A to je baš slatko :) pogotovo ako si već u onom periodu kad beba čuje zvukove iz vana, čitala sam da valja pričati s bebom jer pamti glas navodno. Onda moj muž stavi glavu na trbuh pa obvezno svako jutro malo poprica sa bebom :D :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Za starijeg čim sam rekla,mm se složio...a sad....uf..al smo se dogovorili . .najsmješniji mi je bio L,imao je prijedloge tipa Diego...iz Violete,haha,pa Messi...nikako prihvatit da to nije ime...pa Hulk... ugl likovi iz crtića& nogometaši..hahaha
Ha ha ha.. dječja mašta, sve mi je to poznato. Moja mala nećakinja kad je trebala dobit brata i kad bi ju netko pitao kako će se zvati braco ona bi rekla Mickey mouse ha ha..
Jutro cure,di ste,kako ste,kako bušice i bebice?
Mi smo ok,maleni udara,izvodi akrobacije....
a ja,hm...iskreno,kužim da sam nervozna,evo danas točno 3 mj da strogo mirujemo....još malo treba izdržati!
Jutro :)
mi smo danas odlično i sretni. Jučer smo saznali da je u pupi dečko :) i tako je jako zivahan, gin ga je jedva pohvatala da snimi sta treba :D
Lotta12, sad malo upadam tu pa nisam upućena, nemoj zamjeriti, zašto mirujes toliko?
Meni je doktorica rekla da jos 6 tjedana mirovanja i kreveta, a onda ak se pocnem otvarat mogu ic rodit, al za sad je jos rizicno :(
Ajoooj jos jedan deckic :)) neka neka, i moj izvodi akrobacije isuse ja se nekad pitam sta mu je da je tak lud :P
Ja sam vise usamljena i tuzna odkad mirujem :( pogotovo sad u vrijeme adventa i šopinga :(
Pandica ..Sa cca 16 tt,mi se odvojio amnion od koriona...dva sloja posteljice...nema lijeka,već mirovanje,pa šta bude...ubrzo iza toga kao posljedica manjak pl.vode..opet mirovanje,i u bolnici sam bila tj dana.
Nalaz je zadnji put bio super,amnion i korion su se spojili,i afi pl.vode je bio u redu,al su mi i dalje rekli da mirujem.
Sad,što zbog straha,što zbog toga što ne mogu,manje više ležim
Idem sad u uto u TA,pa ću pitati da li i dalje trebam strogo mirovati
I čestitam na dečkiću :)
Sortiraj odgovore
Najstariji