Hvala dare🤞🤞🤞💕❤💕
U vrticu se svi osugali pa je bilo pitanje trenutka🙄🙄🙄
Proudicaaaa mi smo danas okruglih 25tt😍😍😍
Jutro curke mojee!!
Toliko toga za iskomentirati pa vjerojatnu neću sve moć spomenuti :/ Dare pa kak održavaš liniju? Utješi me i reci da je to zato jer moraš trčati za svoje dvoje djece jer ne znam kaj drugo misliti:) Trbuh ti je predivan!
Ita, ja sam ti se dosta razočarala s tim paketom iz dm-a, najviše sam se radovala šamponu za suho pranje, na kraju uopće nije bio unutra!! Možda ga prodavačica maznula:) Ostale stvari tako-tako, možda ona knjižica za dojenje. Tako da ako i ne uspiješ to ulovit, ne mora ti biti previše žao, bar po mom mišljenju
Katushka pa taj pesek je nešt najsađe na svijetuuuuuu i štrudlica izgleda super, a bome i tvoj mužek dobije ekstra poene za lijepo iznenađenje u noći:)
Yra vidim da se ti lagano pripremaš za finalne stadije:) Kaj fakat tak osjetiš da se beba okrene? Meni je nešto Hahar dosta živahan zadnja 3 dana, od jutra do mraka! Malo sam šećer pojačala pa možda zato:)
Pandice, hvala za link na lampu. I ja muku mučim koju kupit :/
Mislim da nemoramo mislit o crnim stvarima na porodu, ajmo se usredotočit na to da će sve bit super super pic pic i nikako drugačije:) Al dobro je da se savjetujemo, možda ipak pomognu svi ti savjeti u nekim kritičnim momentima:) Moje sve cure savjetuju samo jednu stvar - nikako sam na porod, ak neće muž nek ide najbolja frendica, mama, susjed hahahahaha Da je ta podrška jako bitna. Tako da moj ide sigurno, njegova želja nakon što je to čuo:)
Honey znači naša predivna curica je potvrđeno naša predivna curica? U svoj svojoj raskoši hahahahaha. Ma super, bitno da je sve ok, ja imam pregled u utorak, isto se nadam da će sve i dalje bit ok.
Proudy ako ti treba još inspiracije na temu Star warsa, jutros mi je stigla piđamica:
[/url
Netko je pitao kakvo je stanje jucer, al sam tolko izvan sebe da ne mogu ni suvislo razmisljati. Ne osjetim bas bebicu zadnja dva tri dana, na zadnja dva ctg-a je jako mirna iako se otkucaji jos uvijek dobro drze. Danas mi je bila doktorica koja me u petak otpustila s hitne rekavsi da je sve ok 😒 i ona mi je radila uzv jer sam malo krvarila i prepala se. Kaze da sam se jos otvorila ali po njoj su protoci ok (iako njoj nis ne vjerujem jer je aljkava bila svaki put) i ona mi je cak rekla da je beba 1700 a u utorak mi je moj doktor izmjerio 1800g i cak je i to bio zastoj u rastu 😟
Ugl.u frci sam skroz, zvala sam svog doktora koji je ujedno i sef rodilista pa ga nisam uhvatila danas, cekam da se vrati sa sastanka, uopce mi se ne svida ovaj razvoj situacije i radije cu rodit ranije nego da sve ode u krivom smjeru :(
Jutro cure!!! Ja se nisam opet naspavala, mislim da mi fali popodnevna čorkica a stalno negdje bauljam.
Zrinchy ne moram ti reći da je sve prekjut! hihihi Daro bubamaro, već sam se pitala di si. A ona teše liniju hahaha super izgledaš ženo! Na četvrto nego šta, ne vidi ti se ni da si rodila već dvoje! Ita ti ćeš sigurno na tri cure to smo već zaključili, imaš tri ženska imena spremna hehe Ovo za dm, nazovi 08003658633, meni se slično dogodilo. Riješe ti za 5min. Katushka medo je preslatki!!! Hoće dobiti ime medo? I štrudla ti lijepo izgleda, to je ona kombinacija dizanog i lisnatog? Bravo za tvog muža, volim orhideje <3 Yra super da se Mila okrenula, držim fige da je tako i vjerujem da te osjećaj ne vara. Pikica mah mah i brzo ozdravljenje malenom !!!
Ova moja me ubi sa tom svojom glavom polubosanskom
Netko je pitao kakvo je stanje jucer, al sam tolko izvan sebe da ne mogu ni suvislo razmisljati. Ne osjetim bas bebicu zadnja dva tri dana, na zadnja dva ctg-a je jako mirna iako se otkucaji jos uvijek dobro drze. Danas mi je bila doktorica koja me u petak otpustila s hitne rekavsi da je sve ok 😒 i ona mi je radila uzv jer sam malo krvarila i prepala se. Kaze da sam se jos otvorila ali po njoj su protoci ok (iako njoj nis ne vjerujem jer je aljkava bila svaki put) i ona mi je cak rekla da je beba 1700 a u utorak mi je moj doktor izmjerio 1800g i cak je i to bio zastoj u rastu 😟
Ugl.u frci sam skroz, zvala sam svog doktora koji je ujedno i sef rodilista pa ga nisam uhvatila danas, cekam da se vrati sa sastanka, uopce mi se ne svida ovaj razvoj situacije i radije cu rodit ranije nego da sve ode u krivom smjeru :(
Leica kolko imaš do termina?
Moja najbolja frendica je imala istu takvu situaciju prije mjesec dana.. Sve je bilo ok u cijeloj trudnoći da bi u 35.tjednu skužili da se beba jako sporo razvija, digli paniku i sve, a na kraju je ispalo da nije ništa opasno, da je jednostavno manja beba. I tako se rodila mala Lea:) 3 tjedna prije termina, prirodno izazvan porod, na carski jer se nije okrenula. Lijepa predivna curica, manja ali zdrava
Znam da brineš, ali hoću ti reći da ne mora biti ništa opasno, njoj je reko doktor da se takve stvari jednostavno dogode. Sad će te držati pod kontrolom i poroditi ranije ako će trebati, ali će paziti da se ništa loše ne desi. Držimo fige i mislimo na tebe, sve će biti ok :*
[/url
Leica, možda ti baš sve ne govore da te ne brigaju dodatno, ali nekako mislim da je sigurno bolje da je mala što duže unutra. Najbitnije je da je funkcija srca kako treba i da su protoci ok. Što se tiće kilaže, na nju nebi obraćala pažnju, mene je mama PRENIJELA skoro 2 tjedna, a imala sam oko 2600g. Dobro je da tražiš više mišljenja, ali ipak imaj povjerenja u doktore, sigurno će sve napraviti da budete i ti i beba ok.
Mogu misliti kako si izvan sebe. Znam da je lako reći i briga te neće pustiti ali probaj se smiriti i fokusirati da budeš dobro, jer ti isto moraš biti dobro da bi mala bila dobro. Molim za tebe i tvoju lavicu Lenu, javi nam novosti
Zrinchy upravo to sam htjela reći u svom slučaju. Oni zastoj u razvoju uspoređuju sa kilažom, ok, zato su mene ostavili duže, mama me rodila prirodno, kaže da je plodna voda bila zelena (normalno jer sam ju vjerojatno zablatnila), ali inače evo me, živa i zdrava. Sigurno je bolje da dobije što više na težini, a vjerujem da će oni donijeti brzo odluku za porod kad više ne bude beba dobivala iz posteljice ništa.
Jučer meni gleda doktor pupčanu vrpcu i kaže: Super, nema čvorova.
Pitam ja njega, dobro recimo da ima čvor kaj bi se tu moglo napraviti. Rekao mi je da ima čvor, vjerojatno mi nebi ni rekao jer se u ovoj fazi ništa ne može napraviti, a neće postići ništa s tim da me stavi u brigu. Doklegod je protok beba bi ostala unutra, i čekalo bi se do kraja, onda bi se napravio carski. Zvučalo mi je grozno, al tako je, i u pravu su. Znaju oni već što je u njihovoj moći, a često se uzdaju kao i mi gore u nebesa!
Zrinchy upravo to sam htjela reći u svom slučaju. Oni zastoj u razvoju uspoređuju sa kilažom, ok, zato su mene ostavili duže, mama me rodila prirodno, kaže da je plodna voda bila zelena (normalno jer sam ju vjerojatno zablatnila), ali inače evo me, živa i zdrava. Sigurno je bolje da dobije što više na težini, a vjerujem da će oni donijeti brzo odluku za porodkad više ne bude beba dobivala iz posteljice ništa.
Živa, zdrava i predivna i vesela :))
Ma baš to, imaju sve pod kontrolom, ako beba može preživjet da se rodi u 23. tjednu, onda tu nema straha, sve će biti super! Ono kaj kaže Honey, srčeko i protočnost su najvažniji. I ja sam se rodila ko jako mala beba, prenijela me mama 3 dana, a imala sam 2300. Na granici da me stave u inkubator. Al danas stvarno rade čuda, frendica mi radi u Klaićevoj, rekla je da su porodili bebu od 600 grama i da je preživjela. Ta beba je danas presretan mali dečkić koji trči okolo naokolo da ga ne možeš uhvatiti:)
[/url
Jutro cure!
Nis se nisam naspavala, ustajala pisat 6 puta. I sad mi opet zeludac u grlu. Fuj bljak!
Ajme Pikica 25tt, pa kud prije?!?!
Slikam se kasnije jer sam sad za nis.
Katuska divan je pesek!
Dare busa svjetska 😍😍
Leica, pokusaj se umiriti. Meni je frendica isto zadnje mjesece provela u bolnici, malicka je imala manji opseg trbuha, i dijagnoza je bila zastoj. Porodili je indukcijom u 38tj. Na kraju maloj nije bilo nista, bila je jednostavno takva beba. A da vidis skembicu danas 😂
Ne znam sto sam jos trebala komentirati. Ostalim curama 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji