Draga Tina jako mi je žao što moraš prolaziti kroz sav taj stres, ali sam sigurna da će na kraju biti sve u redu i da ćeš dobiti najljepši dar koji čovjek može poželjeti. Samo nastavi biti pozitivna, odmaraj i vjeruj da će sve biti u redu. Svi mislimo na vas.
uvik_nesto ima li velikih veličina tog grudnjaka? Ja bi si baš kupila, ali se bojim da kao i s normalnim grudnjacima nikad neću naći veličinu .
Htjela sam vas još pitati (koje ste 12tj. i više trudne) jeste li već mjerili nuhalni nabor i kakvi su vam bili rezultati? Mene to čeka u četvrtak. Dragi i ja smo se dogovorili bez obzira na veličinu da nećemo ni na kombinirani ni na amnio. Kombinirani ne želim jer su to samo statistike i ništa pametno ne saznaš, a amnio se bojim raditi da ne bi naškodilo bebici koju bi i da nešto nije u redu i tako rodila i voljela najviše na svijetu.
Ne znam više što ću.. Ruke mi se tresu.. Drhtajem i plačem.. Opet su mi se pojavila kapljice krvi..
Nakon svega ovoga, idemo na hitnu , s nadom da je naša curica dobro..
Tina samo misli pozitivno i ne stresiraj se to je najgore!! Bit će sve dobro ❤️❤️
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Tina drži se, bit će sve u redu.
uvik_nesto hvala na informaciji taj bi mi trebao odgovarati ako se rastežu.
Tina samo hrabro, bit ce sve u redu. Pokusaj se umiriti koliko god mozes, misli samo pozitivno. Znam da je nama lako sad tako govoriti a u istoj situaciji ja bi bila jos veca panicarka a znam da to nije dobro i samo skodi..
Zato ruzne misli i strah izbaci, a misli na malenu mrvicu, srceko snazno koje se bori i ne da od svoje mamice. Vjeruj u dobar ishod, budi nam hrabra! ❤️
Evo me mame moje, iz bolnice. Znači, kao prvo došla sam tamo kod doktora i sestara koje rade tu već 20 godina (neki manje) i koji su toliko precizni.. Znači ,kažu ti svaki detalj vezan za bebu,trudnoću, probleme u trudnoći. Definitivno sve. Savršeni su..
E sad, da ne duljim ,pregledali su me, vidjeli bebu i rekli da je sve,sve ,sve ama baš sve u redu. Meni je to bilo tako čudno..Nisu spominjali kako je pre mala, malo razvijena nego su samo rekli : " Ova cura vam se savršeno razvija"
Eh,sad ... Što je onim doktorima bilo jučer?
Rekli su da se beba ne razvija kako treba, da je pre mala...
A kad sam bila danas u bolnici, kod drugih doktora, rekli su da je beba dugačka oko 75 mm , srce joj savršeno kuca! Meni je došlo da skačem od sreće i veselja, moja beba je dobro!
Samo sad ne znam, zašto su mi rekli da se ne razvija dobro? Zašto? Zašto su me strašili bezveze? Jesu oni to malo smotani, neiskusni,ili šta? Bili su jučer namrgođeni cili, ponašali su se kao prema igrački. Znate šta bih sada? Prijavila bi ih. Strapala bi ih u zatvor. Kada sam danas bila u bolnici, vidjela sam na jednom ogromnom monitoru ogromnu ženicu kako maše ručicama!!
Srčeko kuca ko ludo! Znam da su ovi doktori danas bili u pravu, da su dobro vidjeli..Jer su se prema meni ponašali predivno, bilo je toliko ljubaznih sestara i doktora.. Trudnice i moje poznanice koje su tamo dolazile tvrde da uopće nisu požalile što su tamo išle. Da su sve pogodili i dobro objasnili..
I odmah sam se prebacila u druge gin. Istog trena! Pa mislim ,kako imaju muda i srama govoriti ono što nije istina. Možda su kao falili ajde, ali bože pomozi, pa oni su doktori!
I na kraju, ja vidim svoju princezicu kako skakuće i pleše u maminoj drobi
Da,vidjela sam je golim okom, i gledala bih je još satima,još godinama i desetljećima... I moji dobri doktori i sestre su mi rekli da za sada mirujem tjedan dana a dalje mogu raditi što hoću. Dakle, mogu i plesati hihi.. Znači ,po jučerašnjim informacijama doktora , ne moram mirovati do 20-og tjedna. Znači to su fulali. Strašno!
Drage moje, šaljem vam big big i puno puno pusica i bebica!
Vi ste me podržale u svemu.. I dobro ste rekle da mislim pozitivno,da će beba bit dobro. I dobro je, pogodili ste! Hvala vam puno najviše.. Sad znam da je moja bebica dobro, i neopisivo sam sretna..
Ljubim vas!
I da to krvarenje je bilo implantacijsko krvarenje...Nije ga bilo previše, samo malo, ali ja sam velika paničarka pa eto!
Draga Tina definitivno si mi uljepšala dan, sigurna sam da nisi ništa ljepše u životu vidjela nego danas svoju bebicu. Jako mi je drago što je sve u redu. Nastavi se paziti i uživaj
Što se tiče doktora ne mogu vjerovati da mogu biti toliko neprofesionalni, ne razmišljajući o posljedicama onoga što govore. Očito se uvijek treba tražiti drugo mišljenje što je prestrašno.
Sortiraj odgovore
Najstariji