Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    15. Veljača 2018. 09:47

ProudMomy

Roo

Ništa ja u te njihove procjene težine ne vjerujem! Malenog su mi tjedan dana prije induciranog poroda (toboze zbog zastoja u rastu!!!) procijenili na 2700- rođen je sa 3850!!! Savršen i zdrav
    I ovakvi slučajevi kao moji mi se čine više kao pravilo nego iznimka.
    Znam lako je reći,a teško poslušati majci da se ne nervira puno i svakako traži drugo mišljenje! 😘

Tak su meni Maksa, tocno na termin procijenili na 2600g, kao premali, 2 dana kasnije rodio se sa 3050g. Toliko o procjeni! 😉

A mojoj frendici su rekli da mora na carski jer se zdjelica neće dovoljno raširiti da rodi bebu od 4400, a na kraju je rodila bebu tešku 3600!Na carski! Tak da te procjene... fakat ne znam kaj komentirat :D

[/url

15. Veljača 2018. 09:54

Ispricavam se,  nisam speglana,  nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu,  za Maksov rockas,  pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Veljača 2018. 10:29

Meni su te procjene u kasnijim tjednima trudnoce nekako sulude, u vecini slucajeva oko mene su fulali i to dosta, i to cak i vrsni ginekolozi.
    Mislim da je bitnije da beba napreduje po svim parametrima od pregleda do pregleda i da su protoi ok nego procjena tezine. Moraju opseg trbuscica izmjerit, a beba spigana u trbuhu s priljubljenim nogicama i sva neka stisnuta. Hmmm pa mislim da tu slucajnost igra veliku ulogu

15. Veljača 2018. 10:32

A i nekako mi je glupa ideja da beba od dvoje roditelja dvometrasa i dvoje sitnih roditelja po tjednima gestacije treba odgovarat istim parametrima.
    Moja kuma ima 186cm a muz joj je debelo preko 2 metra, pa mi je logicno da ona u terminu nece rodit bebu od 48 cm i 3 kg

15. Veljača 2018. 10:41

Gumbek

A i nekako mi je glupa ideja da beba od dvoje roditelja dvometrasa i dvoje sitnih roditelja po tjednima gestacije treba odgovarat istim parametrima.
    Moja kuma ima 186cm a muz joj je debelo preko 2 metra, pa mi je logicno da ona u terminu nece rodit bebu od 48 cm i 3 kg

Tocno to,  i M i ja smo mali ljudi i nema logike da ja rodim malog king konga. Mozda 3050g nije velika beba,  al od manjih roditelja to je skroz normalna beba u terminu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    15. Veljača 2018. 10:49

ProudMomy

Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt

PROUDY ti si seksi mamasita uvijek  bušica još malo narasla <3  Maksu uskoro punih 5!!! jupiiiii!!!!!
    bit će tema na rođendanu sigurno star wars a slavljenik će dan provesti u jednom od kostima  

15. Veljača 2018. 10:51

Pa sjecam se da smo se smijale nas dvije kad joj je doktor rekao da su njih dvoje zapravo ko troje i da ne ocekuje da ce rodit pola bebe nego bebu i pol, tako je i bilo. Prva cura joj je debelo preko 4 kg i preko 50 cm, a rodjena 2 tj prije termina, sin isto 2 tj prije termina i isto ogroman, ako se ne varam bio je 4700, bas kako kazes king kong.
    A zanimljivo, imala brze i kratke porode, bez ijednog sava. 

15. Veljača 2018. 11:01

Honey

ProudMomy

Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt

PROUDY ti si seksi mamasita uvijek bušica još malo narasla &lt;3 Maksu uskoro punih 5!!! jupiiiii!!!!!
    bit će tema na rođendanu sigurno star wars a slavljenik će dan provesti u jednom od kostima

Hvala Honey! 😘
    Da,  naravno sve u znaku star warsa. I jos ne vjerujem da ce vec 5 napuniti. Kad prije?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    15. Veljača 2018. 11:25

Leica nadam se da ce sve bili kako treba, drzi se😊
    Zrinchy i proudy evo tenke za vase malce🤣😍 

Zrinchy
    15. Veljača 2018. 11:35

Katuska99

Leica nadam se da ce sve bili kako treba, drzi se😊
    Zrinchy i proudy evo tenke za vase malce🤣😍

hahahahahaha ja sam se već zaljubila 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI