Značiiiii.. dobro jutro cure
Dignula sam se u 7, stavila utrogestane, pa sam se dignula u pola 9 i pojela, oprala zube, umila se i legla. I zaspala. Dragi je 2 puta išao do mene,a ja se uopće ne sjećam. Evo sad sam se napokon digla za ozbač.
I cijelo vrijeme sam na leđima. Znam da to nije dobro za bebicu. Cijeli život mrzim spavati na leđima, a sad bi samo tako spavala. Na trbuhu se ne osjećam ugodno.
Mučnine baš i nemam.
Hvala Bogu nema ništa smeđe ni crveno.. Kao da ništa nije bilo. Baš me smirilo uzimanje Utrogestana. Nekako se više ne bojim. :)
Kako ste vi? Ne razumijem o kakvim nesanicama pričate
Tina, sretno!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Pumpkin to se i ja pitam, meni je termin 12.03. a danas mi je 13tj1d tako da mi nije jasno Tina tvoj izračun ako ti je termin 20.03.?
Javi kako prošlo na pregledu ☺️ Ja čekam sad četvrtak da budem 13tj4d točno dva tjedna poslije zadnjeg pregleda pa da vidimo jel se vidi spol 😍 Ne mogu dočekati hhhh
Evo sad je napokon zahladilo malo, o boze molim te kisuuuu ❤️❤️❤️ Romantika čitanje knjiga i pletenje robice za bebicu 😍☺️❤️
Ima li kakvih novosti kod vas?
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Maya, Ljubicica, meni je prvi dan zadnje M bio 04.06., i svi ovi kalkulatori na internetu se poklapaju sa dr. misljenjem-11.03.
Meni dr. propisala vaginalete protiv gljivicne infekcije. Na njima pise da se ne smiju koristiti u prvom tromjesecju, tako da ih nisam jos koristila. Danas je ovamo neradni dan pa je ne mogu nazvati. Super mi je, i vjerujem joj, al ovo me malo zabrinulo.
Ljubicica, ja bi taaaako volila da znam plesti
Ljubičica je li teško naučiti plesti? Ja bi radila dekice za mrvicu, a ako bude cura pončo je prvi! :D
Nekako mi to djeluje jako komplicirano! Doduše, morala bih probati da donesem konačni sud!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Evo mene cure s pregleda
Bebica skroz dobro, raste i razvija se odlično.. 13-ti sam tjedan..
Curica golema, vidi se na uzv-u iz aviona. Velika ženica hehehe
Dala mi je sličice za uzv-a dns i usporedim ja slike danas i od prošlog pregleda i gledam woww kolika je razlika u veličini. Kad gledam po slikama,raste pre brzo i stvarno je velika razlika !
Meni žgaravica prestala.. Jedino mi je malo muka, malo me i grlo boli,vjerovatno jer većinom pijem malo hladniju vodu, ali to je kod mene uobičajeno. Često me zna zaboljeti?
Kako ste mi vi?
Marina_Maria,
Mi smo tu dan razlike po terminu... Meni su još prije 10ak dana simptomi nestali i bila sam jako prestrašena zbog toga. Onda sam bila na pregledu i sve je bilo OK. Ima dana kada se ne osjećam trudno, kao zadnja 2-3 dana, ali kažu da je to normalno. I dalje sam malo pod stresom zbog toga, ali moramo misliti najbolje, i čuvati naše bebe. Mene je malo smirilo sto mi je dr javila da u srijedu idem u bolnicu na konzultacije zbog trombofilije pa cu vidjeti svoje sunce... Po UZV sam danas 8tt+5 i ne mogu dočekati taj famozni ulazak u 13. tjedan, jer cu onda ipak malo odahnuti jer ce taj najrizicniji period proći...
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Marina meni je isto tako bilo mučnine, pa ništa i sad sam opet u razdoblju mučnina. Nadam se da će uskoro prestat.
Tina baš mi je drago da je sve u redu s bebicom .
Ja sam tako sretna što je malo zahladilo odmah se bolje osjećam .
Evo ode kod nas pljušti kiša, jedva sam čekala kad će malo zahladiti.
Upravo primili vijest da mi je rodica danas rodila curicu, 3900 teška, duga 53 mm , po imenu Klara.
Sortiraj odgovore
Najstariji