Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    03. Rujan 2016. 13:59

Eee,
    znala sam ja da su fulali i tu mi puno toga nije bilo logično ..
    Ali upoznala sam ja bolnicu i prije svog iskustava sam gledala na doktore kao oni najbolje znaju ... moš mislit !
     Ima predivnih iznimaka !! i oni drže nadu da će sve bit u redu.  
    Inače, skužila sam da citava medicina živi 80 % od straha da će se nešto loše dogodit, kao da nikad nisu vidili pozitivne rezultate i tzv. čuda koja in se svakodnevno pred nosom događaju, a prebrzo na njih zaborave.
    Ja ću, ako Bog da, samo sljedeći put reć doktoru, pošto će bit 3 carski  "Vi me operirajte najbolje šta znate, to je vaš posa" a pamentovanja o mogućem lošem ishodu ili da me strašite zadržite za sebe.
    Nažalost, netko ih mora stavit na misto.

Ja sam se predobro o svemu informirala, od par ginekologa, i van Hrvatske, čitala iskusta žena na više jezika, gledala za i protiv mišljenja, da mogu doktorirat na temu koja me zanima, a strah nema mista u mom životu.

A kako sam prije bila naivna, ali to je sve život i iskustvo

Tina, ti sad uživaj, opusti se, i proslavi sa svojim mužem !!

Mala je savršeno zdrava !!

29.8.2022. ➕

pumpkin
    03. Rujan 2016. 14:00

Tina, odlicne vijesti!! Svi smo znali da je tvoja mala cura borac!! Sad samo pozitivno i uzivaj kao sto si i dosad uzivala!
    A te doktore ne mogu ni komentirati...prestrasno sta urade sa svojim nepromisljenim izjavama!
    Ana, ja sam radila nuhalni...al nisu mi rekli koliki je. Dr je samo rekla da je odlicno...
    Mene je jucer zvala dr i rekla da su stigli rezultati brisa, imam gljivicnu infekciju 
    Nikad to nisam imala, i ni sad nemam nekih simptoma, tako da mi nije jasno, al kaze ona da je to normalno.
    Moje trudnice, ja tek ustala (kod mene je 8 ujutro) a kod vas se toliko toga izdogadjalo 

Pavla
    03. Rujan 2016. 14:02

Pumpkin,
    gljivice su najnormalnije u trudnoći. Meni je bolnička ginekologica rekla da one u trudnoći partijaju 
    Nisu ništa opasne.
    Bakterije su opasnije.

29.8.2022. ➕

pumpkin
    03. Rujan 2016. 14:06

Uvik nesto, ja sam uvik bila za dobar party 

mrs.kepolas
    03. Rujan 2016. 14:09

Tinaaaaaaaaaaaa presretni smooo!!! Drago mi je što ste napokon bile u dobrim rukama! 
    Majko mila ovi nesposobnjakovići nisu normalni. Priuštiti obitelji noć bez sna, nisu ni znali zašto se krvarenje desilo, ali su znali reći da je beba nerazvijena.. sa svim ručicama i nogicama i snažnim srcem!
    Nešto tu nikako nije štimalo! 
    To nikako nije moglo biti pravo.. Ajme ručak će mi zagorit! Nije ni bitno.. bitno da su naše proljetnice dobro! 
    Ajme kako sam sad sretna.. Srce mi je na mjestu.. 
    Ne postoji podrška kao što je podrška mamica i bebica! Hej, pa ona miče planine, a što je onda nama poslati svu svoju pozitivu i ne dopustiti sreći da vam okrene leđa! 

Sve bih vas sad zagrlila! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

ana_nenadic
    03. Rujan 2016. 14:13

I ja sam čula da su gljivice česte. Ja sam obavila krvne pretrage i pretrage urina pa ću vidjeti što će mi reći u četvrtak, nadam se da je sve u redu (osim željeza koje mi je već javila da nije dobro i dala mi sirup). Nadam se da će i meni nuhalni nabor biti u redu da se ne brinem, drago mi je da je kod tebe odličan. 

Tina2901
    03. Rujan 2016. 14:16

Istina, ma ti doktori su katastrofa. Sreća da sam se našla danas na pravom mjestu.. Nego, jel vama narastao trbuh? Meni je dosta velik ..
    Kad pogledam kad sam bila 7-8 .tjedan nije bilo ništa, a sad..Uf

ana_nenadic
    03. Rujan 2016. 14:50

Ja sam i prije trudnoće imala trbuščić tako da zasad još ne vidim razliku, ali se baš veselim tome 

pumpkin
    03. Rujan 2016. 14:57

Meni se isto vidi. Bila sam mrsavija, i sad sam dobila 2 kg, i vidim da mi je to otislo samo u grudi i u trbuh. Jos nosim svoje stare hlace (iako sam jucer na poslu imala dugme otkopcano). Mislila sam da mi se nece vidit ovako brzo, jer mi je prva trudnoca, al ocito sam jedna od onih sto prije pokazuju, i bas mi je drago 
    E da, da ne izgleda sve ruzicasto-celulit mi se pojavio  Prije sam ga imala malo, al ovo sad....
    Al nema veze, nek je beba dobro!

Pavla
    03. Rujan 2016. 15:08

Kako ionako imam veliki stomak
    (ka da sam u 6 misecu trudnoće) čini  mi se kako je ipak (iako mi kile ne idu gore) malo okrugliji nego inače.

29.8.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.