Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    11. Prosinac 2016. 13:44

Meni su se pocele kvrge stvarat po trbuhu tvrde, uzas, trbuh đi tako zna bit ruzan kvrgav da cu popizdit, tesko mi spavat po noci, po danu mogu ko top, mi smo uzeli 2 u 1 kolica a nosiljku posebno pa sad nezz u cem bi ga vodili doma, do bolnice imamo 15- tak minuta, sjebano nam je za robicu jer u sisku nema ducana osim bubamare :( a skupa je ko vrag xD uzas, luda sam vise, al bitno da se bebač javlja i lupa i ja sretna, muž mi kaze da sam prolupala koliko českam trbuh i kad se javi bebac pogotovo xD

• Lotta12
    11. Prosinac 2016. 14:08

Lena… meni ti je Ivaniševićka rekla da joj se javim sad 5.12. nakon uzv,baš njoj na odjel ...ništa zapisala nije!ugl,dođem....i prvo me pet min blijedo gleda,pojma nema tko sam...al ajd,sjetila se ..i sad idem u ambulantu na preglede...
    Nepoznato…i ja ti imam kvrge,pogotovo ako legnem na leđa...i počeo me svrbiti trbuh,a ne mažem ničim...

• Lotta12
    11. Prosinac 2016. 14:10

Nepoznato… a da vidiš preko online shopa..recimo h&m?
    A i možda uspiješ pred kraj i malo hodati,pa kupiš bar osnovno...ne brini zbog toga...

Nepoznato_22
    11. Prosinac 2016. 14:17

Ja kad se otusiram namazem trbuh maslacem za tijelo iz avona, jos nemam strija nit me svrbi :) lijepo je gladak :D morat cu pogledat :)

LenaLenov
    11. Prosinac 2016. 18:46

Lotta,nju bas hvale..
    Eh da i mene bar ambulantno vode,super bi bilo..
    Ne vidim potrebu bit toliko na odjelu.
    Nepoznato,jesi zadovoljna s dr?
    Mojih par cura po njoj drvlje i kamenje..
    Da u opasnim situacija npr uopce nije adekvatno odreagirala..

• Lotta12
    11. Prosinac 2016. 20:39

Žena je super,jako dobar dijagnostičar .. ona mi je prva rekla da bez obzira na sve,ona vjeruje da ćemo biti ok...i evo nas,29 tt
    To kad nije imala pojma tko sam....uzela papire,gleda...i onda ..aaaa,sad znam...i odmah blabla cijela moja pov bolesti...ma žena zmaj
    Ugl.sad idem kod Hermana,ona mi je rekla da se njemu javim u ambulatnu,njega znam s odjela,a i njega po forumima dosta hvale
    Do kad su u petrovoj,jel ćeš tu ići i roditi?

Nepoznato_22
    11. Prosinac 2016. 22:17

Ja sam za sada zadovoljna s njom, nadam se da ce tak i ostat :)

• Lotta12
    12. Prosinac 2016. 10:05

Lijena sam po pitanju tog mazanja. ..koma,al evo,jučer sam počela...uzela sam melem,a imam doma i kokosovo,baš ću i njega probati
    Nego,jedno pitanje ...jučer čitam na netu,i nađem na jednom forumu da žene s bebama na zadak ne bi smijele sijediti???!
    Mislim,meni u Petrovoj ništa nisu rekli,ionako većinom ležim...a ovo mi totalno čudno...jel zna netko nešto???
    Svakako ću 20og pitati ginek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.