Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leica2603
    16. Veljača 2018. 07:11

Bas ste divne curke, hvala vam na ohrabrenju ❤❤❤
    Yra, nece biti carski i ako bude prijevremeni jer je beba na izlazu kak vele, glavica joj je skroz u zdjelici dolje tak da ak sjednem "po turski", osjetim joj glavu, istodobno "guba" i cudno 😀
    Jos sam se malo otvorila i cerviks je 2/3 clanka, vidjet cemo kolko cemo se jos drzati 2 u 1, po njihovom sam otvorena 2-3 prsta

Dare12
    16. Veljača 2018. 07:43

Jutro zene, da udrem kartelu pa se vracam krevetcu. Tribala bi i jana oggt test, al sam ga vec odgodila za sljedeci tjedan.. Honey, ja cu ti samo rec da je rodit najlakse..😉😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

panda102
    16. Veljača 2018. 08:51

Zasto nista ne pisete dok sam na ogtt!?!? Hocete da umrem od dosadeeeeee. 
    Sve neke zene sa mnom u cekaoni i kod doktorice. Dala krv pa da dodjem za sat ako bude ok da onda popijem ono cudo. Sad se dosadjujem. 

Frajla
    16. Veljača 2018. 08:58

Ajme panda, tek za sat vremena?! Pa stvarno ces tamo biti do podne, ima da umres od gladi

Frajla
    16. Veljača 2018. 09:01

Ja sam nekidan sanjala da sam rodila, za divno cudo uopce nije bila nocna mora, sve je proslo dobro, muz bio super i tak. I kasnije on meni donosi bebu koja place jer je gladna, a ja koza bezobrazna mu stavim dudu ( i to nuk, iako uopce nisam uzela njihove dudice 😂) kao nek to cucla jer sam se ja bas sad mislila ici tusirati 😐
    Tak da sam se ujutro bas lose osjecala

Barkleys
    16. Veljača 2018. 09:07

Pozdrav, oprostite što upadam kao padobranac. Prodajem Aventovu ručnu izdajalicu. Svi dijelovi očuvani, slabo korištena, sterilizirana samo u Aventovom sterilizatoru. Kupljena 10/2017. U originalnom pakiranju, s uputama, kao poklon 2 štitnika za bradavice (standard veličine) nikad korišteni, samo sterilizirani. 250 kn. U cijenu je uračunata dostava. Koristila je svrsi, u početku. Ako ima zainteresiranih možete mi se javiti porukom na 098 301 419. E i da, sretno klokanice, još malo! Držim fige da sve dobro prođe. 😍

EveM
    16. Veljača 2018. 09:12

Jutro cure! Evo mene s pregleda.. sve je ok... mala frajla ipak se okrenula☺️ . I to je bio moj zadnji pregled kod dr... za 2 tjedna u TA. 
    Panda, bolje i dosadno neko kao ja... popila tu glukozu pa se srusila nasred cekaone- secer me dobro stresao! 
    Ostale cure 😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

16. Veljača 2018. 09:59

Honey

Jutro cure!!! Emmie nije ti uopce los hrvatski i hvala na podijeljenom islustvu! Hvala svima na podijeljenom iskustvu, meni kao prvorotkjnji puno znaci a vjerujem i ostalim curama.
    Panda, jesi mogla spavat? Sretno na ogtt i pregledu!!! Pisi nam! 😘
    Ja jucer zaspala u 8, i probudila se pred pola sata. Isli popodne u lesninu pokazivat trbuh da nas ubace za dostavu garniture za danas jer kasne vec tjjedan dana i jos ju slijedeci tjedan nebi dobili!!! Uglavnom uspjelo je, muz je samo u cudu gledao kako ja i trbuh to odradujemo 🤣🙈😂🤣 Hvala bogu da je petak jer ne mogu vise, naporan neki tjedan na poslu. Cure lijep dan i drzte se 💋💋💋💋💋

Trbuh zbilja pali u nekim trenutcima, ja se znam nasalit da nikad nisam dobivala bolje meso i finije narezane snicle u mesnici nego kad sam trudna i kad izbacim trbusinu mesaru pred onu rashladnu vitrinu, jos se malo primim za ledja . 
    Kaze moj muz na to da su muskarci na trudnice senzibilizirani, pogotovo ako su imali trudnicu kuci, pa su prosli te hormonalne drame 

Honey
    16. Veljača 2018. 10:00

panda102

Zasto nista ne pisete dok sam na ogtt!?!? Hocete da umrem od dosadeeeeee.
    Sve neke zene sa mnom u cekaoni i kod doktorice. Dala krv pa da dodjem za sat ako bude ok da onda popijem ono cudo. Sad se dosadjujem.

Čudne im metode... Pa šta ti to odmah nisu dali? Ja bi im rekla ja sam ok ajmo dalje hahaha
    Ja ima da ostanem bez krvi, vadit će mi natašte odmah i za KKS, TSH, CRP. Onda mi je rekla da ću odmah dobit glukozu za popit pa onda ponavljamo za sat vremena. Jel muž s tobom? Maltretiraj njega hahaha Meni je sestra rekla da ne jedem iza 19:00 sati dan prije, a na papiru u ambulanti piše drugo, hmmmm....
    Frajla hahaha, pa neznam zašto si se loše osjećala, hahaha. EveM super da je sve ok, znači još malo i stiže i tvoja cura. Jel imaš ti ime?
    Leica, jel nam se danas bolje osjećaš?

• ita87
    16. Veljača 2018. 10:03

Hahahah gumbek!!
    Mene po prvi put neki dan zena u sparu htjela pustit preko reda pa mi bilo cudno.
    Drzi se panda, misli na nesto fino sto ces pojest nakon testa 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.