Ništa ja u te njihove procjene težine ne vjerujem! Malenog su mi tjedan dana prije induciranog poroda (toboze zbog zastoja u rastu!!!) procijenili na 2700- rođen je sa 3850!!! Savršen i zdrav
I ovakvi slučajevi kao moji mi se čine više kao pravilo nego iznimka.
Znam lako je reći,a teško poslušati majci da se ne nervira puno i svakako traži drugo mišljenje! 😘
Tak su meni Maksa, tocno na termin procijenili na 2600g, kao premali, 2 dana kasnije rodio se sa 3050g. Toliko o procjeni! 😉
A mojoj frendici su rekli da mora na carski jer se zdjelica neće dovoljno raširiti da rodi bebu od 4400, a na kraju je rodila bebu tešku 3600!Na carski! Tak da te procjene... fakat ne znam kaj komentirat :D

[/url
Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni su te procjene u kasnijim tjednima trudnoce nekako sulude, u vecini slucajeva oko mene su fulali i to dosta, i to cak i vrsni ginekolozi.
Mislim da je bitnije da beba napreduje po svim parametrima od pregleda do pregleda i da su protoi ok nego procjena tezine. Moraju opseg trbuscica izmjerit, a beba spigana u trbuhu s priljubljenim nogicama i sva neka stisnuta. Hmmm pa mislim da tu slucajnost igra veliku ulogu
A i nekako mi je glupa ideja da beba od dvoje roditelja dvometrasa i dvoje sitnih roditelja po tjednima gestacije treba odgovarat istim parametrima.
Moja kuma ima 186cm a muz joj je debelo preko 2 metra, pa mi je logicno da ona u terminu nece rodit bebu od 48 cm i 3 kg
A i nekako mi je glupa ideja da beba od dvoje roditelja dvometrasa i dvoje sitnih roditelja po tjednima gestacije treba odgovarat istim parametrima.
Moja kuma ima 186cm a muz joj je debelo preko 2 metra, pa mi je logicno da ona u terminu nece rodit bebu od 48 cm i 3 kg
Tocno to, i M i ja smo mali ljudi i nema logike da ja rodim malog king konga. Mozda 3050g nije velika beba, al od manjih roditelja to je skroz normalna beba u terminu.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ispricavam se, nisam speglana, nisam notke sredila. Moram ic platiti akontaciju u igraonicu, za Maksov rockas, pa je ovo jedino kaj mozete sad dobiti. Ali eto punih 25tt
PROUDY ti si seksi mamasita uvijek bušica još malo narasla <3
Maksu uskoro punih 5!!! jupiiiii!!!!!
bit će tema na rođendanu sigurno star wars a slavljenik će dan provesti u jednom od kostima

Pa sjecam se da smo se smijale nas dvije kad joj je doktor rekao da su njih dvoje zapravo ko troje i da ne ocekuje da ce rodit pola bebe nego bebu i pol, tako je i bilo. Prva cura joj je debelo preko 4 kg i preko 50 cm, a rodjena 2 tj prije termina, sin isto 2 tj prije termina i isto ogroman, ako se ne varam bio je 4700, bas kako kazes king kong.
A zanimljivo, imala brze i kratke porode, bez ijednog sava.
PROUDY ti si seksi mamasita uvijekbušica još malo narasla <3
Maksu uskoro punih 5!!! jupiiiii!!!!!
bit će tema na rođendanu sigurno star wars a slavljenik će dan provesti u jednom od kostima
Hvala Honey! 😘
Da, naravno sve u znaku star warsa. I jos ne vjerujem da ce vec 5 napuniti. Kad prije?

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Leica nadam se da ce sve bili kako treba, drzi se😊
Zrinchy i proudy evo tenke za vase malce🤣😍

Leica nadam se da ce sve bili kako treba, drzi se😊
Zrinchy i proudy evo tenke za vase malce🤣😍
hahahahahaha ja sam se već zaljubila

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji