Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gabi14
    03. Rujan 2016. 16:08

Mi smo ti danas super :)
    ...inače spadam u visokorizične trudnice(fosfolipidni +lupus), muči nas i mali hematon, pa mirujem što više mogu...imamo svakakve faze uglavnom ujutro do nekih 12 umirem...mučnina, povraćanje. ..vrtoglavica, popodne već bude puno lakše...hrana mi je većina bljak...pašu mi juhice, sirevi, obicni jogurt...krastavci njamii, slatko odmah leti van :D ....a umorna sam stalno, moram si odrijemat obavezo , jer inače ne funkcioniram i bude mi zlo cijeli dan...
    prsa su mi buknula doslovno preko noči...i l

♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)

Pavla
    03. Rujan 2016. 16:10

Veljača

Lotta12         24.2.
    Delirium       26.2.

Ožujak

zabica29            6.3.
    Maya91              8.3.
    DixaPixa          11.3.
    Pumpkin          11.3.
    Ljubicica9        12.3.
    Mancettto         14.3.
    uvik nešto        15.3.
    Rinama            16.3.
    Tina2901          20.3.

ana_nenadic   24.3.
    crna35             24.3.

Travanj

Nelica_1106          1.4.
    Evabeba               3.4.
    Ljubicanstvena   6.4.                                                                                                           

Marina_Maria     10.4
    Viki_ri                 11.4.
    Gabi14               11.4.
    LenaLenov        16.4.
    teta5                  19.4.
    mrs.kepolas      26.4.

(curke, čekamo vaše termine.. )
    maricuj91
    Manuela88
    cudo_moje
    talina
    Marcis
    mininia_tetka 
    SamSara
    Bumbo0809

Valjda mi je sad uspilo ...

29.8.2022. ➕

Gabi14
    03. Rujan 2016. 16:11

Ljepa sisa mi puno veca od desne...presmješno...ma sve je to nista samo nek je moja bebica zdrava! :)

Tina2901
    03. Rujan 2016. 16:34

Marina_Maria dobrodošla nam i čestitam ti na bebii
    Želim ti urednu trudnoću!

Evo ja nakon 2 sata spavanja se probudila.. Osjećam se iscrpljeno.
    I da, dobili smo dobre vijesti.. Od mog brata žena je trudna.. Druga trudnoća, mislim da je tek napunila 7.tjedan.

Marina_Maria
    03. Rujan 2016. 16:47

Curke hvala vam na dobrodoslici, uvik nesto hvala sto si me dodala u tablicu💜Tina, ja cijeli dan prelezala i sve sam umornija😎
    Gabi ne samo da smo blizu u terminu nego je i mene specijalist sad poslao na testove za trombofiliju i antifosfolipidni sindrom😐

Gabi14
    03. Rujan 2016. 17:54

Dio sam radila na Petrovoj 3... (čekala sam 1.5 mjesec), ali mislim da s obzirom da si ti trudnica bude to i brže...2 dio rebro... (oko 3 tjedna nalaz)...na rebru imam i svog hematologa i vrhunsku imunologinju...a trudnoću mi vode na Petrovoj uz mišljenje dr.Bosnić da rebra...

ana_nenadic
    03. Rujan 2016. 18:19

Marina dobro došla .

Jooj cure stalno sam krepana i muka mi je 24h na dan pogotovo navečer (ja sve obrnuto uvijek). Sretno vam sa svim pretragama.

Tina čestitke bratu i njegovoj ženi . Od mog dragog brat isto čeka bebu, njima je termin početkom trećeg mjesec. Bit će veselo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.