nitko se ne seksa i ne bavi nicim pametnim pa se mora vratiti na ureaplazmu 😂🤣😂🤣😂 haha
Bas to, pa gledam sad kad sjednem na kavu samo i dodjem doma, sve odjecu odmah na pranje i idem kosu prat iste sekunde. To toliko smrdi da je to strasno. Znam da jednom nisam oprala kosu kad sam s kave dosla, zaboravila. Navecer legla, ja zaspat nisam mogla koliko mi je to smetalo. Digla se i isla oprat kosu 😂😂
I da se razumijemo smrdilo mi je i dok sam sama pusila 😂
Joooj Gumbek bas su mi super te price, ja sam to ovak, to ti je najbolje ovak, sto puta jedno te jedno, bas mi se to nekad ne da.
Evo ja iskreno bas uzivam trenutno kad odem odnijet doznake na posao pa tamo s ekipom kavu popijem, jer cujem uredske traceve, i bezvezne pizdarije neke, da malo mozak odmorim od otvaranja, cerviksa, bolova, svega...
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji