Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    16. Veljača 2018. 11:21

Ja znam nesto narediti da se napravi. Jel i to umjetnicki hahahahaha

Honey
    16. Veljača 2018. 11:23

panda102

hahahaha čista umjetnost to i meni najbolje ide hahahahaha

Zrinchy
    16. Veljača 2018. 11:26

panda102

hahahahahahaha naravno! I to je umjetnost:)
    Naša male Sarči  i Nikol budu vesele bebeee na mamicee. Honey bar zna nacrtat. Ja sam dobila zadatak na balkonu precrtat obično drvo s papira na zidu. Dragi je isti dan pomaljao zid:)))
    Kažu da djeca inteligenciju nasljeđuju od mame. Nadam se da kreativnost bar od tate :))

[/url

EveM
    16. Veljača 2018. 11:47

Jao koliko kreativnih žena na jednom mjestu😂😂😂😂
    M mi je zabranio da malu ucim da ista radi s tim krpama, veli, jos kad odraste nece imat za kruh pa cu morat je financirat dok se bogato ne uda...haaha

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

16. Veljača 2018. 12:14

Bok curke! Sve sam zaboravila. Osim da su Panda i Sarica super! 😘😘😘😘😘
    Frendica mi danas na indukciji,  39. tjedan,  radja trece dijete. Ima dva decka i sad stize curka. Bas sam sva naspanana i jedva cekam!
    I vjencana kuma mi je trudna i bas sam sretna zbog nje,  uvijek smo mastale kak cemo skupa gurat kolica 😍😍😍😍 Ima nekakav miom na jajniku,  koji raste u trudnoci i sad ceka da prodje 12.tjedana da joj mogu to operirati. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    16. Veljača 2018. 12:35

Proudy sretno frendici!!! 🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀 Drago mi je i za kumu, nadam se da ce joj to lijepo rijesiti i da joj to onda ostanu jedini problemi u trudnoci! 🙏  
    A kako si ti danas i zeludac? 

16. Veljača 2018. 12:38

Honey

Proudy sretno frendici!!! 🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀 Drago mi je i za kumu, nadam se da ce joj to lijepo rijesiti i da joj to onda ostanu jedini problemi u trudnoci! 🙏
    A kako si ti danas i zeludac?

Bolje sam,  mislim da mi ono jucer bilo samo trenutno nesto,  nadam se da je bilo trenutno.
    I ja sam bas jako sretna zbog kumice,  jer smo u isto vrijeme nekako poceli i raditi na bebicama. Samo sam ja prije ostala trudna,  tak da eto 15tj smo razlike,  al nema veze. Bitno da sve bude dobro.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    16. Veljača 2018. 12:40

Ma super, taman razlika da dobije robicu od tebe 😀 

16. Veljača 2018. 12:42

Honey

Ma super, taman razlika da dobije robicu od tebe 😀

Kako si mi ti draga? 
    Jos malo i vikend 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    16. Veljača 2018. 12:57

Proudy nasa da sto prije dodjes u stato stanje ❤️❤️❤️ 
    Evo mi na uljepsavanju u frizerskom. Popila sam kaficu konacnoooo i pojela neku zemicku. Zato danas kad razvucem krompirusu i najedem se kiselog kupusa ima da razveselim organizam. Rekla je ako me nazove do tri da nisu dobri nalazi. 
    Hajde Honey na krompirusu. Pali auto. 
    Ljubomorna sam. Hocu i ja da je neka prijateljica moja trudna. To nije fer. 😢😢😢😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.