Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 10:41

Gumbek

A i nekako mi je glupa ideja da beba od dvoje roditelja dvometrasa i dvoje sitnih roditelja po tjednima gestacije treba odgovarat istim parametrima.
    Moja kuma ima 186cm a muz joj je debelo preko 2 metra, pa mi je logicno da ona u terminu nece rodit bebu od 48 cm i 3 kg

Tocno to,  i M i ja smo mali ljudi i nema logike da ja rodim malog king konga. Mozda 3050g nije velika beba,  al od manjih roditelja to je skroz normalna beba u terminu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    15. Veljača 2018. 10:49

ProudMomy

Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt

PROUDY ti si seksi mamasita uvijek  bušica još malo narasla <3  Maksu uskoro punih 5!!! jupiiiii!!!!!
    bit će tema na rođendanu sigurno star wars a slavljenik će dan provesti u jednom od kostima  

15. Veljača 2018. 10:51

Pa sjecam se da smo se smijale nas dvije kad joj je doktor rekao da su njih dvoje zapravo ko troje i da ne ocekuje da ce rodit pola bebe nego bebu i pol, tako je i bilo. Prva cura joj je debelo preko 4 kg i preko 50 cm, a rodjena 2 tj prije termina, sin isto 2 tj prije termina i isto ogroman, ako se ne varam bio je 4700, bas kako kazes king kong.
    A zanimljivo, imala brze i kratke porode, bez ijednog sava. 

15. Veljača 2018. 11:01

Honey

ProudMomy

Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt

PROUDY ti si seksi mamasita uvijek bušica još malo narasla &lt;3 Maksu uskoro punih 5!!! jupiiiii!!!!!
    bit će tema na rođendanu sigurno star wars a slavljenik će dan provesti u jednom od kostima

Hvala Honey! 😘
    Da,  naravno sve u znaku star warsa. I jos ne vjerujem da ce vec 5 napuniti. Kad prije?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    15. Veljača 2018. 11:25

Leica nadam se da ce sve bili kako treba, drzi se😊
    Zrinchy i proudy evo tenke za vase malce🤣😍 

Zrinchy
    15. Veljača 2018. 11:35

Katuska99

Leica nadam se da ce sve bili kako treba, drzi se😊
    Zrinchy i proudy evo tenke za vase malce🤣😍

hahahahahaha ja sam se već zaljubila 

[/url

15. Veljača 2018. 12:09

ProudMomy

Draga, izgledaš super. moj trbuščić je sa mojih 24+5 skoro duplo veći. pa kakva ću bit do kraja

15. Veljača 2018. 12:28

baby2005

ProudMomy

Draga, izgledaš super. moj trbuščić je sa mojih 24+5 skoro duplo veći. pa kakva ću bit do kraja

Hvala ti draga! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Leica2603
    15. Veljača 2018. 13:00

Radit cemo 4-5 ctg-a dnevno pa cemo vidjeti, sad sam bas uhvatila svog doktora, kaze on da mu sve to vuce na indukciju za koji dan. Popodne cemo opet slusati protoke i raditi jos jedan UZV. Tezina je cak manji problem, iako 1700 za moje tjedne stvarno je malo. Problem je percentila koja je oko 9, a mora biti minimalno 10, laicki mi je to objasnio da se nekako percentila i tezina trebaju "pratiti u stopu" a kod mene ta percentila stalno oko 9, nikako da se bar malo iznad 10 digne. Iskreno, radije bih rodila ranije nego ovako strahovala, mala se skoro pa uopce ne mice, pojedem slatkise,lijevi bok, ovo ono al nis. Jako se primirila iako su otkucaji na ctg-u uredni, aktivnost je slabija. Nekako mi je čudno da se u tako kratkom roku bas jako primirila.

15. Veljača 2018. 13:04

Leica2603

Radit cemo 4-5 ctg-a dnevno pa cemo vidjeti, sad sam bas uhvatila svog doktora, kaze on da mu sve to vuce na indukciju za koji dan. Popodne cemo opet slusati protoke i raditi jos jedan UZV. Tezina je cak manji problem, iako 1700 za moje tjedne stvarno je malo. Problem je percentila koja je oko 9, a mora biti minimalno 10, laicki mi je to objasnio da se nekako percentila i tezina trebaju "pratiti u stopu" a kod mene ta percentila stalno oko 9, nikako da se bar malo iznad 10 digne. Iskreno, radije bih rodila ranije nego ovako strahovala, mala se skoro pa uopce ne mice, pojedem slatkise,lijevi bok, ovo ono al nis. Jako se primirila iako su otkucaji na ctg-u uredni, aktivnost je slabija. Nekako mi je čudno da se u tako kratkom roku bas jako primirila.

Oprosti,  mislim da mi je promaklo koji si ti tjedan uopce?
    Kad to sve tako krene,  onda si mislis da bi najradije rodila sto prije,  onda bar vidis sto se dogadja s djetetom,  a ovako su sve nagadjanja.
    Mozda se umirila od stresa,  sve ona to osjeca. Ti se bojis,  pa se i ona mrvica uplasila. 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.