Jutro svima!
Bravo Leica, samo pozitiva 😘 sve ce biti super. I moja prijateljica je jucer na sv.duhu rodila. Bas je rekla da im je veeelika guzva. Od jutra je cekala indukciju.
Honey, nadam se da bu mi bilo brze ovaj puta. Evo nek boli isto, i nek bude recimo 2 sata krace i ja sretna. Lijepa ti je garnitura i cijeli boravak 😍😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro.
Bas sam se pitala gdje je Sarita, danas slavimo hahahaha 🎉🎉🎉🎉💕❤️💕❤️
Kod nas neko vrijeme bljaaaak 😲
Proudy super za prijateljicu. Od muza sestra ih je zezala kad je radjala trece ejjjj vidim joj glavicu uzmite me. Jer su imali guzvu pa odgadjali njen porod haahhaah
Nadam se sa se sve dobro danas osjecate. U Leicinom postu vidim mnogo pozitive, sto me posebno veseli.
Ja sam jucer se zaljubila da vise ne mogu... u moju debelu 😢😢😢😢 kako mi je medena. Ja ne mogu docekat da je pomirisem i zagrlim.
Honey tako je nazalost. Ono kazemo si ajde necemo biti toliko kriticni vjerovat cemo ljudima. I eto sta se dogodi. Uvijek i ponovo nas uniste. Bas mi je zao da si to dozivjela. Zato danas fino uzivaj u svom novom sivnom dnevnom 💞💞💞🎉💕💕
Evo i nas debelih
Eto proudy, trece samo izleti a ti stajes na drugom 😉
Leica super, samo pozitivno!
Honey e to je prava garnitura, taman za izvaliti se, moj kauc se vec formirao od mog lezanja
😃😃
Leice, drzi se i samo da znas da cu curice ince puno puno zilavije i puno veci borci od prvog dana. Iako sve te sitne pikulice iznenade svojom borbenoscu.
To su rijeci jedne stare neonatologice s rebra ;)
Aj kako si se lijepo zaokruzila 😍🙆🏻♀️❤🐼 ima tu malo i krompiruse hahaha 😜 Znam tocno osjecaj, i ja sam se zaljubila u svoju debelu toliko da boli 😢❤ plakala sam kod doktora, koja sreca! Jedva cekam da je izljubim uh!!!
Nemajko hahaha jao i ti petljas sa tim krevetom. Nemoj trosit vrijeme kod kuce, mozes to i na poslu odradit haha
Proudy jesi skromna 😂 ajd nek ti bude onda jos sat krace 😆 hvala, sad nas dnevni zovemo oaza haha Samo vise ne kupujemo nista, pa ce i Nikol morat pricekat, al sve krupno ionako ima ❤ drago mi je da san dlusala muza pa smo to sve od prosle godine pomalo rjesavali. 😁
Joj Ita ogromna. Hahaha hvala 😘😘😘
Evo narucila sam tooo ja. Krevetic hihihih konacno omG.
U pon 26.2.smo u Ikei pa kupujem i komodu. Ne hnam jos tacno koju ali mislim da mi je najljepsa i najveca ona kao u Katuske. Vidjet cemo.
Honey garnitura je super. Tako nesto bih i ja. Mi isto kupujemo, sad se spremamo do lesnine, za sad nam je ok jedna iz emmezete.
Leica samo pozitivno, tako treba, ja sam isto cula da su cure zilave, mislimo na tebe.
Panda vidi se da Sara raste :)
Dare decki su preslatki, pravi frajeri.
Nije bila krompirusa. Muz je bio gladan i nije mogao cekat. Danas ce bit jer on radi pa ja to mogu napravit dok je na poslu. Ja jucer dosla s frizure u 15. Prije on dosao s posla ahahahahah
Evo ovaj je narucen. Muz izabrao sivu. Nadam se da Sarci nece pojest tu boju kad bude ljuta hahahaha
Panda nek si se i ti konacno zaokruzila! Rastete ti i Sarica. Krevetic je divan. 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji