A vezano za ove izostanke simptoma, stvarno je svaka T drukcija i nema pravila...
Ja imam 2 godine staza pa znam da imam pravo na naknadu od onih 4200kn, za druge uvjete ni neznam..
Mucnine imam cijelo jutro, zadnjih dana pomaze samo limunada :)
Trenutno sam na 57/167, nadam se da prirast nece biti prevelik ;)
Imajte lijepi dan! :-*
Dvije isplate place moras imati da bi mogla otvoriti komplikacije ali moras raditi 12 mjeseci u komadu da bi imala pravo na punu placu, tj.maksimalno mislim 4200, a ako nemas uvjet dobivas samo oko 800 kn ali mislim da su to povecali sad…isto tako kao nezaposlena majka se sad dobiva 2600 mislim, a ne 1600sto se prije dobivalo.
Pardon, 2600 je sad da 😊
Jane-Doe i meni je ova trudnoca drugacija totalno u prvoj samo samo povremeno imala mucnine ali navece nikada ujutro i ceste glavobolje.Skoro pa mi se nista ne jede jedino mi odgovara sir i krompir.
ja imam 59kg bas kao i na pocetku prve trudnoce,u prvoj sam bila na plus 17 nadam se da ni ovaj put necu puno skupit
Druga trudnoća imam 32. godine u prvoj trudoći mi je falilo 2 tj. za 100% placu prvih 6 mj pa sam imala dogovor s ginekologicom... i rodila na kraju 2 tj kasnije.
Radim sad još i to dežurstva po 16h ...umirem ...još 7 dana pa godišnji mjesec dana :)
Sve trudnoce su iz prve. U prvoj trudnoci sam dobila 30 kg, trenutno sam na -2 kg i imam sad skoro isto kg kao u prvoj trudnoci u ovo vrijeme.
Jutro trudnice kako ste vi jeste li mogle spavat...ja slabo zaspala sam i probudila se s glavoboljom a o mucnini u zeludcu da i ne govorim 😣
Ikyri svaka ti cast ipak toliko sati radit je stvarno puno
Dobro jutro!
Ja idem vaditi krv, poslao me doktor pregledati kks i urin. Jucer mi je bilo uzasno slabo nakon budjenja, nadam se da sad nakon vadjenja krvi nece, banana je u pripremi za svaki slucaj ;)
Sta danas radite?
Evo curke i ja se pridruzujem...
jucer bila na pregledu kod ginekologice 4+4... nije se nista vidjelo ali je rekla za 4+4 sve savrseno i uredno!!
Kroz desetak dana ponovit ultrazvuk jer bi se moglo vidjeti... 😍😃😍🍀🙏🏻⭐️
Poslala me vaditi urin pa cu to sutra ujutro obaviti 😊😊😊
jutro cure, ja sam super i dalje bez simptoma :)
di su mame kojima je ovo druga beba, ili treca? koja ce biti razlika izmedju djecice? moji ce biti 3 godine tocno, druga beba bi trebala stici 10 dana prije naseg treceg rodjendana :)
ja sam jucer dok sam lezala krajickom oka skuzila da mi je trbuh kao poskocio, a prekjucer sam osjetila neki pomak unutra.. vam se to desava? znam da nije moguce da je beba, to pripisujem tome sto je druga trudnoca pa se vev micu organi i misici i vjerojatno su crijeva..onaj osjecaj kao nakon poroda pa osjetis iducih 2 mj kao da jos uvijek imas bebu koja se mice.. nisam ocekivala da ce biti tako intenzivno, pa me zanima dal sam jedina? 😂 desilo mi se svega 2 puta al opet ne znam sta da mislim 😂😂
Razlika ce bit 2 godine i mjesec dana, u ovoj trudnoci sam malo gore, mučnine su mi jače. Meni trbuh isto skače ali to je od proširenih crijeva itd. U prvoj nisam imala neke mučnine, hodala sam okolo kao da hodam po zraku i govorila sama sebi: Evo mene trudna u Lidlu, u Plodinama, u autobusu... na sve sam pazila, trbuh me nikad nije bolio, probava ko satić svaki dan u isto vrijeme, apetiti odmah došao. Sad mi se sve gadi, zaboravim da sam trudna, imam vrtoglavice kojih nije bilo u prvoj, crijeva me ubijaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji