Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    03. Rujan 2016. 18:24

Tina čestitke na još jednoj bebici u obitelji! :)  

Marina dobro nam došla! 

Evo i ja sam na gaćicama vidjela 2 smeđe točkice. Od tad sam izgubljena. Nadam se da ih više neće biti..
    Idemo sad u goste i na Dane piva.. uopće mi se ne ide, a stalno odbijamo kumove jer ja stalno spavam već u 20 navečer.. Danas mi nije muka.. Eto, toliko od mene.. Možda još tipnem kasnije..

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

ana_nenadic
    03. Rujan 2016. 18:46

Mrs. Kepolas nemoj se brinuti sigurno je sve u redu. Ja sam stalno na početku tako imala, a bebica je živa i zdrava. Da kucnem u drvo već sad par tjedana nemam tih problema, ali znam koliko to stresno može biti, stalno sam bila u strahu i neprestano čekala idući pregled da vidim da je sve u redu.

Što se tiče umora potpuno te razumijem i meni se ne ide nigdje i samo bi spavala, a opet nema smisla da se otuđim od svih ljudi.

mrs.kepolas
    03. Rujan 2016. 18:49

Ja sam zato popodne sat vremena odspavala i sad sam ok..
    Hvala ti na utjesi Ana! 
    Ništa idemo mi na hitnu.. Srećom, sveki radi u bolnici pa će nas primiti i napraviti sve što treba..
    Najgore mi je što zbog boravišta koje ne mogu prijaviti, ne mogu promijeniti doktora.. A gdje je moj ginić sad tko će znati..
    Držite fige curke! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

SamSara
    03. Rujan 2016. 18:49

Tina tako mi je drago sto je sve u redu s bebicom, malenom curicom. Ah ti doktori, koliko te samo mogu uspaniciti a trebali bi raditi upravo suprotno.. Koja greska, dobro da ste isli po dr misljenje i da su to bili dragi i pravi doktori!

Maloprije sam se probudila i odmah trk na forum. Odspavala neka 2h. 

Ana i ja sam ti naopaka, mene poslijepodne ulovi mucnina. Povracalo mi se pa sam na silu strpala u usta krompir salatu i nesto piletine. Jedva sam progutala ali bilo mi je bolje. Popila sam i pola case soka od cikle ali sam morala zacepiti nos.  

Tako sam htjela do plaze danas ali opet me ulovio umor a i ta mucnina me iscrpi..

Trebala bi usisati i cistiti kucu ali nemam snage bas. 

SamSara
    03. Rujan 2016. 18:53

Mrs.kepilas ne brini, vjerujem da je sve u redu. Lijepo je sto imas nekog svog u bolnici. 
    Sretno i javi nam se! 

SamSara
    03. Rujan 2016. 18:56

Sorry krivo otipkah kepolas...

Marina_Maria dobro dosla i cestitke na trudnoci!! 

Moze li netko upisati moj termin - 23.4. ? Ne snalazim se bas da to sama napravim.. Hvala

ana_nenadic
    03. Rujan 2016. 19:13

Sretno mrs. kepolas i javi što su ti rekli.

SamSara drago mi je da nisam jedina hehe. Ja još i uspijem pojest nešto, ali poslije svejedno to povratim, tako da sam izgubila 2kg od trudnoće. Ali vjerujem da će doći već sve na svoje .

Marina_Maria
    03. Rujan 2016. 19:27

Kepolas pametno da si otisla u bolnicu, sigurna sam da nije nista, ali samo bi se zivcirala, ovako ces biti mirna.
    Mene ubijaju mucnine, ali ne povracam nego stalno miram jesti, da nije prazan zeludac, vec sam 3 kg dobila ajme meni😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.