Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    05. Rujan 2016. 11:35

Značiiiii.. dobro jutro cure 
    Dignula sam se u 7, stavila utrogestane, pa sam se dignula u pola 9 i pojela, oprala zube, umila se i legla. I zaspala. Dragi je 2 puta išao do mene,a ja se uopće ne sjećam. Evo sad sam se napokon digla za ozbač.

I cijelo vrijeme sam na leđima. Znam da to nije dobro za bebicu. Cijeli život mrzim spavati na leđima, a sad bi samo tako spavala. Na trbuhu se ne osjećam ugodno.
    Mučnine baš i nemam.
    Hvala Bogu nema ništa smeđe ni crveno.. Kao da ništa nije bilo. Baš me smirilo uzimanje Utrogestana. Nekako se više ne bojim. :) 

Kako ste vi? Ne razumijem o kakvim nesanicama pričate 
    Tina, sretno! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Ljubicica9
    05. Rujan 2016. 13:20

Pumpkin to se i ja pitam, meni je termin 12.03. a danas mi je 13tj1d tako da mi nije jasno Tina tvoj izračun ako ti je termin 20.03.? 
    Javi kako prošlo na pregledu ☺️ Ja čekam sad četvrtak da budem 13tj4d točno dva tjedna poslije zadnjeg pregleda pa da vidimo jel se vidi spol 😍 Ne mogu dočekati hhhh
    Evo sad je napokon zahladilo malo, o boze molim te kisuuuu ❤️❤️❤️ Romantika čitanje knjiga i pletenje robice za bebicu 😍☺️❤️
    Ima li kakvih novosti kod vas?

"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"

"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"

"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"

pumpkin
    05. Rujan 2016. 13:33

Maya, Ljubicica, meni je prvi dan zadnje M bio 04.06., i svi ovi kalkulatori na internetu se poklapaju sa dr. misljenjem-11.03. 
    Meni dr. propisala vaginalete protiv gljivicne infekcije. Na njima pise da se ne smiju koristiti u prvom tromjesecju, tako da ih nisam jos koristila. Danas je ovamo neradni dan pa je ne mogu nazvati. Super mi je, i vjerujem joj, al ovo me malo zabrinulo.
    Ljubicica, ja bi taaaako volila da znam plesti 

mrs.kepolas
    05. Rujan 2016. 13:56

Ljubičica je li teško naučiti plesti? Ja bi radila dekice za mrvicu, a ako bude cura pončo je prvi! :D 
    Nekako mi to djeluje jako komplicirano! Doduše, morala bih probati da donesem konačni sud! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    05. Rujan 2016. 14:20

Evo mene cure s pregleda
     Bebica skroz dobro, raste i razvija se odlično.. 13-ti sam tjedan..
    Curica golema, vidi se na uzv-u iz aviona. Velika ženica hehehe
     Dala mi je sličice za uzv-a dns i usporedim ja slike danas i od prošlog pregleda i gledam woww kolika je razlika u veličini. Kad gledam po slikama,raste pre brzo i stvarno je velika razlika !

Meni žgaravica prestala.. Jedino mi je malo muka, malo me i grlo boli,vjerovatno jer većinom pijem malo hladniju vodu, ali to je kod mene uobičajeno. Često me zna zaboljeti?

Kako ste mi vi?

Viki_ri
    05. Rujan 2016. 14:59

Marina_Maria,
    Mi smo tu dan razlike po terminu... Meni su još prije 10ak dana simptomi nestali i bila sam jako prestrašena zbog toga. Onda sam bila na pregledu i sve je bilo OK. Ima dana kada se ne osjećam trudno, kao zadnja 2-3 dana, ali kažu da je to normalno. I dalje sam malo pod stresom zbog toga, ali moramo misliti najbolje, i čuvati naše bebe. Mene je malo smirilo sto mi je dr javila da u srijedu idem u bolnicu na konzultacije zbog trombofilije pa cu vidjeti svoje sunce... Po UZV sam danas 8tt+5 i ne mogu dočekati taj famozni ulazak u 13. tjedan, jer cu onda ipak malo odahnuti jer ce taj najrizicniji period proći...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

ana_nenadic
    05. Rujan 2016. 15:25

Marina meni je isto tako bilo mučnine, pa ništa i sad sam opet u razdoblju mučnina. Nadam se da će uskoro prestat.

Tina baš mi je drago da je sve u redu s bebicom .

Ja sam tako sretna što je malo zahladilo odmah se bolje osjećam .

Tina2901
    05. Rujan 2016. 15:56

Evo ode kod nas pljušti kiša, jedva sam čekala kad će malo zahladiti.

Upravo primili vijest da mi je rodica danas rodila curicu, 3900 teška, duga 53 mm , po imenu Klara.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.