Proudy ma bas to, neka ga, znaci da je ozdravio hb!
Ni ja nedam pusit, aj vanka sorry. Moj dom moja pravila. I ja sam pusila prije pa sam uvijek isla sto kazes na balkon ili pred vrata. Nema mi gore od usmrdenih zavjesa i namjestaja onaj ustajali nikotin, omg 😫
Hahaha Gumbek i ti onda pobjegla na klokanicu da pobjegnes od teme 😂 jer ovdje se prica o hrani, u kombinaciji sa uredenjem hehe Ja otkrila Subway u Areni, pa kad se to otvorilooo?? Pojela pola sendvica, sad mi zao sta nisam cijeli, jos sam gladna 😋

Moj muz je pusac i to bas strastveni, pa nema pusenja unutri. U kuhinji jos da, ali to ujutro uz kavu, sve poslije ide na balkon. Cak ni kad nam netko dode ne da zapaliti unutra. I sama sam uvijek isla van zapaliti kad sam pusila.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Proudy ma bas to, neka ga, znaci da je ozdravio hb!
Ni ja nedam pusit, aj vanka sorry. Moj dom moja pravila. I ja sam pusila prije pa sam uvijek isla sto kazes na balkon ili pred vrata. Nema mi gore od usmrdenih zavjesa i namjestaja onaj ustajali nikotin, omg 😫
Hahaha Gumbek i ti onda pobjegla na klokanicu da pobjegnes od teme 😂 jer ovdje se prica o hrani, u kombinaciji sa uredenjem hehe Ja otkrila Subway u Areni, pa kad se to otvorilooo?? Pojela pola sendvica, sad mi zao sta nisam cijeli, jos sam gladna 😋
A bas su dosadne, svi se znamo 500 godina i neke price u ureaplazmi sam cula vec 8 puta i kako ko klince odgaja, koga cuva baka, ko je prvi skinuo pelenu i sl
Joj, ni ja ne volim zadimljeno. Danas bila na kavi pola sata i odmah prala kosu kad sam dosla doma. Jos u kaficu nije ni bilo jako zadimljeno, poluotvorena terasa.
Danas obavila i pravi shopping, kupila si u women secret spavacicu za dojilje za 50kn, snizena s 239 i dva grudnjaka za dojilje po 45kn isto snizeni.. ako kome treba prođite. Bas sam bila iznenađena s cijenom. I naravno, u baby centru sam kupila carapice za svoju curu. Prvo sto sam kupila. Led je probijen, sad krece pravi shopping

Znači nitko se ne seksa i ne bavi nicim pametnim pa se mora vratiti na ureaplazmu 😂🤣😂🤣😂 haha

Bas to, pa gledam sad kad sjednem na kavu samo i dodjem doma, sve odjecu odmah na pranje i idem kosu prat iste sekunde. To toliko smrdi da je to strasno. Znam da jednom nisam oprala kosu kad sam s kave dosla, zaboravila. Navecer legla, ja zaspat nisam mogla koliko mi je to smetalo. Digla se i isla oprat kosu 😂😂
I da se razumijemo smrdilo mi je i dok sam sama pusila 😂
Joooj Gumbek bas su mi super te price, ja sam to ovak, to ti je najbolje ovak, sto puta jedno te jedno, bas mi se to nekad ne da.
Evo ja iskreno bas uzivam trenutno kad odem odnijet doznake na posao pa tamo s ekipom kavu popijem, jer cujem uredske traceve, i bezvezne pizdarije neke, da malo mozak odmorim od otvaranja, cerviksa, bolova, svega...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi imamo goste i hvala Bogu niko ne pusi. A Karuska hmmmm Panda nepismena 🔫🔫🔫🤭🤭🤭

Prijatelj se rastao prije dvije godine, inace je cini mi se najstariji od njih, malo imucniji, i eto nasao on sebi novu partnericu, hmm draga je, vrlo mlada, i nema djece a ni nema iskustva apsolutno nikakvog s djecom, pa ona onda meni prica kako ne smijem sjedit na kaucu da jednu nogu podvucem pod guzicu, da to potice otvaranje , da nebi smjela bas svasta ni jest haha radi bebe.. Uglavnom. Ko price moje babe, al glavno da njoj cipkaste tange vire iz traperica, tj nisu ni tange nego spaga
Prijatelj se rastao prije dvije godine, inace je cini mi se najstariji od njih, malo imucniji, i eto nasao on sebi novu partnericu, hmm draga je, vrlo mlada, i nema djece a ni nema iskustva apsolutno nikakvog s djecom, pa ona onda meni prica kako ne smijem sjedit na kaucu da jednu nogu podvucem pod guzicu, da to potice otvaranje, da nebi smjela bas svasta ni jest haha radi bebe.. Uglavnom. Ko price moje babe, al glavno da njoj cipkaste tange vire iz traperica, tj nisu ni tange nego spaga
😂😂😂😂😂😂😂
Jako volim savijete koje nisam trazila od zena koje nikad trudne nisu bile. 😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji