Moj mm nije bio,planiram ići na 4D, pa bi onda da ide i on...
Joj,i meni je laknulo,moram se paziti i dalje,al kao malo šetat mogu...
Znači u petak ideš? Super,držim fige da sve bude ok...ida dobiješ sličicu!
Baš sam malo gledala,za bebu bi spremila bodybenkicu dugi rukav,pliš odjelce sa stopalima,kapicu,štramplice i vjerov ću ga staviti u jastuk i nosiljku.. Šta mislite jel to ok? I dekica naravno.. Strah me da mu ne bude hladno
Moj nije bio ni na jednom pregledu, a sadje uzeo slobodno da me odveze na pregled da sama ne vozim do dr. Pa sam mislila jer je najavila uzv da ce radit da vidi bebaca. A sad neznam oce dat :S
Ja isto planiram to odjelce plis, i u deku, i nosiljku, mislim da mu je tam toplije neg u autosjedalici. :s
Misliš za štramplice? Mene mama ubi u pojam,moraš...a isto sam bila rekla čarapice ili ispod ili na odjelce ...pa i auto će biti zagrijan,nije da tramvajem idemo doma.....hahaha
Hvala na savjetu ;), ja sam L rodila krajem 8, pa mi nije bilo problem...za zimske bebe ne znam....
Danas idem s uzv,i u glavnom holu taman jedna bebuška ide doma ...iss,koja mrvica...kako su mali...
ja skroz zaboravila,ovaj moj doma pravi hahar već.. ..hahaha
I kratko ce bit vani, ja sam svim rekka parkirat ces tik do vrata bolnice da je sto manje na hladnoci :D
Meni uvz radi na svakom pregledu, mjeri sve. Prvo pregleda jesam li zatvorena, pa onda uvz. A muž je bio samnom samo na 4D kada sam otišla privatno, a kod socijalnog nisam u biti ni pitala dal smije.
U čemu ste mislili izvest bebu van? Ja sam kupila kolica 3u1, pa ću u autosjedalici.
Meni je nekak bolja nosiljka za izvest van, nekak mi je toplije i ugodnije u njoj, meni nije uzv radika eto vec 3 pregleda :S sad mi je na zadnjem najavila da ce radit uzv pa bi htjela da mm ide samnom da vidi bebaca :) a nezz oce ga pustit :S
Pod nosiljku misliš na onu košaru ili? Ne kužim baš. Da baš čudno pošto još vodiš rizičnu trudnoću kaj ne... U svakom slučaju ju pitaj, ko pita ne skita.
Da da kosaru, al nemamo plasticnu kakve su sad moderne neg kao nije pamucna neg zimska matrijal je neki debel :D sam bi ga slusala s onim prijenosnim uzvom i svaki put bi rekla sve je u redu -.- jedino bi me svaki put pregledala jesam zatvorena ili sam se pocela otvarat :S
Sortiraj odgovore
Najstariji