Maša, jao baš mi se sviđa ime skroz na skroz. Sjećam se priče o Maši i Medvjedu u maminoj izvedbi kad sam bila mala, uvijek mi je bila najdraža <3. Hvala EveM, dobila sam 2kg al sam se nekako raširila, baš je sve otišlo u trbuh al se tješim da se još nazire malo struk hahahaha.
Zrinchy, ja sam gledala malo te ogradice, i neznam šta bi ti rekla, nisam za uzeti. Našla neku u lesnini koja mi ide na moj Noona krevetić,okolo naokolo, čisto bijela, nije nešto debela, tek toliko. Zamotat ću svoju malu ko sarmicu, neće moć nigdje mrdnut i to je to hahaha
Pandaaaa, o pandiceeeee..... Di si sad? evo mi se raspisale! Nisi se valjda srušila?
Honey-zgodna buša - nema sta☺️
Da stize curka Maša… bas sam nekako uzbuđena..
Jako brzo sve proletilo..
Zrinchy-ja sam se malo sama pozabavila tom ogradicom, znam šivati pa sam od dosade doma svasta sasila za malenu…no, ovisi sto zelis, na faceu imas bas slatkih rukotvorina ak ti tako sto odgovara.
Znaš kaj, svaka čast vama inovativnim mamama. Ja nemam ni jednu umjetničku kost u svom tijelu pa sam nažalost prepuštena webshopovima i obilaženju dućana (kaj mi užasno teško pada, naravno:)))
I meni je Maša preedivno ime <3
[/url
Maša, jao baš mi se sviđa ime skroz na skroz. Sjećam se priče o Maši i Medvjedu u maminoj izvedbi kad sam bila mala, uvijek mi je bila najdraža <3. Hvala EveM, dobila sam 2kg al sam se nekako raširila, baš je sve otišlo u trbuh al se tješim da se još nazire malo struk hahahaha.
Zrinchy, ja sam gledala malo te ogradice, i neznam šta bi ti rekla, nisam za uzeti. Našla neku u lesnini koja mi ide na moj Noona krevetić,okolo naokolo,čisto bijela, nije nešto debela, tek toliko. Zamotat ću svoju malu ko sarmicu, neće moć nigdje mrdnut i to je to hahaha
hahahahaha mala slatka sarmica Nikol!
Ma ja imam kimbach iz Ikee, najjednostavniji, i iskreno, mooooožda tražim te ogradice estetike radi:)))
Ubit će me dragiiiii
[/url
Ko je mami bebeliiiii 710g.
Ej nije bilo staaano popit. Nego je ovdje fazon ako ti je secer iznad 5 ne ides na ogtt. Nego na savjetovanje. Tako da moras cekat rezz sat vremena. I onda ako je ispod 5 na tesce onda pijes ono od pola litre. Ajme kad je sasula onaj bijeli prah u onu ogromnu casu. Al popila sam i mislila samo na to kako cu na UZ. Uradilw uz. Cura super. Opet je pokazala svu raskos. Nekim mjerama odgovara 24+4 nekim 24+2 nekim 24+6. Raste uglavnom i super napreduje. Sad cekam 20 do 12 pa opet krv.
Honey divna si. Nikol raste 💕💞🎉🎉🎉
Eto ja zatrudnila sa 58 sad imam 61,9 a tlak 122/72.
Pregled imam 14.3. vec jedva cekam. 😍😍😍😍
Pitala me je hocu li na bolovanje ili radit po 4sata. Rekla sam jos ne. Boli me dupe od ovih stolica.
Joj kathryn pa gdje si nasla tu doktoricu. Strasno. Pa zasto dobijaju platu.
Vidjela sam si nalaz krvi na komp nesto je sve crveno hahahahah sigurno je zeljezo jer je prosli put u novembruuu bilo 120 a sad je to Sarci sve pojela.
Frajla divan san hahahahaha
Ko je mami bebeliiiii 710g.
Ej nije bilo staaano popit. Nego je ovdje fazon ako ti je secer iznad 5 ne ides na ogtt. Nego na savjetovanje. Tako da moras cekat rezz sat vremena. I onda ako je ispod 5 na tesce onda pijes ono od pola litre. Ajme kad je sasula onaj bijeli prah u onu ogromnu casu. Al popila sam i mislila samo na to kako cu na UZ. Uradilw uz. Cura super. Opet je pokazala svu raskos. Nekim mjerama odgovara 24+4 nekim 24+2 nekim 24+6. Raste uglavnom i super napreduje. Sad cekam 20 do 12 pa opet krv.
Super da bebara napreduje
Slično je i kod nas, bar tamo gdje sam ja isla, samo sto srećom ne moraš cekat sat vremena, nego ti prvo provjere na aparatic koliki ti je secer i ako je previsok ne smiju ti dati to piti
Joj tacno tako Zrinchy. Ja sam toliko nekreativna i nemam nista umjetnicko u sebi. Cak i kad sam crtala ko dijete su me molili ispod da napisem sta sam nacrtala. Muz siva i usiva. Ja pokusala bilo grozno. Unistila mu sve.
Sarčiiii 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Bravo za naše dvi debele ❤❤❤❤ hvala bogu da je sve ok! Bravo 🐼🐼🐼
Et sad ces lakse cekati! Imamo isti dan pregled 😍 i meni je 14.3. Isto jedva cekam! Evo i Nikol se veseli udara ko manijak 🙆🏻♀️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Joj tacno tako Zrinchy. Ja sam toliko nekreativna i nemam nista umjetnicko u sebi. Cak i kad sam crtala ko dijete su me molili ispod da napisem sta sam nacrtala. Muz siva i usiva. Ja pokusala bilo grozno. Unistila mu sve.
Hahahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 Znaci i moj muz siva bolje od mene, on cak zna i hlace suzit 🙈
Ja imam umjetnickog talenta ali za naslikat/nacrtat, za izvest sam smotanko!! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji