Lily mi smo neki dan uzeli s memory pjenom u novabeba ducanu.. isto nisam htjela s oprugama.. i bitno mi je da se navlaka da skinuti...
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Meni je gospodja u ducanu rekla da je kod djecjeg madraca bitno da je tvrdji i kvalitetan, a sastav je manje bitan jer bebe imaju tako malu tezinu da zapravo skoro pa ni ne utisnu madrac, i u kimbi spavaju do 2-3 godine i nekih 15ak kila u prosjeku i da je to zapravo skroz malo opterecenja za madrac i da je samo bitno da je tvrdji.
I da nikad ne stavljamo onu nepropusnu podlogu na madrac dok je beba mala, vec radje pod plahtu rucnik ako se bojimo fleka i promakanja kojecega.
Sarita, Eve, Gumbek hvala. Vidjela sam i ja taj s memory pjenom i on mi se čini nekako najbolji. Taman tvrd i antialergijski. One s oprugama ne volim.
Gumbek a zasto da se ne stavlja ta nepromociva podloga? Imam dvije.
Mi smo madrac kupili u ikei, neki od pjene, vyssa se zove, valjda ce bebi bit ok 😊
Mi smo madrac kupili u ikei, neki od pjene, vyssa se zove, valjda ce bebi bit ok 😊
Kod malih bebica je to jedna od prevencija SIDSa, jer kao ako se okrene licem prema madracu da roditelji to ne skuze lakse dobiva zrak nego kad je ta nepromociva podloga ispod jer su one uglavnom plastificirane. Tako nam je gospodja rekla, a mi ostali onako.
Nisam nikad o tome bila razmisljala, al moram priznat da smo poslusali.
Kod malih bebica je to jedna od prevencija SIDSa, jer kao ako se okrene licem prema madracu da roditelji to ne skuze lakse dobiva zrak nego kad je ta nepromociva podloga ispod jer su one uglavnom plastificirane. Tako nam je gospodja rekla, a mi ostali onako.
Uf Gumbek. Korisna informacija. Hvala! Iako ne znam koliko se onako male na početku mogu okretati, ali bolje ne riskirati... 🙁
Moja danas ima show. Tako se okrenula da se nisam mogla maknut od bolova...sada je ok, ali vidit ćemo do kada. Uopće ne mogu procijeniti kako je okrenuta... A ako je ovako sada s bolovima pitam se šta me tek čeka 🤔
Uf Gumbek. Korisna informacija. Hvala! Iako ne znam koliko se onako male na početku mogu okretati, ali bolje ne riskirati… 🙁
Moja danas ima show. Tako se okrenula da se nisam mogla maknut od bolova…sada je ok, ali vidit ćemo do kada. Uopće ne mogu procijeniti kako je okrenuta… A ako je ovako sada s bolovima pitam se šta me tek čeka 🤔
A da, ne znam ni ja, ali eto mi smo poslusali, djelovala mi je zena kao da zna o cemu prica. Barem vise od nas. U hespovom ducanu.
Isto kao i za plišance, s prvim plišancem mi je cura pocela spavat kad je imala godinu i pol, a neki natrpaju 10 komada odma.
Uf Gumbek. Korisna informacija. Hvala! Iako ne znam koliko se onako male na početku mogu okretati, ali bolje ne riskirati… 🙁
Moja danas ima show. Tako se okrenula da se nisam mogla maknut od bolova…sada je ok, ali vidit ćemo do kada. Uopće ne mogu procijeniti kako je okrenuta… A ako je ovako sada s bolovima pitam se šta me tek čeka 🤔
A da, ne znam ni ja, ali eto mi smo poslusali, djelovala mi je zena kao da zna o cemu prica. Barem vise od nas. U hespovom ducanu.
Isto kao i za plišance, s prvim plišancem mi je cura pocela spavat kad je imala godinu i pol, a neki natrpaju 10 komada odma.
Da, vidjela sam da ne bi trebalo ništa stavljati radi sigurnosti.
Dobro jutro...
Ogradicu ću dobiti uz krevetić, stavit ću je, ako me bude strah ili mi bude smetala skinut ću.
Je li neko ima problema sa znojenjem po noći? Dva puta najmanje se ustanem presvući, gola voda, pa mi onda vruće. pa mi zima... Isključeno je grijanje jer ne bih izdržala još i to, istopila bih se. Jučer sam sve u gaćicama po kući hodala, kao neka uspaljenica hahahaha
Dobro jutro…
Ogradicu ću dobiti uz krevetić, stavit ću je, ako me bude strah ili mi bude smetala skinut ću.
Je li neko ima problema sa znojenjem po noći? Dva puta najmanje se ustanem presvući, gola voda, pa mi onda vruće. pa mi zima… Isključeno je grijanje jer ne bih izdržala još i to, istopila bih se. Jučer sam sve u gaćicama po kući hodala, kao neka uspaljenica hahahaha
Dobro jutro.
Meni je skroz obrnuto, meni stalno ledeno, ne mogu se ugrijat nikako, po noci samo navlacim slojeve na sebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji