Joj i mene takve misli hvataju često ali se stvarno trudim biti optimistična i iskreno se nadam da će se sutra vidjeti bebica i otkucaji pa cu ipak biti malo smirenija.
Mene isto grudi užasno bole, a čini mi se da se mi još i narasle iako su i inače velike . Mučnina me prati gotovo cijeli dan i baš se slabo osjećam, kontam si da mi je željezo koma jer sam i prije trudnoće imala problema s tim. Valjda će mi sutra dati uputnice da krv vadim.
Ja nikad nisam ni pila kavu pa s tim problema nema, ali sam bila ovisnik o coca coli koju sad u širokom luku izbjegavam.
Curke moje, pozdrav svima iz BiH! Nemam tu interneta pa nikako da vam se javim! Vidim ima dosta novih cura, bas me to veseli.
Marichuj, duphaston mi je dao bzvz kao da ne brinem dok sam na godisnjem jer nisam bas blizu civilizacije za slucaj da se nesto ne daj Boze desi.
Inace sam ok, umirem od brige je li sve ok, nemam nikakve simptome pa me to dodatno ubija jer ne kuzim zakaj se nis ne dogadja, tipa, nemam mucnine, ne bole me grudi, sve mogu jesti...trenutno sam 6+5...kaj mislite, jel to ok?
Slj pregled imam tek kad se vratimo u zg a tad cu bit taman 10 tjedana...
Pozdrav svima i javim se kad opet budem imala blazeni net ;)
Ps smrzla se danas popodne generalno, tak da uz sve ostale brige sad umirem od straha da ce i to naskodit...iskreno se nadam da je ovo ludilo karakteristicno samo za prvu trudnocu :P
Drage trudnice,
danas sam bila na kontroli napokon se vidi plod i malo srce kuca. Trebala sam biti 6+6, ali kaže ginekolog da sam po plodu 6+1 (velik je 5 mm). Iduća kontrola 17.og pa će mi otvoriti knjižicu i dati uputnice za krv
OhSoBoho mislim da se ne trebaš brinuti neke žene jednostavno nemaju mučnine, samo se čuvaj.
Ana baš mi je drago da je sve ok .
Oh So Boho potpuno te razumijem. Jučer poslije pregleda sam ostatak dana bila mirna, i evo već danas ujutro nove brige.. zašto me više grudi ne bole, zašto mi nije mučno... i tak... ostaje samo imati vjere (a ja nisam baš vjernik ).
[/url
joj cure ista stvar kod mene.. nakon pregleda do kraja dana sve ok, a cim novi dan pocne pocnu i nove brige.. samo se bezveze nerviramo umjesto da uzivamo u svakom trenutku. jeli se ikome od vas pocinje vidjeti trbuh? ja sam usla u 9. tjedan, osjecam da sam se u struku prosirila jer ne mogu niti jedne traperice vise obuci, a i donji dio trbuha i je iskocio.. mislim se ne moze biti od ploda jer je jos prerano, a s druge strane nije ni da je od hrane toliko :) jedva cekam da se pocne lijepo vidjeti, ovako se osjecam bas glupo, prakticki nitko ni ne zna jos za trudnocu, a ja nekad kao u 4. mj
Maya, meni ti je trbuh ko u cetvrtom mjesecu trudnoce ;P
Od samog pocetka sam toliko napuhana da ne mogu uopce traperice obuci! Inace sam dosta visoka i mrsavija pa trbuh odmah svima upada u oci :)
Ali zato cice nemam a kakve sam srece necu ih ni dobit ;)
Inace, cure, imate li problema s pojacanim iscjetkom? Meni stvarno zadnjih dana jako ide, prilicno zuto i obilno...ne znam ima li ko slicnu situaciju? Mozda cure koje pijete duphaston?
Sve ostalo mi ok, cice ne bole, mucnine nemam...jedino kad me umor sašije nema mi spasa :)
Pozdrav svima, nadam se da uzivate i odmarate :*
I ja imam takav iscjedak, a također pijem duphaston. Ali koliko sam čitala takav iscjedak je normalna pojava.
Isto sam jučer poslije pregleda bila u sedmom nebu, a danas me već pomalo strah da nešto neće biti u redu pa opet brojim dane do iduće kontrole uh valjda ću se s drugom trudnoćom manje brinuti.
Meni je ovo treća trudnoća i opet se brinem.
Ali puno manje nego u prvoj trudnoći.
I ja san se brinila šta su mi simptomi "prestali", ali za tjedan, dva kad se opet jave ... uuu
Normalno je da se žena brine, ali puno normalije je da uživa u trudnoći
A drugo tromjesećje (kad nestanu simptomi) je najlakše, jer onda se može sve radit (malo se triba pazit), jedino šta stomak raste
Onda kad dođu zadnja tri miseca, opet se postaje tromiji i umorniji ..
29.8.2022. ➕
Ja vjerujem da bi više uživala, a manje se brinula da nemam smeđi iscjedak svako malo, ovako me svaka glupost uznemiri. Ali što kažeš proći će i to i jedva čekam drugo tromjesečje. Bitno da na kraju sve bude u redu, a mučnine, iscjetke i ostalo ću sigurno zaboraviti
Sortiraj odgovore
Najstariji