Ja se cijeli život patim sa kroničnom anemijom i niti jedan lijek mi ne pomaze, mogu piti mjesecima tablete i cim prestanem u roku tjedan dana sam na nuli. Tako da mi je bivsa gin dala heferol da pijem i kad sam dosla kod ove nove rekla mi je da prestanem iako ne znam zašto i sad samo pijem vitamine elevit.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ofnica hvala na info,baš ću to sve malo proučiti,zaista nisam znala za ovo sa anemijom...dobro sve to treba izvagati...za i protiv
Kako ste mi inače?
Kako teku pripreme za Božić?
Jel ima koja onaj banana jastuk,kako ste zadovoljne?
Ja sam razmišljala o tom jastuku ali za prvu ruku sam stsvila za spavati obican jastuk pod noge i super mi je jer ovdje navodno dobiješ u rodilištu taj jastuk za probu pa cu vidjeti tamo hoce mi odgovarati za dojenje i to pa cu onda odluciti. Koliko sam citala misljenja su podijeljena nekima odgovara dok nekima ne :/
Ofnica bas takav jastuk i ja sebi stavim i spavam tako na povisem a i preko dana kad malo legnem stavim si i puno mi je lakše :)
I jos nesto, i ja cu pravit Rafaelo kuglice i otkrila sam novi recept jako jednostavan i jako fin. Idealno za nas trudnice koje ne možemo puno stajat i radit nesto. Ne znam dal' si možda i cula ali upisi u Google kokoline. Meni savršeno otkrice :D
Super recept! Morati ću ga napraviti jednom prilikom da probam.
Ja si planiram uzeti taj banana jastuk. Inače spavam na trbuhu i dosta mi to nedostaje, a čini mi se da ću se pomoću tog jastuka moći nekako namjestiti bolje. Sad jedino mogu spavati na boku jer me na leđima bole križa. Čitala sam i da je zgodan za dojenje jer se beba ne treba držati u rukama.
Ljudi moji, kako sam se ja sad najela pecenih svinjskih jetrica s cesnjakom :D udavila sam se xD
I ja planiram uzet taj banana jastuk za dojenje :S valjda ce bit korisno :S
Meni bi više koristio za spavanje,sa L ga nisam koristila kod dojenja..
Probat ću se snaći s nekim običnim jastukom....ma vidjet ću....
Što se klope tiče....uf,strah me ovih blagdana....bojim se da ću ko bure biti poslje..hshahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji