Tina čestitke na još jednoj bebici u obitelji! :)
Marina dobro nam došla!
Evo i ja sam na gaćicama vidjela 2 smeđe točkice. Od tad sam izgubljena. Nadam se da ih više neće biti..
Idemo sad u goste i na Dane piva.. uopće mi se ne ide, a stalno odbijamo kumove jer ja stalno spavam već u 20 navečer.. Danas mi nije muka.. Eto, toliko od mene.. Možda još tipnem kasnije..
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Mrs. Kepolas nemoj se brinuti sigurno je sve u redu. Ja sam stalno na početku tako imala, a bebica je živa i zdrava. Da kucnem u drvo već sad par tjedana nemam tih problema, ali znam koliko to stresno može biti, stalno sam bila u strahu i neprestano čekala idući pregled da vidim da je sve u redu.
Što se tiče umora potpuno te razumijem i meni se ne ide nigdje i samo bi spavala, a opet nema smisla da se otuđim od svih ljudi.
Ja sam zato popodne sat vremena odspavala i sad sam ok..
Hvala ti na utjesi Ana!
Ništa idemo mi na hitnu.. Srećom, sveki radi u bolnici pa će nas primiti i napraviti sve što treba..
Najgore mi je što zbog boravišta koje ne mogu prijaviti, ne mogu promijeniti doktora.. A gdje je moj ginić sad tko će znati..
Držite fige curke!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Tina tako mi je drago sto je sve u redu s bebicom, malenom curicom. Ah ti doktori, koliko te samo mogu uspaniciti a trebali bi raditi upravo suprotno.. Koja greska, dobro da ste isli po dr misljenje i da su to bili dragi i pravi doktori!
Maloprije sam se probudila i odmah trk na forum. Odspavala neka 2h.
Ana i ja sam ti naopaka, mene poslijepodne ulovi mucnina. Povracalo mi se pa sam na silu strpala u usta krompir salatu i nesto piletine. Jedva sam progutala ali bilo mi je bolje. Popila sam i pola case soka od cikle ali sam morala zacepiti nos.
Tako sam htjela do plaze danas ali opet me ulovio umor a i ta mucnina me iscrpi..
Trebala bi usisati i cistiti kucu ali nemam snage bas.
Mrs.kepilas ne brini, vjerujem da je sve u redu. Lijepo je sto imas nekog svog u bolnici.
Sretno i javi nam se!
Sorry krivo otipkah kepolas...
Marina_Maria dobro dosla i cestitke na trudnoci!!
Moze li netko upisati moj termin - 23.4. ? Ne snalazim se bas da to sama napravim.. Hvala
Sretno mrs. kepolas i javi što su ti rekli.
SamSara drago mi je da nisam jedina hehe. Ja još i uspijem pojest nešto, ali poslije svejedno to povratim, tako da sam izgubila 2kg od trudnoće. Ali vjerujem da će doći već sve na svoje .
Kepolas pametno da si otisla u bolnicu, sigurna sam da nije nista, ali samo bi se zivcirala, ovako ces biti mirna.
Mene ubijaju mucnine, ali ne povracam nego stalno miram jesti, da nije prazan zeludac, vec sam 3 kg dobila ajme meni😯
Sortiraj odgovore
Najstariji