Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamSara
    03. Rujan 2016. 19:46

Hvala uvik nešto 

Meni je ginekolog rekao da ne brinem ako vidim sukrvicu jer je vidio na uzv nesto malo krvi. Polazao mi je to mjesto i izgleda kao malena tamnija mrljica. Zato mi je valjda dao i taj duphaston da pijem. Za sad je sve u redu.

LenaLenov
    03. Rujan 2016. 20:26

Pozdrav moje proljetnice..
    Falile ste mi <3
    Nije me bilo,danas sam vam malo putovala,u Crikvenicu i Fužine..!

Tina,zbilja mi je zao sto si ovo sve morala proći,toliko stresa,krivih informacija..
    Ali od srca mi je drago da su pogrjesili i da je s curicom sve u redu,neka tako i ostane..
    Nebo vidi sve i daje snage,za izdrzati,a i u tebi je snaga i volja,ljubav za tvoju curicu koja ce i nju činiti malim borcem <3
    Drzi se,samo pozitivno i dalje,tu smo i mi curke da sirimo pozitivu,da o svemu pricamo i djelimo dobro&lose :)

LenaLenov
    03. Rujan 2016. 20:30

Cekaj,Kepolas je isto otisla u bolnicu?
    O boze, nadam se da ces nam doci s dobrim vjestima..
    Točno se osjecam zabrinuto kad pročitam..
    Pusa za tebe i bebicu <3

Tina2901
    03. Rujan 2016. 21:41

Mrs.kepolas, ajde ti lijepo na hitnu. Bit će sve u redu vidjet češ, samo ti čuvaj tog svog malog smotuljka. Ajde nije to ništa, bit će sve perfect !

mrs.kepolas
    03. Rujan 2016. 23:07

Hvala vam cure! DIvne ste! 
    Došli smo na hitnu u bolnicu i prvo me pregledala vaginalno i rekla je da nema nikakve krvi, niti hematoma.
    Onda smo išli na ultrazvuk..Nije vanmaternična, bebica savršeno odgovara po mojim danima +-1 dan.Mali smo 60 mm, kaže da se vidi srčana reakcija ali još se ništa ne čuje. Drugi put to budemo. 
    Preventive radi dala mi je Utrogestan i to poveću dozu 3x2. 
    Ako budem jako krvarila, hospitalizirat će me. Nadam se da do toga neće doći. U ponedjeljak idem kod ginekologice od sveki i sredit ćemo sve. Pa idemo sa vađenjem krvi, urinom i svim zabavnim što svaka trudnica prolazi. 
    EDD i dalje stoji 26.04.
    Malo mi je žao što dragi nije bio sa nama i dala mu je sličicu kad sam se ja oblačila pa nisam vidila prvotnu reakciju, no nije skidao pogled sa slikice. 
    Zabranila je neko vrijeme odnose i rekla da je vjerovatno samo mala kapilarica puknula.
    Eto i mi smo dobro. 

Dosta nam je ovog dana. Laku noć mamice i bebice 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    03. Rujan 2016. 23:12

Super draga, znači sve ok.. Ma bitno je da ste ti i tvoj bebač u redu!
    Evo i mi idemo na spavanje. Laku noć ,cmok ,cmok !

pumpkin
    04. Rujan 2016. 04:31

Kepolas, znala sam da ce biti dobro! Uz tako pozitivnu mamicu, bebi nista ne moze biti 

mrs.kepolas
    04. Rujan 2016. 06:31

A moram priznati da sam pukla i pustila cijelu jednu suzu.. Onda smo se skockali i vratila sam ružičaste naočale.. 
    Evo ja ne mogu spavati nekih pola sata jer sam sva u razmišljanju..
    Razmišljam da odgodimo svadbu za iduću zimu. Ja jučer nisam mogla 2 h hodati.. Jučer mi kaže kuma koja se također udala u 5 mj da se nakon svadbe počela otvarati. Ne želim si to napraviti.
    Problem je što su nam moji dali sve kapare i pomogli nam jako. Znam da im je bitnija beba od svega,ali svejedno osjećam nervozu pri pomisli otkazivanja.
    Mi bi se svakako oženili, ma sutra,ako treba. Odveli kumove i roditelje na večeru i onda za godinu dana fešta sa bebačem! 

Kaj vi mislite?

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    04. Rujan 2016. 09:09

Jutro Mrs.K. baš mi je drago da su dobre vijesti i da si vratila ružičaste naočale! 
    Ja sam ti sa 6+4 prokrvarila i nisu mi znali reć od čega zapravo, isto sam dobila konjsku 3x2 terapiju. Kasnije sam negdje pročitala, a i druge žene su mi to spomenule... Naime, to je taman period kad bi trebale dobiti 2.menstruaciju i ponekad se tijelo malo zabuni, ili nije sigurno da je trudnoća. Ne brini, sa utrogestanima će sve biti ok.
    Što se tiče svadbe, nemoj ju otkazivati jer u 2.tromjesečju se žene dosta dobro osjećaju, neke čak imaju nalet energije. Svi će već vidjeti trbuščić i neće očekivati da baš plešeš na stolovima cijelu noć. A ako ne daj Bože nešto bude ozbiljnije, i večera + odgođena fešta ne zbuči loše. Ja sam imala večeru za rodbinu poslije matičara, a idući dan dnevnu feštu za prijatelje na seoskom gospodarstvu i svi smo bili jako zadovoljni. Jedino kad dođe bebač život se jako mijenja i ta fešta bi ti se mogla pretvoriti u čajanku jer stalno paziš na bebu... Bit će sve dobro.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.