Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 12:05

Mrs. Kepolas drago mi je da je sve u redu .

Imala sam jako sličnu situaciju u 6 tjednu i dalje pijem duphaston, ali mi je rekla ako u čet na pregledu bude sve ok da više neću morati piti jer je sve u redu i nema nikakvih hematoma.

Ma ja sam sigurna da će sve biti u redu sa svim našim bebicama 

Bumbo0809
    04. Rujan 2016. 12:45

Pozz drage mamasite 😊 
    TINA i MR.KEPOLAS-bas bas mi je drago da je sve ispalo u redu ☺☺☺  to su mali borci 💖💖 
    ta mala krvarenja su normalni dio pocetka trudnoce. Ja san s mojim G isto malo prokrvarila i isla san odma kod svoje ginekologice. U pitanju je bia mali mali hematom 5mm velik,  al san ipak dobila terapiju utrogestana 3×2 i trebala san malo mirovat. Sve je proslo okej! 
    Cure ja vam ne mogu opisaaaat kako ne mogu docekat svoj 1.pregled u sridu!!! Jedva cekan vidit jel sve okej.. bas san cila u stresu zbog toga (a to osjeti i moj G pa je i on cili zivcan i uzasnooo slabo spava. Tako da san stvarno mrtva! A njemu je 1.rodjendan u cetvrtak 😍 to san vec negdi pisala)

Pavla
    04. Rujan 2016. 13:00

Bumboooo, 
    mogu mislit kako si uzbuđena, i ja iman 9.9. i jedva čekam 
    I da nam možeš otkrit svoj termin poroda 
    Viki, 
    ne boj se, sve je sigurno u redu. Meni se ista stvar događa gotovo redovito, ono kad kihnem ili kad se nekako okrenem, da me probode, ali san to prihvatila kao normalno. U prijašnim trudnoćama sam se više brinila, a sad je lakše. 
    Pokušaj uživat što više možeš bez straha 

I mi smo imali svadbu u 5 mjesecu moje trudnoće, samo ne standarnu, nego našu - originalnu. Koja je počela već u podne i završila u 7 navečer. Bilo je sve kraj crkve u našem malom mistu: 500 ljudi, klapa, a kasnije padala mala kiša. Ja san mislila da će ljudi otić, kad ono se još žešće rasplesali. Ali već u 7 san ja išla lipo leć i odmorit. Nikad nisam volila noćne izlaske, nego san više danji tip.. Bilo lipo, kažu ljudi

29.8.2022. ➕

Tina2901
    04. Rujan 2016. 13:16

Evo mene mamice, vratila se ima uru s mise, skuhala ručak i najela se. 

Sutra imam zakazan pregled kod nove gin pa ćemo vidjeti kakva je ova nova. Napokon nisam više u one smotanuše

Potvrdit će mi spol bebe, jedva čekam vidit male ručice i nožice ,malo tjelešce hehe. Mislim da će mi dat slike s uzv-a pa ću usporediti ove prijašnje pa ću vidjeti koliko se moja bebica razvila u par tjedana. Jedvaa čekamm svoj pregled, i sve vaše preglede pa da zajedno pričamo.. Kad imate zakazan opet pregled?

Ja evo odmaram nakon ove sparine, navodno sutra zovu kišu mislim bar ovdje u Splitu. Ajde napokon i da malo to zahlađenje dođe.

Tina2901
    04. Rujan 2016. 13:19

Ajmo, samo naprijed, baš me zanima koja će iduća saznati spol bebe

ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 14:48

Ja idem u četvrtak na pregled, tad ću biti 12. tjedana, ali se ne nadam da ću već saznati spol.
    Isto jedva čekam zahlađenje, ne mogu više ovu vrućinu podnijet.

Ja imam svadbu 8.10. u Osijeku, pa trebam prvo preživjeti put Zadar-Osijek i onda pir od 300 ljudi. Mi smo to već prošle godine sve izorganizirali (salu ,bend, fotografa...) pa smo odlučili napraviti bebicu malo prije jer nismo više mogli čekati i uspjelo nam iz prve hehe .

ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 14:54

Viki i meni se stalno to događa kad kihnem da me jako probode u donjem dijelu trbuha, baš me neki dan to u krevetu uhvatilo ujutro, mislim da me bol čak pola minute držala, ali kontam si da je to sve normalno 

Marina_Maria
    04. Rujan 2016. 15:37

Cure, ajd plizz pomoc...pokusavam stavit ovaj ticker i ne ide mi. Mislila sam da ga treba na njih.stranicama napravit kopirat dobiveni link u moj info ili potpis ali nista...kaj radim krivo😯

mrs.kepolas
    04. Rujan 2016. 15:55

Ticker ide u potpis. Kada ti izbaci kod izbaci ti websites ako se ne varam. Odmah desno imaš Forums. Klikneš na to i onda na PseudoHTML, UBBCode and BB Code :)
    Dobiveni kod kopi pejstaš! 
    Nisam baš neka u objašnjavanju,sorry. Nadam se da si shvatila. :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    04. Rujan 2016. 15:57

Marina kopiras link u kućicu u potpis, link ti mora biti onaj s uglatim zagradama, i poslije kopiranja obavezno stisnes Spremi promjene ili tak nešto.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.