Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    04. Rujan 2016. 21:23

Aaa Ana baš super hehe.. Sutra mi je pregled ujutro u 6 ipo., Ko će se dignut tada
    Ali jedva čekam vidjeti svoju bebicu.. Javim vam sve sutra!

ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 21:42

Sretnooo 

LenaLenov
    04. Rujan 2016. 22:26

Drzimo fige Tina 

pumpkin
    04. Rujan 2016. 23:42

Tina, sretno na pregledu!!
    Samo, sad sam zbunjena. Meni je dr rekao da mi je termin 11.03., a izgleda da si ti dan-dva duze trudna, a termin ti 20.03.? Jel onda meni termin kasnije nego sam mislila? 
    I ja cekam jesen, i zbog zahladjenja a i zbog odijevanja. Nekako su mi te jesenske/zimske kombinacije najdraze.

Viki_ri
    05. Rujan 2016. 07:56

Ej cure, dobro jutro...

Nisam nista spavala noćas...
    Htjela bih vas nešto pitati... Da li se ujutro rastezete u krevetu? I da li osjetite svoj trbuh, bez obzira da li je narastao ili ne?

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

05. Rujan 2016. 09:10

Dobro jutro cure!
    Tina, kako je bilo na pregledu?

Marina_Maria
    05. Rujan 2016. 09:59

Jutro
    Izgleda da nas ima vise kaj nismo spavale nocas....ja trbuh jos ne osjetim ( osim kad previse pojedem)😉nego, 3 tjedna me ubijaju jutarnje mucnine, a danas sam se probudila kao da nisam trudna-nista....cak se nelagodno osjecam, bojim se da mozda nesto nije u redu😯

• nelica_4
    05. Rujan 2016. 11:19

Cure moje,ne čitam vas kroz vikend jer mi je kaos i ono šokovi kad vidim  što vam se događalo..a žao mi je,hrabrice ste vi velike i vaše bebice pa će sve biti super na kraju  J

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.