Citam kak vam doktori ne daju informacije o bebi...a mene moja pregledala prvi i zadnji put u 7tj kad mi je potvrdila otkucaje! U 12t kombinirani i 16tj da saznam spol sam isla privatno...i kak sam radila oko 20tj jos, nikako nisam otisla na jos jedan uzv. Kad sam dosla s 23tj da otvorim bolovanje,rekla mi je da se kod nje iduci uzv radi u 28tj!!!!! Ne prije! I ja cu sad opet otici platiti da mi se napravi kompletno detaljni uzv,a da ne pricam da mi u trudnickoj ne pise nista osim osobnih podataka koje sam sama upisala! 😞😖
Panda kako ide? Jesi dobila za piti? Meni su rekli da je najgore prvih sat vremena nakon sto se popije.. kasnije je lakse.. jedva sam cekala da prođe sad vremena, nije mi bilo slabo, lagana mucnina par min ali sve ok.. nego imala s granicne vrijednosti pa cu vjerojatno morati ponoviti.. kasnije su mi nalazi secera bili ok pa se ipak nadam da necu morati opet..
Test traje dva sata, osim ako si u Sloveniji, onda traje i tri, možda i vječnost
Ja sam nekidan sanjala da sam rodila, za divno cudo uopce nije bila nocna mora, sve je proslo dobro, muz bio super i tak. I kasnije on meni donosi bebu koja place jer je gladna, a ja koza bezobrazna mu stavim dudu ( i to nuk, iako uopce nisam uzela njihove dudice 😂) kao nek to cucla jer sam se ja bas sad mislila ici tusirati 😐
Tak da sam se ujutro bas lose osjecala
:))))) obožavam naš taj trudnički mozak:)
Jutro curke moje, užasno sam spavala pa sam sva usporena. Meni se prvi i jedini put desilo u Bipi nedavno da su čak otvorili potpuno novu blagajnu da bi ja mogla biti prva na redu! Naravno da se neka baba pokušala uvalit prije mene, ali ju je prodavačica tako lijepo isprašila:)) Nije bila jadna i bolesna baba nego ona namontirana koja trči za tramvajima, a onda tjera sve da se dignu jer je ona stara i nemoćna. Baš me dirnula prodavačica, tepala mi je trbuščiću ko da je već mala beba :)
Pando drži se ! Trebala si neku knjigu ponijet. Curke, želim nam svima da se danas ne sekiramo. Nadam se da ste sve dobro i mirno i da mazite buškice <3
Imam pitanje! Ogradice za kinderbet - jeste li kupovale i gdje ste ih kupovale?
[/url
Honey pijes li jos zeljezo? Ja sam imala 6 na prvoj kontroli kad sam ostala trudna i nakon 2mj 16.
Mislim da ce mi sad opet dati, kaze da se sad jos vise trosi kako beba raste..
Kathryn ja idem privatno jer se kod moje gonekolgice placa ultrazvuk jer je njezin, a ako ne zelis placati dobijes uputnicu za bolnicu. Kod nje samo po uputnice i doznake. Uzela sam si policu osig. pa sam sve radila privatno, polica pokriva. U pocetku su me setali po bolnici, svakih par dana vadila krv, a sad sve na jednom mjestu. I na pregledu mi doktor sve pregleda, objasni, napise mjere, budem unutra barem 45 min.. znam da su nasi soc.ginekolozi pretrpani i da nemaju vremena za preglede kao kad ides privatno
Honey- zgodna buša - nema sta☺️
Da stize curka Maša... bas sam nekako uzbuđena..
Jako brzo sve proletilo..
Zrinchy-ja sam se malo sama pozabavila tom ogradicom, znam šivati pa sam od dosade doma svasta sasila za malenu...no, ovisi sto zelis, na faceu imas bas slatkih rukotvorina ak ti tako sto odgovara.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Litta ja ga nikad nisam ni prestala piti. Meni je odmah rekao da si uzmem Kendurall za cijelu trudnoću i da ću ga vjerojatno piti i nešto poslije poroda. Meni je anemiju utvrdio po hemoglobinu i eritrocitima, nisam ni imala vrijednost željeza u kks, al je po tome vidio da je preniska a već sam bila na prenatalu. Imala sam ja već jednom anemiju, željezo mi bilo 2, kosa mi otpala, užas. Neznam kako bi trudnoću izgurala bez kendurala, preporodila se po njemu! Bolje je da pioješ i za tebe i za bebu nego da ostanete bez njega.
Zrinchy, hahaha bomba sa bombom, hvala ljepoto Ja se isto grozno osjećam kad se ne naspavam, tj. odmorim, kažem jučer zaspala u 8 vidio muž da sam krepana pa je pazi da me ne budi, samo me preselio u krevet. Danas mi je bolje. Hej, počinje viiiiikeeeeenddd!!! Juuuuuupiiiii
Sortiraj odgovore
Najstariji