Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    04. Rujan 2016. 17:53

Tina,
    uf, fala Bogu šta se smirilo !!!
    možda je probava u pitanju, grčevi, meni zna nekad bolit ka trudići, pa odem na wc ..

29.8.2022. ➕

Tina2901
    04. Rujan 2016. 19:20

Gdje ste mi trudnice?

Nema vas ?!

ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 20:14

Ja sam sad išla do konzuma pa sam umrla, jedva čekam zahlađenje, što kažeš marina jedva dišem. Definitivno poslije svadbe kupujem auto jer ne mogu više svugdje pješke.

Marina_Maria
    04. Rujan 2016. 20:22

Znam vidjet trudnice u kasnijoj fazi trudnoce kak najnormalnije funkcioniraju, trckaraju oko djece...a meni se jos ni trbuh ne vidi a tak sam ko Jeremija iz Alan Forda😀😀😀ali tjesim se da je to normalno i da se najgore osjecamo bas u toj fazi dok se jos ni ne kuzi da smo trudne

Tina2901
    04. Rujan 2016. 20:51

Joj i ja jedva čekam to zahlađenje. Ali stvarno. Ne mogu više ovako.. Zahlađenje bih stvarno dobro došlo. Meni jesen uopće nije neko godišnje doba, jedino mi se sviđa što je tad hladnije. Zato zimu volim najviše.Nova godina, Božić, snijeg, bundice i dugi rukavi. Predivnoo!

Meni je trbuh ogroman. Ne mislim ogroman, kao da trebam rodit, nego dosta velik za 13-ti tjedan. Osjećam kao da sam u 6-om mjesecu a ne u 3 kad gledamo trbuh. Znači stanem pred ogledalo prvo što mi zapadne za oko je trbuh kolko mi je narastao..

Sad mi je neka žgaravica došla, muka mi je.. Inače nisam od žgaravica, ali sad je imam

ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 21:02

Ja isto volim zimu (rođ.28.12.) . Što se tiče žgaravice baš sam čitala danas na netu da u 13. tjednu počinju muke sa žgaravicom, nekima jače, nekima slabije. Ja osobno nikad nemam žgaravicu, sad ćemo vidjeti hoću je u trudnoći imati.

Tina2901
    04. Rujan 2016. 21:05

Joj eto ja taman 13 tjedan (13+4) tako da ću imati borbe s njima..

Tina2901
    04. Rujan 2016. 21:08

Termin mi je 20.03 i baš bi bilo lijepo da se beba tako negdje rodi jer meni mm rođendan 10.03 pa da se tad potrefi (skoro na dan žena hehe) .. Meni je rođ 8.10 i to će brzo doći

ana_nenadic
    04. Rujan 2016. 21:20

Rođendan ti je na moje vjenčanje  tada mi i brat ima rođendan. Meni je termin 24.3.,  bilo bi mi fora da se rodi 21.3. na prvi dan proljeća, ali u biti neka je živo i zdravo i sve će biti super .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.