Test traje dva sata, osim ako si u Sloveniji, onda traje i tri, možda i vječnost

Ja sam nekidan sanjala da sam rodila, za divno cudo uopce nije bila nocna mora, sve je proslo dobro, muz bio super i tak. I kasnije on meni donosi bebu koja place jer je gladna, a ja koza bezobrazna mu stavim dudu ( i to nuk, iako uopce nisam uzela njihove dudice 😂) kao nek to cucla jer sam se ja bas sad mislila ici tusirati 😐
Tak da sam se ujutro bas lose osjecala
:))))) obožavam naš taj trudnički mozak:)
Jutro curke moje, užasno sam spavala pa sam sva usporena. Meni se prvi i jedini put desilo u Bipi nedavno da su čak otvorili potpuno novu blagajnu da bi ja mogla biti prva na redu! Naravno da se neka baba pokušala uvalit prije mene, ali ju je prodavačica tako lijepo isprašila:)) Nije bila jadna i bolesna baba nego ona namontirana koja trči za tramvajima, a onda tjera sve da se dignu jer je ona stara i nemoćna. Baš me dirnula prodavačica, tepala mi je trbuščiću ko da je već mala beba :)
Pando drži se ! Trebala si neku knjigu ponijet. Curke, želim nam svima da se danas ne sekiramo. Nadam se da ste sve dobro i mirno i da mazite buškice <3
Imam pitanje! Ogradice za kinderbet - jeste li kupovale i gdje ste ih kupovale?

[/url
Honey pijes li jos zeljezo? Ja sam imala 6 na prvoj kontroli kad sam ostala trudna i nakon 2mj 16.
Mislim da ce mi sad opet dati, kaze da se sad jos vise trosi kako beba raste..
Kathryn ja idem privatno jer se kod moje gonekolgice placa ultrazvuk jer je njezin, a ako ne zelis placati dobijes uputnicu za bolnicu. Kod nje samo po uputnice i doznake. Uzela sam si policu osig. pa sam sve radila privatno, polica pokriva. U pocetku su me setali po bolnici, svakih par dana vadila krv, a sad sve na jednom mjestu. I na pregledu mi doktor sve pregleda, objasni, napise mjere, budem unutra barem 45 min.. znam da su nasi soc.ginekolozi pretrpani i da nemaju vremena za preglede kao kad ides privatno

Honey- zgodna buša - nema sta☺️
Da stize curka Maša... bas sam nekako uzbuđena..
Jako brzo sve proletilo..
Zrinchy-ja sam se malo sama pozabavila tom ogradicom, znam šivati pa sam od dosade doma svasta sasila za malenu...no, ovisi sto zelis, na faceu imas bas slatkih rukotvorina ak ti tako sto odgovara.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Litta ja ga nikad nisam ni prestala piti. Meni je odmah rekao da si uzmem Kendurall za cijelu trudnoću i da ću ga vjerojatno piti i nešto poslije poroda. Meni je anemiju utvrdio po hemoglobinu i eritrocitima, nisam ni imala vrijednost željeza u kks, al je po tome vidio da je preniska a već sam bila na prenatalu. Imala sam ja već jednom anemiju, željezo mi bilo 2, kosa mi otpala, užas. Neznam kako bi trudnoću izgurala bez kendurala, preporodila se po njemu! Bolje je da pioješ i za tebe i za bebu nego da ostanete bez njega.
Zrinchy, hahaha bomba sa bombom, hvala ljepoto Ja se isto grozno osjećam kad se ne naspavam, tj. odmorim, kažem jučer zaspala u 8 vidio muž da sam krepana pa je pazi da me ne budi, samo me preselio u krevet. Danas mi je bolje. Hej, počinje viiiiikeeeeenddd!!! Juuuuuupiiiii

Maša, jao baš mi se sviđa ime skroz na skroz. Sjećam se priče o Maši i Medvjedu u maminoj izvedbi kad sam bila mala, uvijek mi je bila najdraža <3. Hvala EveM, dobila sam 2kg al sam se nekako raširila, baš je sve otišlo u trbuh al se tješim da se još nazire malo struk hahahaha.
Zrinchy, ja sam gledala malo te ogradice, i neznam šta bi ti rekla, nisam za uzeti. Našla neku u lesnini koja mi ide na moj Noona krevetić,okolo naokolo, čisto bijela, nije nešto debela, tek toliko. Zamotat ću svoju malu ko sarmicu, neće moć nigdje mrdnut i to je to hahaha

Pandaaaa, o pandiceeeee..... Di si sad? evo mi se raspisale! Nisi se valjda srušila?

Honey-zgodna buša - nema sta☺️
Da stize curka Maša… bas sam nekako uzbuđena..
Jako brzo sve proletilo..
Zrinchy-ja sam se malo sama pozabavila tom ogradicom, znam šivati pa sam od dosade doma svasta sasila za malenu…no, ovisi sto zelis, na faceu imas bas slatkih rukotvorina ak ti tako sto odgovara.
Znaš kaj, svaka čast vama inovativnim mamama. Ja nemam ni jednu umjetničku kost u svom tijelu pa sam nažalost prepuštena webshopovima i obilaženju dućana (kaj mi užasno teško pada, naravno:)))
I meni je Maša preedivno ime <3

[/url
Maša, jao baš mi se sviđa ime skroz na skroz. Sjećam se priče o Maši i Medvjedu u maminoj izvedbi kad sam bila mala, uvijek mi je bila najdraža <3. Hvala EveM, dobila sam 2kg al sam se nekako raširila, baš je sve otišlo u trbuh al se tješim da se još nazire malo struk hahahaha.
Zrinchy, ja sam gledala malo te ogradice, i neznam šta bi ti rekla, nisam za uzeti. Našla neku u lesnini koja mi ide na moj Noona krevetić,okolo naokolo,čisto bijela, nije nešto debela, tek toliko. Zamotat ću svoju malu ko sarmicu, neće moć nigdje mrdnut i to je to hahaha
hahahahaha mala slatka sarmica Nikol!
Ma ja imam kimbach iz Ikee, najjednostavniji, i iskreno, mooooožda tražim te ogradice estetike radi:)))
Ubit će me dragiiiii

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji