Proudy nasa da sto prije dodjes u stato stanje ❤️❤️❤️
Evo mi na uljepsavanju u frizerskom. Popila sam kaficu konacnoooo i pojela neku zemicku. Zato danas kad razvucem krompirusu i najedem se kiselog kupusa ima da razveselim organizam. Rekla je ako me nazove do tri da nisu dobri nalazi.
Hajde Honey na krompirusu. Pali auto.
Ljubomorna sam. Hocu i ja da je neka prijateljica moja trudna. To nije fer. 😢😢😢😢
I ja sam ljubomorna jer samo Honey zoves na krompirusu 😜
Ja ju obozavam! 😍😍😍
Mi danas prema zelji juniora narucujemo pizzu. Tesko mi palo.
Bit ce dobri nalazi, ne sumnjam 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav,
Evo da se ubacim i ja. Nisam niš tipkala do sad, malo samo čitala kad sam stigla i to je to.
Inače sam iz Zg-a i danas sam točno 35+3 i stiže nam mala curka, inace moje drugo djete ( mali ima 15 mjeseci )
Zadnji pregled sam obavila prošli tjedan tako da uskoro krećem u TA.
Što se tiče procjene težine meni su malog pogodili skoro pa u gram ( rođen točno u 41.tjednu sa 3900g ), dok je mala u 34.tj već procjenjena na 2800g. Ocu reći da je to zapravo samo statistički podatak koji se dobije izracunom duljine bedrene kosti, opsegom trbuha i opsegom glave. Meni je mala skroz dolje zaglavljena glavom u zdjelici i nabija se u kosti te joj je zbog toga glava malo nabubrila (tak mi je rekla doktorica) i zbog toga je glava veća što povećava i tu procjenu težine. Uvijek gledajte sva 3 izračuna i ako je samo jedan veći i odstupa tjednima od termina onda može biti da je zbog tog kilaza veća po procjeni, al uglavnom kako je netko već napisao- porod je najlakši dio u svemu tome 😁😁
Moj mali medo🐻
Dobro dosla Tockica
Tocno to, tezina se racuna po formuli, a nemaju sve bebe istu građu (isto kao ni mi), neka moze npr imati kratke, a bucmaste nogice i onda odma ispadne manja masa. A uostalom, svaki aparat ima napisano koliko mu je greska, najcesce je to +/- 500 g, na nekima je +/- 300 g, tako da ovo sto ste pisale je velika vecina dobro pogodena
Meni je zadnji puta ispalo da je beba dosta dobila na tezini, pa sam isla gledati i skuzim da je bedrena kost kao veca od prosjeka. Ja sam uvjerena da je to krivo izmjereno (nema na kog biti dugonog 😆), ipak se radi o milimetrima, tako da cekam iduci pregled da vidim
Proudy ja sam ti danas bez šminke, bez frizure, bez outfita, baš bezveze izgledam, valjda sam samo mužu super, ali sam blaženo smirena za razliku od jučer. Jučer su me hormoni prali na nervozu, danas vidim da sam sva pekmez, mazi mi se i mogla bi plakat eto tako bezveze hahahaha Ali dobro je. Stigla je garnitura napokon, javio mi je muž da je dobar kut, to me još brinulo, sliknem večeras kad se izvalim, popadat ćete tek onda od ljubomore hahaha I ja bi frendicu koja je trudna! Kod mene nitko nema ni u planu, neznam šta je to. Panda ti si moja soulmejtuša, mi ćemo se naći jednom u Novom Mestu pa ćemo skupa gurati kolica kad nemamo s kim <3 Opet ćeš mi svijetliti ko snješko hehe lepa da budeš, haha NAJLJEPŠA!
TočkicaT. dobrodošla i sretno! Ma da, sve su to procjene, i vjerujem da ste ti i Dare u pravu po pitanju zadnje rečenice, al o tom po tom!!!
Ja se sad lijepo najela, pašte pašte njam njam, a krumpirušu OBOŽAVAM. Došla bi matere mi al moram danas tepih riješit, prepuštam svoj komad onda Proudy hahaha E Panda, nadam se da neće zvat!!!
Hvala na dobrodošlici Frajla,
Pa meni je beba po procjeni u 25 dana dobila 1100g što mi je malo previše hahaha, je da pred kraj samo gomilaju grame i buckaju se, ali što je previše je previše hahaha i znam da je to samo procjena i ne zamaram se time za sad. Moj MM je rođen s 5kila i bio je ogromna beba, sad je viši od roditelja (nije pretjerano visok nego su mu starci fakat niski) al je normalne kilaze.
Moj mali medo🐻
Mene moja doktorica uopce nije slala na provjeru secera a sad sam u 30tt, valjda joj nista nije sumnjivo (tako se tjesim) 😁
ZRINCHY moja ogradica je s Etherala i bas mi je slatka.
Mene moja doktorica uopce nije slala na provjeru secera a sad sam u 30tt, valjda joj nista nije sumnjivo (tako se tjesim) 😁
ZRINCHY moja ogradica je s Etherala i bas mi je slatka.
Joj pa točno tu sam i gledala <3
[/url
Tockica dobrodosla!
Ugl ja sam rekla ne zamaram se puno tim procjenama, jer su to samo procjene. Isto je s mjerenjem. Meni mjeri cerviks recimo isto stalno, jer se skracuje. I sad mi se kao u 3 tjedna skratio za 1mm. Mos mislit! Nek on tamo to pise jer je tak izmjerio. Al ja bi rekla da je ostao isti, jer ga ziher ne moze toliko precizno izmjeriti.
Honey ti si jepi i bez sminke! Al puno je i do toga kako se covjek osjeca.
I da, meni nije najlakse rodit 😂😂😂😂 ja sam sva naopako 😂😂😂😂 sve one muke po dojenju, krvarenju i sl. sam lakse podnijela od poroda. I sve ostale slatke muke sto dodju kasnije hendlam kako tako nekako. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja cu si ovak nest naruciti, ali tirkizno sivu kombinaciju. Ova curka radi predivne stvari.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja cu si ovak nest naruciti, ali tirkizno sivu kombinaciju. Ova curka radi predivne stvari.
Gledala sam i te, ima ih predivnih ali na kraju je odluka pala na sovice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji