Mi smo ti danas super :)
...inače spadam u visokorizične trudnice(fosfolipidni +lupus), muči nas i mali hematon, pa mirujem što više mogu...imamo svakakve faze uglavnom ujutro do nekih 12 umirem...mučnina, povraćanje. ..vrtoglavica, popodne već bude puno lakše...hrana mi je većina bljak...pašu mi juhice, sirevi, obicni jogurt...krastavci njamii, slatko odmah leti van :D ....a umorna sam stalno, moram si odrijemat obavezo , jer inače ne funkcioniram i bude mi zlo cijeli dan...
prsa su mi buknula doslovno preko noči...i l
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
Veljača
Lotta12 24.2.
Delirium 26.2.
Ožujak
zabica29 6.3.
Maya91 8.3.
DixaPixa 11.3.
Pumpkin 11.3.
Ljubicica9 12.3.
Mancettto 14.3.
uvik nešto 15.3.
Rinama 16.3.
Tina2901 20.3.
ana_nenadic 24.3.
crna35 24.3.
Travanj
Nelica_1106 1.4.
Evabeba 3.4.
Ljubicanstvena 6.4.
Marina_Maria 10.4
Viki_ri 11.4.
Gabi14 11.4.
LenaLenov 16.4.
teta5 19.4.
mrs.kepolas 26.4.
(curke, čekamo vaše termine.. )
maricuj91
Manuela88
cudo_moje
talina
Marcis
mininia_tetka
SamSara
Bumbo0809
Valjda mi je sad uspilo ...
29.8.2022. ➕
Ljepa sisa mi puno veca od desne...presmješno...ma sve je to nista samo nek je moja bebica zdrava! :)
Marina_Maria dobrodošla nam i čestitam ti na bebii
Želim ti urednu trudnoću!
Evo ja nakon 2 sata spavanja se probudila.. Osjećam se iscrpljeno.
I da, dobili smo dobre vijesti.. Od mog brata žena je trudna.. Druga trudnoća, mislim da je tek napunila 7.tjedan.
Curke hvala vam na dobrodoslici, uvik nesto hvala sto si me dodala u tablicu💜Tina, ja cijeli dan prelezala i sve sam umornija😎
Gabi ne samo da smo blizu u terminu nego je i mene specijalist sad poslao na testove za trombofiliju i antifosfolipidni sindrom😐
Dio sam radila na Petrovoj 3... (čekala sam 1.5 mjesec), ali mislim da s obzirom da si ti trudnica bude to i brže...2 dio rebro... (oko 3 tjedna nalaz)...na rebru imam i svog hematologa i vrhunsku imunologinju...a trudnoću mi vode na Petrovoj uz mišljenje dr.Bosnić da rebra...
Marina dobro došla .
Jooj cure stalno sam krepana i muka mi je 24h na dan pogotovo navečer (ja sve obrnuto uvijek). Sretno vam sa svim pretragama.
Tina čestitke bratu i njegovoj ženi . Od mog dragog brat isto čeka bebu, njima je termin početkom trećeg mjesec. Bit će veselo
Sortiraj odgovore
Najstariji