Leica probaj samo što manje brinuti, da je nešto kritičnije vjerujem da bi doktori već reagirali. Kad je mama mene nosila, imala sam zastoj u rastu 2 tjedna, negdje na prijelazu 7.-8. mjesec. Nju su tad zadržali u bolnici i pratili stanje. Na kraju sam rođena u 45. tjednu. Kad je krenulo sve ok, dali su mi 2 tjedna nakon termina da "nadoknadim", a ja se ni nakon toga nisam dala van. Naravno, žena je svo vrijeme bila u bolnici. Na kraju jesam bila nešto manja beba, 3020 g i ni 40 cm, ali kasnije sam sve to nadoknadila i uvijek bila najviša među vršnjacima.
Tako da samo pozitivno! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda sviđa mi se jajašce, koju ćeš boju za Sarči?? Nemoj sad šopingirat, šta ćeš sutra radit na ogtt-u ?
Zrinchy
Proudy bemu miša i želudac. Ajde ti malo odspavaj još možda bude bolje drugi put kad se probudiš Čekamo sliku, počešljane crvenih noktiju
Honey ne spominji mi protoke i pupčanu ahahhaha
Moja je bosanka 100% zamisli kako boli kad dubi na glavi i udara, skače ko na trampolinu... divna je :) nadam se da ću je sutra vidjeti, obećala mi je UZ da provjeri sve, ali ja vec osjetim kako je ona ojačala i narasla, jer baš je razlika udaraca od prije mjesec i sad <3 Pitala si za dijetu, nisam ništa pazila šta jedem, slatko ionako ne jedem zbog žgaravice, samo žvake žvačem i uzmem koji tic tac kad mi dođe neka muka na poslu. ZELENU ću boju, baš za curice :P
Pikica mah mah. I ja se ujutro osjećam ko ptičica a popodne valjda od umora nisam više ptičica ahhahah
Lijep šoping Zrinchy <3
Ita bas mi je ova super. Dođe 16,99E. Kao sutra naručujem krevetić , vidjet ćemo. Treba mu najmanje mjesec da dođe. Muž je izabrao da je sivi a ne bijeli. Tako mu je drago kad ga nešto pitam osjeća se uključeno.
Dare baš nabija komplekse heheeh moja prijateljica ima tri sina, tako je željela curicu, i sad ovog sina još nije ošišala, ima 2,5godine i dugu frćkavu kosicu, i svi kažu kako slatka curica hahaha
Marchy ja već mazim, jer se probudila i baš je aktivna :)
Za porod se ne brinem, biće kako kažu. Isto da meni dođu pametovati iz kojeg materijala šta da naprave, mislim nema smisla. Moram im vjerovat, nisam im prva.
Leica uz tebe smo. Ako treba traži drugo mišljenje, što da ne :* puno zagrljaja šaljem, izdrži još malo.
Ništa ja u te njihove procjene težine ne vjerujem! Malenog su mi tjedan dana prije induciranog poroda (toboze zbog zastoja u rastu!!!) procijenili na 2700- rođen je sa 3850!!! Savršen i zdrav
I ovakvi slučajevi kao moji mi se čine više kao pravilo nego iznimka.
Znam lako je reći,a teško poslušati majci da se ne nervira puno i svakako traži drugo mišljenje! 😘
Ništa ja u te njihove procjene težine ne vjerujem! Malenog su mi tjedan dana prije induciranog poroda (toboze zbog zastoja u rastu!!!) procijenili na 2700- rođen je sa 3850!!! Savršen i zdrav
Znam lako je reći,a teško poslušati majci da se ne nervira puno i svakako traži drugo mišljenje! 😘
Tak su meni Maksa, tocno na termin procijenili na 2600g, kao premali, 2 dana kasnije rodio se sa 3050g. Toliko o procjeni! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tak su meni Maksa, tocno na termin procijenili na 2600g, kao premali, 2 dana kasnije rodio se sa 3050g. Toliko o procjeni! 😉
A mojoj frendici su rekli da mora na carski jer se zdjelica neće dovoljno raširiti da rodi bebu od 4400, a na kraju je rodila bebu tešku 3600!Na carski! Tak da te procjene... fakat ne znam kaj komentirat :D
[/url
Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni su te procjene u kasnijim tjednima trudnoce nekako sulude, u vecini slucajeva oko mene su fulali i to dosta, i to cak i vrsni ginekolozi.
Mislim da je bitnije da beba napreduje po svim parametrima od pregleda do pregleda i da su protoi ok nego procjena tezine. Moraju opseg trbuscica izmjerit, a beba spigana u trbuhu s priljubljenim nogicama i sva neka stisnuta. Hmmm pa mislim da tu slucajnost igra veliku ulogu
A i nekako mi je glupa ideja da beba od dvoje roditelja dvometrasa i dvoje sitnih roditelja po tjednima gestacije treba odgovarat istim parametrima.
Moja kuma ima 186cm a muz joj je debelo preko 2 metra, pa mi je logicno da ona u terminu nece rodit bebu od 48 cm i 3 kg
Sortiraj odgovore
Najstariji