Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    03. Rujan 2016. 07:13

Draga Tina, nisam te mogla dočekati budna, pa sam čim sam otvorila oči uzela mob i došla tu da vidim jesi javila. Vjerujem da Vam je šok, no ništa niste izgubili. Bitno je da ste na vrijeme došli. Ne znam samo zašto prije nisu rekli. Nisi li nekoliko dana prije imala ultrazvuk? 
    No, to ne mijenja na stvari. Upute ste dobile.. Mazite se, pazite i brzo će doći i taj dvadeseti tjedan. Vidim da imate super tatu koji će vam olakšati.
    Baš si nas prepala.. Šaljem ti vagone pozitivnih vibrica i zagrljaja :) 
    Vi to mozete! :) Bitka je teška, ali zna se tko dobiva "rat"! :*

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    03. Rujan 2016. 09:08

Jutro trudnice moje i hvala vam na svemu što mi dajete!
    Hvala vamm puno puno.

Evo mi smo se probudili kao da ništa nije bilo. Bebica je tu, no još uvijek me proganja ta slika kad smo došli u bolnicu. Ne mogu vam to opisati. Stalno sam mislila negativno i nisam uspjela to izbaciti iz sebe.

Mrs.kepolas, da, istina bila sam na ultrazvuku prije nekoliko dana..Zato se i ja pitam zašto mi doktorica to nije rekla.. Mislim da je to zaobišla ali,ako je, ne znam zašto.. I naravno 100% je sigurno da je curica.. Samo ne znam za ovo.. Jednostavno ću se prebaciti u druge gin i rješen problem. Ovako me samo ljudi straše, ne znam više.. Ali kad sam na ultrazvuku vidjela te male sitne ručice i nožice, počela sam plakati od sreće.. Nisam mogla vjerovati da u sebi nosim ovo malo čudo.

Ali eto, što je tu je.. Danas je novi dan i idemo u nove borbe.

Gabi14
    03. Rujan 2016. 09:46

Draga Tina....jako mi je žao 
    zbog straha koji prolaziš , nažalost poznajem taj strah 
    osobno i danas nakon 2.5 god.još uvijek protrnem i ne 
    mogu da ne zaplačem,a svaki 
    ultrazvuk mi je toliki strah....nema goreg nego kad čekaš da vidiš to i srčeko, a ono je zauvijek stalo... 
    ....no vaše srčeko radi, i mala
    ženica je tu...bez brige samo se čuvajte i mazite
    Sigurna sam da ćete vi 2 sve uspijet, bebe su najveća čuda svijeta, toliko su magične i posebne....a borci. ...

Od <3 vam želim sve najbolje,
    drž te se cure naše!
    ...puno pusa i zagrljaja...

♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)

• Maya91
    03. Rujan 2016. 09:49

Draga Tina, sinoc sam cijelu vecer refreshala forum ne bih li ugledala lijepu vijest od tebe i evo jutros napokon jesam, hvala Bogu! 
    Sada lijepo miruj ali vjerujem da ni to nije tesko kada znas da ce na taj nacin ta mala curica postajati svakim danom sve jaca i jaca ;) Brzo ce doci i taj 20-ti tjedan kao sto je proslo i ovih 13;)

Tina2901
    03. Rujan 2016. 09:50

Gabi14,  puno ti hvala od  ,a i svima vama na podršci.. Trebamo mirovati do 20-og tjedna (5.mjeseca) ali će i to brzo proći..

Želim sve najbolje i vama i vašim mrvicama.

Tina2901
    03. Rujan 2016. 09:52

Maya91 ,
    oprosti ,nisam ti vidjela poruku.. Da,kao što kažeš,kao što je prošao brzo i 13. proć će i 20-ti... Hvala ti ..I vama želim sve najbolje od !

mrs.kepolas
    03. Rujan 2016. 10:27

Koliko sam ja pročitala do nekog tjedna sve bebice moraju rasti jednako (dok su zigote i mali embriji), no poslije tog nekog perioda neke bebe ostanu manje, pa poslije nadoknade, a druge budu velike pa malo stanu rasti. Drugačijim tempom, svojim tempom, se razvijaju.
    Kažeš ručice i nogice mašu, znači sve je na broju kada je razvoj u pitanju, srčeko je jako, samo ste malo manje ako sam dobro shvatila?
    Obavezno promijeni ginićku! Ne moraš ni otići ka njoj, već samo odi kod nove i oni će ti prebaciti karton i sve. 
    Ne mogu vjerovat da su trudnice i bebice u rukama takvih nesposobnjakovića. Igraju se ženama kao da su na Bingu, a ne u stvarnom životu. 

Drago mi je da ste danas bolje. Iz dana u dan sve ćete biti bolje, a sve lijepo što je pred vama će potisnuti ružno.  

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    03. Rujan 2016. 10:40

Da , mrs.kepolas.... Moja gin je bila toliko namrgođena cijelo vrijeme.. Samo se sad bojim da nije i krivo vidjela spol.. Zapravo mislim da je sigurno curica jer i ja osjećam kao da je nosim

Ja se osjećam savršeno, puna sam energije.

Viki_ri
    03. Rujan 2016. 10:57

Draga Tina, samo hrabro i pozitivno, i na proljeće stiže mala ljepotica!

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Pavla
    03. Rujan 2016. 11:14

Draga Tina,

Reć ću ti svoje "golo" iskustvo i nadam se malo te smirit

Ja neman baš pozitivnih iskustava s tim bolničkim ultrazvucima (a ležala sam misec dana u savršeno opremljenom splitskom rodilištu). Toliko su trudnica krivo procjenili debljinu beba, da im je preporuka bila carski. Pa iste te trudnice rađale dicu normalne težine. Hoću reći, uzv nije precizan. I još mi nije jasno, ako je zlato pre malo, kako se može vidit spol. Spol se vidi najranije u 12 tjednu.
    Ja mislim (znam, osječam) da je sve u redu s bebom i da ti je ginekologica (bez obzira kakva bila) dobro rekla. Ali se čuvaj i miruj.
    Rodit ćeš ti živu i zdravu bebu ! Tako osjećam

29.8.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.